- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.241
Arkadaşlar iyi geceler ben giremedim cumadan beri kızlarımdan buri hasta bronsit oldu igne yapiliyo ve ventolin veriyorum ojun icin hiç diyette yapmadım hafta sonu cok stresliydi bismillah deyip devam edidem yarın inşallah
hafta sonu giremdem kızlar biraz rahatsızdı eşimde aynen fena grip oldu onlarla ugraşmaktan fırsatım olmadı hiç
Gunaydin kizlar, ben tartilamadim sabah :)
dunku menum :
Sabah 11.00 :
2 dilim esmer ekmek,
Domatesli ev yapimi sos,
1.5 dil peynirli, sucuklu yumurta,
6 tane siyah zeytin.
1 tane balli gofret.
Aksam 17.00:
2 lahmacun,
1 ayran.
Dun 11 km templ yuruyus :)
Su zaten 3 lt :)
Günaydın kızlar sabitim tabi bunda dün 3 den sonra yememin faydasıda var tabiki ama akşamki bi dilim kekei saymazsam
dünkü menüm
sabah
yarım dilim domates
4 adet zeytin
4 çatal kıymalı yumurta
bi dilim ekmek
öğle
200 gr ızgara tavuk derisiz
bi tabak salata
bi dilim ekmek
akşam
1 dilim kek şekersiz çayla(misafir olunca yemesem ayıp olacaktı)
spor olarak bolca temizlik ikizlerin peşinden koşturmaca
Günaydın kızlar :)
Bugün sadece çilek ve hurma yiyeceğim, burda son mahsül çileğin kaçırmak istemem
Ayrıca hastalıktan ölüyorum, cumadan hasta olacağımı hissetmiştim buna rağmen cumartesi dalışa gittim soğuk suya girdim.
Hadi aferin diyin bana :)
Şimdi sesim boru gibi, sinüzitlerim ben burdayım diye sinyal veriyor, gözlerim yaşarıyor :))))
Bitiğim :)
Geçmiş olsun canım.
Çilek ile hurma değil de süt almanı öneririm. Çünkü ikisi de karbonhidratProteinin olmadığı böyle bol şekerli bi menü ile kilo veremezsin
geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin
Sana da geçmiş olsun canım şimdi tam hastalık mevsimi
11 km mikaç saatte yürüyon arkadaş o kadar km yi
Menün biraz sana göre fazlacana ama 11 km el insaf yani
ben de bu haftasonu kıymalı yumurtaya sardım
Menün güzel canım. O kekten bişeycik olmaz ikizler yakmıştır onu
Kızlar bi goji beryy tüketen arkadaş vardı kimdi acep faydası oldumu alsammı diye düşünüyorumgeçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin
Sana da geçmiş olsun canım şimdi tam hastalık mevsimi
11 km mikaç saatte yürüyon arkadaş o kadar km yi
Menün biraz sana göre fazlacana ama 11 km el insaf yani
ben de bu haftasonu kıymalı yumurtaya sardım
Menün güzel canım. O kekten bişeycik olmaz ikizler yakmıştır onu
günaydın tatlım migrenim tuttu mala bağladım resmengünaydın arkadaşlar
sabah çok susamış uyandım, koca bardakla içince, sonra tartılmaya korktum.
şimdi kahvaltı yapıyorum,
hepimize iyi haftalar olsun
günaydın tatlımgünaydın kızlar iyi haftalar..
kıymayı kendi yağında pişiriyorum canım ben artı yağ katmıyorum bazen soganda ekliyorum bol yeşilliklii ohh missssNasil yapiyorsun kiymali yumurtayi?
Evet ya cok yedim haftasonu ama pisman degilim hic kilo almis gibi hissetmiyorum ya bir de ben herhalde kendimi boyle kabullenecegim artik, o yolda ilerliyorum.
Aksamlari yememeye devam edecegim ama bu ara onu da yapmiyorum pek; kis geldi ya istahim artti.
Sporu arttiriyorum
Nasil yapiyorsun kiymali yumurtayi?
Evet ya cok yedim haftasonu ama pisman degilim hic kilo almis gibi hissetmiyorum ya bir de ben herhalde kendimi boyle kabullenecegim artik, o yolda ilerliyorum.
Aksamlari yememeye devam edecegim ama bu ara onu da yapmiyorum pek; kis geldi ya istahim artti.
Sporu arttiriyorum
sabah 2 dilim peynir yedm
öğlen haslanmıs tavuk ve yoğurt
akşam da peynır ve cay yapar yatarım
1 saat yürümeyi düşünüyorum kosu bandın da
ben 100gr kullandım,Kızlar bi goji beryy tüketen arkadaş vardı kimdi acep faydası oldumu alsammı diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canm çabuk toparlatlrsin umarimGünaydın kızlar :)
Bugün sadece çilek ve hurma yiyeceğim, burda son mahsül çileğin kaçırmak istemem
Ayrıca hastalıktan ölüyorum, cumadan hasta olacağımı hissetmiştim buna rağmen cumartesi dalışa gittim soğuk suya girdim.
Hadi aferin diyin bana :)
Şimdi sesim boru gibi, sinüzitlerim ben burdayım diye sinyal veriyor, gözlerim yaşarıyor :))))
Bitiğim :)
TEŞEKKÜRLER tatlım internette denk gelmişti yağ yakımını arttırdı diye kullanan yorumu vardıben 100gr kullandım,
kilo verdim ama, diyet ve spor yapıyorum.
yanında da bunu kullanmıştım.
yani çok işe yaradığını ya da şöyle söyleyeyim gerekli olduğunu düşünmüyorum.
yeni bitti, tekrar almam.
Yanı dondurmaya yapacak birşey yok.Sanırım bu haftasonunu en iyi geçiren benim
Şuan kilom 109,4 haftasonu menülerim biraz kabarık zaten cumartesiyi dün paylaşmıştım pazarı da bugün paylaşıyorum ama yine de dengeleyebildiğime inanıyorum ki tatil çıkmadan önceki kiloma döndüm çok şükür
11.10.2015 Pazar Günü Menüm
Eki Görüntüle 1654454
Arkadaşla marka vermiyim de bi pastaneye gittik işte.. orda da yiyebileceğim en masum şey iki dilim muz arasında 3 top dondurma olan tatlıydı ben de onu yedim yani napim. saat 17 de yedim. günü de kapattım bu şekilde
Yanı dondurmaya yapacak birşey yok.
Ama sabah ve öğle 2 dilim beyaz ekmek olmasaydı iyiydi.
Onun yerine 1 kase yoğurt da eklene bilirdi.
Ama yinede menü guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?