Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çorbalarla ekmek yenmez çünkü çorba ekmek grubunu giriyor.. gerçi ekmek konusunda en son ahkam kesecek insan da bugün benim heralde ben yandım eller yanmasın

günaydınlarr
kızlar dün sunumun vardı biraz gergindim hiç buraya girmeye fırsatım olmadı
Arkadaşlar iyi geceler ben giremedim cumadan beri kızlarımdan buri hasta bronsit oldu igne yapiliyo ve ventolin veriyorum ojun icin hiç diyette yapmadım hafta sonu cok stresliydi bismillah deyip devam edidem yarın inşallah
geçmiş olsun tatlım
canım sen nasıl oldun

Canım benim de bu yaz başıma geldi bu hatta burdaki arkadaşlar da bilir eşimle bi sıkıntıdan kaynaklanan ama hayatın her alanını boşvermişlikle sonuçlanan bir hal içindeydim. bi şekilde eşimle aram düzelince hepsi düzeldi. Sorunun kaynağını bul o düzelince hepsi düzelir. Motivasyonunda yerine gelir

günaydın arkadaşlar
dün resmen yeme krizi geçirdim.
ama öyle böyle değil, niye oldu bilmiyorum.

havalar kötüleştikçe motivasyonum düşüyor galiba.

kızlar bende su ıf dıyetını mı yapsam bilemedim ne yapsam?6 lı rakamları goremedım ınatla muhtemelen tatlı kacamaklarım yüzünden..sınır oluyorum kendıme :)

Şevvalcim ne yaptın sen yaa
Bu liste de ne böyle
Senden girmeye alışık olmadığımız tablolar
Ekmekler gerçekten çok çok fazla
Bugün sakin ekmek yeme hayatım.
Bir ceza olarak
Ayriyeten 2 saat yuruyuş süper olacaktır.
Mümkünse 109a dönmek için 1 günlük detoks da uygulayabilirsin
Veya aksam yemeği yerine eksi meyvelerden oluşan bi meyve tabağı iyi olur. Bak artık hangisi sana daha kolay geliyorsa.

kızlar bende su ıf dıyetını mı yapsam bilemedim ne yapsam?6 lı rakamları goremedım ınatla muhtemelen tatlı kacamaklarım yüzünden..sınır oluyorum kendıme :)
Canm ben de eve gittiğimde baslayacam
Oruç tutmayı dusunuyorum. Bu şekilde veririm belki

günaydın arkadaşlar
dün resmen yeme krizi geçirdim.
ama öyle böyle değil, niye oldu bilmiyorum.

havalar kötüleştikçe motivasyonum düşüyor galiba.
Sakin peş etme femmette tamm canın çok istediyse ye bende dün bayağı kaçamak yaptım ama bugün diyete devam diyorum. Yok diyetimi bozdum. Daha birakacam deme hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…