Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet arkadaşlar bu da demek oluyor ki önümüzdeki hafta dereceye girmemiz gerekiyor.

Herkese iş düşüyor burda artık. Bu hafta herkes kilosunun en az %1'ini kaybedecek. Bu da öyle çok bişey değil yani hatta daha çok vermek lazım ama en az %1

hadi bakalım 5.takımın fıstıkları göreyim bizi bakalım kaldık baş başa. herkes taşın altına elini koysun

B blanche_ea hadi kuzum sen yaparsın yapabildiğini çok gördük protein diyetimi yapacan napacaksan yap şu 56,0'ı bir görek

@Merops cum sana bişey diyemicem canım ameliyatlısın sen sabit kal yeter kuzu. senin %1'ini de ben vericem bak sana söz

alyazraela canım adanalım sende bizim mankenden aşağı kalma kuzum seninde tartıda 56,0'ı görmen gerekiyor

ameliaa cım sen kilonla menülerinle süper gidiyorsun zaten aynen böyle canım sana yetişicez bu hafta sen motivasyonunu hiç bozma

NES84 canım senin şimdi atağa geçme vaktin geldi sen dukan yapmıştın sanırsam bu hafta biri perşembe olmak üzere toplam 3 gün atak yap (ben de öyle yapıcam benimki: cumartesi-pazar-perşembe olacak. kepeğimi de aldım hatta ) yapabilirsen. şu ibrenin takıldığı yeri bi kıralım sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecek ben inanıyorum bize

femmette canım sen zaten yaptığın hataları nasıl düzelteceğini de nasıl yapabileceğini de bu iki günde bize gösterdin. bu iki günde gösterdiğin azimi önümüzdeki cumaya kadar yine gösterebilirsin senin 60,5 'u görebileceğinden ben çok eminim

ebrusonmez canım sen evinde değilsin biliyorum senin için biraz zor olabilir ama biraz çaba göstermek lazım şu 60'ın çarkını devirmek için

Arkadaşlar ben de kilomun %2'sini (%1'i merops için) hedefliyorum Cuma için. şimdi bugün ne yaparsanız yapın ne isterseniz yiyin yarın sabah gözünüzü açtığınız andan itibaren sadece ama sadece önümüzdeki Cuma eksi çıkmayı düşünücez ve onun için çabalicaz. Gerekirse reddedemeyeceğiniz insanlara hasta numarası yapın. Gerekirse o cısssları zaten hiç sevmiyormuş hiç yemiyormuş numarası yapın. Ne yaparsanız yapın özellikle kahvaltı dışındaki öğünlerinizi çok hafif geçirin ve kabız olmamaya çalışın.

Anlaşılan hepimiz kilolarımızın kırılma noktasındayız ve o kırılma haftasıda bu hafta olacak

Haydi aslanlarım göreyim sizi

Son düzenleme:
İnşallah canım spor vs deneyip en az 1 kilo gitmesi lazım benden hiç yapamazsam oruç tutacam artık

Kaptanım toplight sürekli giremiyorum siz de görüyorsunuz, süreklilik istiyor burası :) yine de şu hamlenize karşılık kararsız kaldım şimdi ne diyeyim
Az önce de araziden geldim
Bugün de iyi bir sonucum var 71,1-71,2 arası gitti geldi tartı sanırım hastalıkta etkili oldu vermemde :)
Ve nice yıllara :)

Çok tatlısın :)))

Yavrular hello,

Menumu yaziyim hemen :

Sabah 08.30 :
1 dilim esmer ekmek,
Biraz kahvaltilik domates sosu (ev yapimi, katkisiz)
1 yumurtali dil peynirli sucuklu omlet,
3-4 zeytin,
2 kucucuk ceri domates.

Ogle 12.30:
Izgara enginarli, parmesan peynirli yesil salata.
Elma, havuc, portakal taze sikilmis meyve suyu.

Aksam 20.30 :
Peynir tabagi,
2 kadeh sarap,
Ispanakli ev yapimi makarna.

Italyan gecesi var da bugun ben onu yarin telafi ederim nasilsa

günaydınlarrr

bol kilo vermeli bir hafta diliyorum kızlar size
naneli şekerim eski mesajlarına baktım da sen 1. takımda da mı yarıştın diskalifiye falan olmadıysan takımda yeralabilirsin
Yok diskalifiye olmadım. Çok teşekkür ederim :)

inşallah tatlım
aslanım benim kim tutar seni
Çok braveheart gördüm kendimi

Kaptanım toplight ım doğum günün kutlu mutlu huzurlu ve sevdiklerinle beraber olsun inşallah
teşekkür ederim tatlım
canım hemen bana haber ver ben senin ayrılmanı istemiyorum eğer ayrılma karaından vazgeçersen listeye hemen alıyorum seni senden haber bekliyorum

Aslında akşamları girip menünü paylaşsan şöyle de bir bakınsan da yeterdi canım ya.. Bence aramızda kal. Senin azmine ve takım ruhuna ihtiyacımız var

çookk tatlısın canımmm ya haklısın birdahaki hafta 73 ü görücem canım hem kendime hem sana sözzzz çok vakit kaybettim oruç tutmayı planlıyorumm sahursuzzz ben açlığa dayanırım aslında da işte pis boğazım birazz nefsime uyuyorummm çok güzel gazz verdin bu beni bi süre idare ederr

kaptanım mutlu yıllar evet hediyemiz hiç hoş olmadı ama inan acısını çıkartıcaz haftaya bu arada özel değilse ne çalıştayı merak ettim

canım sağol iyi dileklerin için

kaptanım mutlu yıllar evet hediyemiz hiç hoş olmadı ama inan acısını çıkartıcaz haftaya bu arada özel değilse ne çalıştayı merak ettim
canım bizim işyerinin düzenlediği bir çalıştay birim fiyat tariflerini yeniden değerlendireceğiz antalya side de olacak

canım bizim işyerinin düzenlediği bir çalıştay birim fiyat tariflerini yeniden değerlendireceğiz antalya side de olacak

kolay gelsin kaptanımm her yıl değişiyor değilmi bu birim fiyatlar bizde belediyede çok kullanıyoruz keşif metraj falan

kızlar okyanusyaa yı tekrar listeye ekledim sanırım bu hafta kendisi bireysel de de birinci olur
OKYANUSYAA tatlım bireyselde birinci olacaksın gibi bir his var içimde sen tekrar listedesin haberin olsun
bu arada okyanusya nın verdiği kilo ile barajı geçtik ve sarı kart almaktan şimdilik kurtulduk

Okyanusya hep bizim kurtarıcımız oluyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…