- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.541
Canım okyanusyaa nun son mesajından sonra bence onun takımdan ayrılmaması lazım onu listeye tekrar ekleyeceğim ne deriniz?
canım başlarsan oruca oruç arkadaşı olurum senleçookk tatlısın canımmm ya haklısın birdahaki hafta 73 ü görücem canım hem kendime hem sana sözzzz çok vakit kaybettim oruç tutmayı planlıyorumm sahursuzzz ben açlığa dayanırım aslında da işte pis boğazım birazz nefsime uyuyorummm çok güzel gazz verdin bu beni bi süre idare ederr
canım aksamları şöle bi bakınsan yeterlı aslında ben çogu zaman öle yapıyorum gün içinde yoğunsam sende öle yapabilirsin yorumlar yazabilirsin motivasyon açısındanda çok güzel oluyoKaptanımtoplight sürekli giremiyorum siz de görüyorsunuz, süreklilik istiyor burası :) yine de şu hamlenize karşılık kararsız kaldım şimdi ne diyeyim
Az önce de araziden geldim
Bugün de iyi bir sonucum var 71,1-71,2 arası gitti geldi tartı sanırım hastalıkta etkili oldu vermemde :)
Ve nice yıllara :)
Karar kaptanın tabiki ama yeni bir üye yeni bir heyecan demekGünaydın hanımlar bende aranızdaydim ama listeye giremeden Kayseri'ye gittim şimdi geri aranıza katilmak istiyorum. Bu kilolar beni çok bunaltiyo 80 kilo oldum yaa 7 ay olacak doğum yapalı ama gittikçe kilo alıyorum yâa esimden bile çok utanıyorum
Bende bi haftaya evimdeyim.canım başlarsan oruca oruç arkadaşı olurum senle
canım başlarsan oruca oruç arkadaşı olurum senle
bende pazartesiden baslayabilirim canimTamam benim içinde çok iyi olur ama pazartesiden itibaren başlıycam tamam dersen başlayalım
birlikten kuvvet dogarmis canimBende bi haftaya evimdeyim.
Ben de oruç arkadaşı olurum.
fatma cım seninde mi doğum günün mutlu yıllar benim dün gece miğrenim szdı hala felaket durumdayımkizlar yeni yasima spor yaparak girdim an itibariyle 450 ip atladim:))
en güzelini yapmışsın.kizlar yeni yasima spor yaparak girdim an itibariyle 450 ip atladim:))
çok geçmiş olsunfatma cım seninde mi doğum günün mutlu yıllar benim dün gece miğrenim szdı hala felaket durumdayım
evet canim bugun dogum gunum seninki dundu galiba nice mutlu senelere insallah mevsim donuslerinde migren atak yapiyofatma cım seninde mi doğum günün mutlu yıllar benim dün gece miğrenim szdı hala felaket durumdayım
insallah canimen güzelini yapmışsın.
yeni yaşında, ideal kilonda, fit bir anne olmanı dilerim.
d.günün kutlu olsun
çok geçmiş olsun
bende hafta sonumu temizlikle gecirecegim buyuk ihtimalgünaydın arkadaşlar, iyi hafta sonları
dün hiç kaçamağım yok.,
bütün gün temizlik ve ütü yaptım,
onları da spora saydım.
(fazlasıyla spor yerine geçer, hala çok yorgunum).
bugün, yarın dışarıda oluruz,
ekstra spor yapamam herhalde.
yeme işini de abartmazsam (ki abartmayacağım),
p.tesi güzel sonuç alacağımı düşünüyorum
gerçekten çok güzel spor oluyor,bende hafta sonumu temizlikle gecirecegim buyuk ihtimal
kendini çok zorlamada canım ameliyatlısın nede olsaDarısı basıma artık süpersin canım haftaya detoks yapıcam böyle olmuyo
evet canım az kaldı gibi ama bakalım :)65e ne kaldı şurda, tebrikler
çok sağol canım :) seninde çok iyi gidiyo maşallah :)Evet arkadaşlar bu da demek oluyor ki önümüzdeki hafta dereceye girmemiz gerekiyor.
Herkese iş düşüyor burda artık. Bu hafta herkes kilosunun en az %1'ini kaybedecek. Bu da öyle çok bişey değil yani hatta daha çok vermek lazım ama en az %1
hadi bakalım 5.takımın fıstıkları göreyim bizi bakalım kaldık baş başa. herkes taşın altına elini koysun
@blanche_ea hadi kuzum sen yaparsın yapabildiğini çok gördük protein diyetimi yapacan napacaksan yap şu 56,0'ı bir görek
@Merops cum sana bişey diyemicem canım ameliyatlısın sen sabit kal yeter kuzu. senin %1'ini de ben vericem bak sana söz
alyazraela canım adanalım sende bizim mankenden aşağı kalma kuzum seninde tartıda 56,0'ı görmen gerekiyor
ameliaa cım sen kilonla menülerinle süper gidiyorsun zaten aynen böyle canım sana yetişicez bu hafta sen motivasyonunu hiç bozma
NES84 canım senin şimdi atağa geçme vaktin geldi sen dukan yapmıştın sanırsam bu hafta biri perşembe olmak üzere toplam 3 gün atak yap (ben de öyle yapıcam benimki: cumartesi-pazar-perşembe olacak. kepeğimi de aldım hatta ) yapabilirsen. şu ibrenin takıldığı yeri bi kıralım sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecek ben inanıyorum bize
femmette canım sen zaten yaptığın hataları nasıl düzelteceğini de nasıl yapabileceğini de bu iki günde bize gösterdin. bu iki günde gösterdiğin azimi önümüzdeki cumaya kadar yine gösterebilirsin senin 60,5 'u görebileceğinden ben çok eminim
ebrusonmez canım sen evinde değilsin biliyorum senin için biraz zor olabilir ama biraz çaba göstermek lazım şu 60'ın çarkını devirmek için
Arkadaşlar ben de kilomun %2'sini (%1'i merops için) hedefliyorum Cuma için. şimdi bugün ne yaparsanız yapın ne isterseniz yiyin yarın sabah gözünüzü açtığınız andan itibaren sadece ama sadece önümüzdeki Cuma eksi çıkmayı düşünücez ve onun için çabalicaz. Gerekirse reddedemeyeceğiniz insanlara hasta numarası yapın. Gerekirse o cısssları zaten hiç sevmiyormuş hiç yemiyormuş numarası yapın. Ne yaparsanız yapın özellikle kahvaltı dışındaki öğünlerinizi çok hafif geçirin ve kabız olmamaya çalışın.
Anlaşılan hepimiz kilolarımızın kırılma noktasındayız ve o kırılma haftasıda bu hafta olacak
Haydi aslanlarım göreyim sizi
doğum günün kutlu olsun canımkizlar yeni yasima spor yaparak girdim an itibariyle 450 ip atladim:))
Haftaya herkes çok güzel kilolar verecek gibi bir his var içimde :)****5. TAKIM 435. ETAP***
Kollontai (61,3/)izne ayrıldı
blanche_ea (56.9/56.9/0/%0)
candy_candy (110,6/109,8/0,8/%0,72)
Merops (71,1/71,5/-0,4/-%0,56)
fatmaaskin1(57,0/56.9/0.1/%0.18)
ameliaa(69.7/68.9/0.8/ %1.15)
morpapatyam(69,2/)bildirimde bulunmadı takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edildi
Okyanusya(73,6/) kendi isteğiyle ayrıldı
NES84(75,0/74,9/0,1/%0,13)
femmette(62.0/61.9/0.1/%o.16)
ebrusonmez(61.0/)sabit
5. TAKIM ORTALAMASI :%0,17
kızlar 2. nota yı aldık 1. sarı kartı aldık hadi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?