- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.501
Afiyet oldun canmmalasef ole oldu bugun oruca basliyorum hayirlisiyla baya duzeltirim insallah sahur olarak bi dilim ekmekl az bi peynir yedim simdi bol bol da su iciyorum
Şevval iki hurma yiyebirsin
Biraz daha sabretaynen felakat susadım az kaldı yinede
Şevval iki hurma yiyebirsin
Bugun oruç tutamadım gece migrenim azdı ikizlerde gece 3 de kalktı uyumadı ole olunca kaldı oruç bugunson zamanlarda çok iyi gidiyorsun, maşallah.
hep böyle gitsin inşallah.
evet bence de, hiç yoktan iyidir
amaan bu ne, maşallah harika.
sahuru ne yaptın?
olabilir, neden içmiyorsun?
ilacını ihmal etme canımayyy evet yaaa birazı börek birazıda çokoprensten ama ciddi ciddi tiroidim az çalışıyo ve metebolizmam yavaşlıyor.
haplara hemen devam etmeliyimm
evet canım klasik sahurumdur benim bi haslanmış yumurta bol maydanoz bayaca tok tutuyoAfiyet oldun canm
Sahurda haşlanmış yumurtayı unutma tatlım
Çok tok tutuyor. Daha iyi dayanabilene yardımcı olur.
Ya öyle mi Seval demeksağol canım ben çabuk çorba içtim
bu arada adım şevval değil seval
VAVV süper olur canım yüzündeki ifadeyi düşün vazgeçmeArkadaşlar iddia ediyorum büyük iddia
19 kasım eşimin doğumgününde 99 olucam
bu da ona hediyem olacak.. Bedavaya getiricem yanio zamana kadar da ona kilomu hiç söylemicem
Oo hadi bakalimcandy_candy .
Mezun mu olayim diyorsunuz ahaha :)
15 kasim'a kadar kendime zaman verdim, hala tik oynamazsa mezun olmak isteyecegim sanirim.
bazen oluyor öyle dönemler,hayatım biraz karışık ve stresliyim bu günlerde koşuşturmacam çok ondan unutuyorum sabah aç içmem gerekiyor farkında olmadan bişeyler yemiş oluyorum yada hapı evde unutuyorum şimdi yenisini aldım iş yerine bırakcam unutsamda işe gelince içerim.
hadi bakalım, eşin bu kadar destek olurken, ona en büyük hediye bu olur herhalde.Arkadaşlar iddia ediyorum büyük iddia
19 kasım eşimin doğumgününde 99 olucam
bu da ona hediyem olacak.. Bedavaya getiricem yanio zamana kadar da ona kilomu hiç söylemicem
evde olmayınca sabit çıkmak da başarı bence. tebriklerKızlar ben bu hafta sabitim.
61.0
senin migren sıkıntılı, allah yardımcın olsunBugun oruç tutamadım gece migrenim azdı ikizlerde gece 3 de kalktı uyumadı ole olunca kaldı oruç bugun
öncelikle yeni yaşın kutlu mutlu olsun, hayatına çok güzel şeyler getirsin, hediye hiç güzel olmamış.bugün benim doğum günümdü 2. notayı alarak güzel bir hediye verdiniz kızlar bana
bu arada önümüzdeki hafta çalıştay için ankara dışında olacağım pek fazla katılımım olmaz ama siz lütfen dikkat edin kendinize
morpapatyamdan ses çıkmadığı için diskalifiye edildi yaklaşık 1 ay önce olacaktı ama özür bildirmişti ama davranışlarında bir değişiklik olmadı okyanusya da kendisi ayrılmak istedi artık kızlar iyice düşünün karar verin kilolu mu kalmak istiyorsunuz zayıflamak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?