Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar iyi geceler ben giremedim cumadan beri kızlarımdan buri hasta bronsit oldu igne yapiliyo ve ventolin veriyorum ojun icin hiç diyette yapmadım hafta sonu cok stresliydi bismillah deyip devam edidem yarın inşallah

geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin

hafta sonu giremdem kızlar biraz rahatsızdı eşimde aynen fena grip oldu onlarla ugraşmaktan fırsatım olmadı hiç

Sana da geçmiş olsun canım şimdi tam hastalık mevsimi

11 km mi kaç saatte yürüyon arkadaş o kadar km yi

Menün biraz sana göre fazlacana ama 11 km el insaf yani

ben de bu haftasonu kıymalı yumurtaya sardım
Menün güzel canım. O kekten bişeycik olmaz ikizler yakmıştır onu

Günaydın kızlar :)
Bugün sadece çilek ve hurma yiyeceğim, burda son mahsül çileğin kaçırmak istemem

Ayrıca hastalıktan ölüyorum, cumadan hasta olacağımı hissetmiştim buna rağmen cumartesi dalışa gittim soğuk suya girdim.
Hadi aferin diyin bana :)
Şimdi sesim boru gibi, sinüzitlerim ben burdayım diye sinyal veriyor, gözlerim yaşarıyor :))))
Bitiğim :)

Sanırım bu haftasonunu en iyi geçiren benim

Şuan kilom 109,4 haftasonu menülerim biraz kabarık zaten cumartesiyi dün paylaşmıştım pazarı da bugün paylaşıyorum ama yine de dengeleyebildiğime inanıyorum ki tatil çıkmadan önceki kiloma döndüm çok şükür

11.10.2015 Pazar Günü Menüm

Arkadaşla marka vermiyim de bi pastaneye gittik işte.. orda da yiyebileceğim en masum şey iki dilim muz arasında 3 top dondurma olan tatlıydı ben de onu yedim yani napim. saat 17 de yedim. günü de kapattım bu şekilde

Geçmiş olsun canım.

Çilek ile hurma değil de süt almanı öneririm. Çünkü ikisi de karbonhidrat Proteinin olmadığı böyle bol şekerli bi menü ile kilo veremezsin

Geçmiş olsun canım.

Çilek ile hurma değil de süt almanı öneririm. Çünkü ikisi de karbonhidrat Proteinin olmadığı böyle bol şekerli bi menü ile kilo veremezsin

Canım detox diye düşün, daha önce de yapmışlığım var iyi de kilo gidiyor
Ödem atıyorum anında.
Süt yoğurt peynir şuan için kokularına bile tahammülüm yok.
Böylesi şimdilik benim için iyi canım

Nasil yapiyorsun kiymali yumurtayi?

Evet ya cok yedim haftasonu ama pisman degilim hic kilo almis gibi hissetmiyorum ya bir de ben herhalde kendimi boyle kabullenecegim artik, o yolda ilerliyorum.

Aksamlari yememeye devam edecegim ama bu ara onu da yapmiyorum pek; kis geldi ya istahim artti.
Sporu arttiriyorum

günaydın arkadaşlar
sabah çok susamış uyandım, koca bardakla içince, sonra tartılmaya korktum.

şimdi kahvaltı yapıyorum,
hepimize iyi haftalar olsun

Kızlar bi goji beryy tüketen arkadaş vardı kimdi acep faydası oldumu alsammı diye düşünüyorum

kıymayı kendi yağında pişiriyorum canım ben artı yağ katmıyorum bazen soganda ekliyorum bol yeşilliklii ohh missss

Bence sen vücudunu böyle beğenmeye başladın ki beğen zaten bence de

ben kıymayı yarım çaybardağı su ekleyerek pişiriyorum su çekiliyor bi süre sonra kıyma yağlı oluyor biraz da ekstra yağa gerek kalmıyor. Yağını saldıktan sonra tuz, kimyon, kekik ve pul biber atıp kavuruyorum biraz sonra da iki yumurta kırıyorum.

sabah 2 dilim peynir yedm

öğlen haslanmıs tavuk ve yoğurt

akşam da peynır ve cay yapar yatarım

1 saat yürümeyi düşünüyorum kosu bandın da

Canım menüne az biraz yeşillik ya da toksin atıcı bitki çaylarından ekle. Protein ağırlıklı çünkü. Bi de barsaklar için lifli bişeyler de eklemelisin o yüzden yeşillik daha iyi olur gibi

Kızlar bi goji beryy tüketen arkadaş vardı kimdi acep faydası oldumu alsammı diye düşünüyorum
ben 100gr kullandım,
kilo verdim ama, diyet ve spor yapıyorum.
yanında da bunu kullanmıştım.
yani çok işe yaradığını ya da şöyle söyleyeyim gerekli olduğunu düşünmüyorum.
yeni bitti, tekrar almam.

Çok geçmiş olsun canm çabuk toparlatlrsin umarim

TEŞEKKÜRLER tatlım internette denk gelmişti yağ yakımını arttırdı diye kullanan yorumu vardı

Yanı dondurmaya yapacak birşey yok.
Ama sabah ve öğle 2 dilim beyaz ekmek olmasaydı iyiydi.
Onun yerine 1 kase yoğurt da eklene bilirdi.
Ama yinede menü guzel

Yanı dondurmaya yapacak birşey yok.
Ama sabah ve öğle 2 dilim beyaz ekmek olmasaydı iyiydi.
Onun yerine 1 kase yoğurt da eklene bilirdi.
Ama yinede menü guzel

ya evde kepek ekmeği yoktu ondan dolayı beyaz yedim. aslında ekmeği tamamen çıkarmak istiyorum hayatımdan. yulaf kepeğinden ekmek yapmak istiyorum

yapsam mı ki bugün ama bugün de evde çok işim var bütün haftasonu ya gezdim ya yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…