- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.281
Günaydın
Dünkü menüm
Sabah peynir ekmek
Ara 2 şekerli nescafe
Öğle birkaç leblebi
Akşam 2 kase tarhana çorbası (bol acılı), 1 yemek kaşığı büyüklüğünde tavuk, 3 dilim çavdar ekmeği
geçmiş olsun tatlımArkadaşlar iyi geceler ben giremedim cumadan beri kızlarımdan buri hasta bronsit oldu igne yapiliyo ve ventolin veriyorum ojun icin hiç diyette yapmadım hafta sonu cok stresliydi bismillah deyip devam edidem yarın inşallah
canım sen nasıl oldunGünaydın kızlar :)
Bugün sadece çilek ve hurma yiyeceğim, burda son mahsül çileğin kaçırmak istemem
Ayrıca hastalıktan ölüyorum, cumadan hasta olacağımı hissetmiştim buna rağmen cumartesi dalışa gittim soğuk suya girdim.
Hadi aferin diyin bana :)
Şimdi sesim boru gibi, sinüzitlerim ben burdayım diye sinyal veriyor, gözlerim yaşarıyor :))))
Bitiğim :)
İyi geceler arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun kızım için iyi dileklerinizden dolayı gelelim diyete valla bu günkü menümü yazmıycam kızlar çok fena ama tartida artı degilim bi türlü motive olamıyorum eskisi gibibi dahabaşlangıç yapsam gerisi gelir ama kendime gelemiyorum bi türlü sadecediyette degil ev de işte ve hayattabu sıralarda bir konsantrasyon eksikligim var toparlıyamıyorum bi boşvermişlik bi yılgınlik var üzerimde bazen çok sıkılıyorum zor geliyor ev iş Allah eksikligini gõstermesin ama çocuklar koşturmaca bigün sabahtan akşama kadar uyumak istiyorum hiç bişey düşünmeden
BECERİPTE EKLEYEMEDİMamsterdam12
alyazraela
M morpapatyam
OKYANUSYAA
NES84
femmette
gulsum462
ebrusonmez
kızlar menüleri alalımmmmmmöyle bakıp kaçmak yazıp kaçmak yok
BECERİPTE EKLEYEMEDİM
ellerin dert gormesin biliyorum migrenim azmisti onuda dengesiz bi saatte yedim zaten oismanim
amsterdam12
alyazraela
M morpapatyam
OKYANUSYAA
NES84
femmette
gulsum462
ebrusonmez
kızlar menüleri alalımmmmmmöyle bakıp kaçmak yazıp kaçmak yok
BAZEN OLUYO ÖLESİ ŞEYLERgünaydın arkadaşlar
dün resmen yeme krizi geçirdim.
ama öyle böyle değil, niye oldu bilmiyorum.
havalar kötüleştikçe motivasyonum düşüyor galiba.
Şevvalcim ne yaptın sen yaaArkadaşlar günaydın
Benim dünkü menüm çok kötü
Paylaşıcam gene de cezaları alayım
Tartıda kötü çıktı zaten
Eki Görüntüle 1655741
Ekmeği tamamen bırakıcam diye ekmeğe abandım resmen yabu da ben de uyuz bi huy işte. Bi daha hiçbir şeyi yasaklamicam kendime ama ekmek gitti dün jübilesini yaptım
Tartım 110,1
Bunu telafi edecek derecede bi ceza verirseniz sevinirim
Menün güzel sade ve öz olmuş.günaydın kızlar
menüm sabah 2 dilim peynir,6 zeytin
öğlen 1 tabak bamya kıymalı,1 kase yoğurt
akşam 1 çipura,bol salata düşünüyorum
spor 1 saat yürüyüş olur
Canm ben de eve gittiğimde baslayacamkızlar bende su ıf dıyetını mı yapsam bilemedim ne yapsam?6 lı rakamları goremedım ınatla muhtemelen tatlı kacamaklarım yüzünden..sınır oluyorum kendıme :)
Şevval en azından pişman olman güzel.Canım çorbalarla ekmek yenmez çünkü çorba ekmek grubunu giriyor.. gerçi ekmek konusunda en son ahkam kesecek insan da bugün benim heraldeben yandım eller yanmasın
Aramıza hoş geldin kaptanımgünaydınlarr
kızlar dün sunumun vardı biraz gergindim hiç buraya girmeye fırsatım olmadı
geçmiş olsun tatlım
canım sen nasıl oldun
Sakin peş etme femmette tamm canın çok istediyse ye bende dün bayağı kaçamak yaptım ama bugün diyete devam diyorum. Yok diyetimi bozdum. Daha birakacam deme hayatimgünaydın arkadaşlar
dün resmen yeme krizi geçirdim.
ama öyle böyle değil, niye oldu bilmiyorum.
havalar kötüleştikçe motivasyonum düşüyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?