- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.561
geçmiş olsun canım bende de çok kötü insanı yaşamdan soğuruyrfatma cım seninde mi doğum günün mutlu yıllar benim dün gece miğrenim szdı hala felaket durumdayım
Doğum gununuz kutlu olsun kaptanım.bugün benim doğum günümdü 2. notayı alarak güzel bir hediye verdiniz kızlar bana
bu arada önümüzdeki hafta çalıştay için ankara dışında olacağım pek fazla katılımım olmaz ama siz lütfen dikkat edin kendinize
morpapatyamdan ses çıkmadığı için diskalifiye edildi yaklaşık 1 ay önce olacaktı ama özür bildirmişti ama davranışlarında bir değişiklik olmadı okyanusya da kendisi ayrılmak istedi artık kızlar iyice düşünün karar verin kilolu mu kalmak istiyorsunuz zayıflamak mı
Muhteşem bir konuşma hayatım.Evet arkadaşlar bu da demek oluyor ki önümüzdeki hafta dereceye girmemiz gerekiyor.
Herkese iş düşüyor burda artık. Bu hafta herkes kilosunun en az %1'ini kaybedecek. Bu da öyle çok bişey değil yani hatta daha çok vermek lazım ama en az %1
hadi bakalım 5.takımın fıstıkları göreyim bizi bakalım kaldık baş başa. herkes taşın altına elini koysun
@blanche_ea hadi kuzum sen yaparsın yapabildiğini çok gördük protein diyetimi yapacan napacaksan yap şu 56,0'ı bir görek
amsterdam12 cum sana bişey diyemicem canım ameliyatlısın sen sabit kal yeter kuzu. senin %1'ini de ben vericem bak sana söz
alyazraela canım adanalım sende bizim mankenden aşağı kalma kuzum seninde tartıda 56,0'ı görmen gerekiyor
ameliaa cım sen kilonla menülerinle süper gidiyorsun zaten aynen böyle canım sana yetişicez bu hafta sen motivasyonunu hiç bozma
NES84 canım senin şimdi atağa geçme vaktin geldi sen dukan yapmıştın sanırsam bu hafta biri perşembe olmak üzere toplam 3 gün atak yap (ben de öyle yapıcam benimki: cumartesi-pazar-perşembe olacak. kepeğimi de aldım hatta ) yapabilirsen. şu ibrenin takıldığı yeri bi kıralım sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecek ben inanıyorum bize
@femmette canım sen zaten yaptığın hataları nasıl düzelteceğini de nasıl yapabileceğini de bu iki günde bize gösterdin. bu iki günde gösterdiğin azimi önümüzdeki cumaya kadar yine gösterebilirsin senin 60,5 'u görebileceğinden ben çok eminim
ebrusonmez canım sen evinde değilsin biliyorum senin için biraz zor olabilir ama biraz çaba göstermek lazım şu 60'ın çarkını devirmek için
Arkadaşlar ben de kilomun %2'sini (%1'i merops için) hedefliyorum Cuma için. şimdi bugün ne yaparsanız yapın ne isterseniz yiyin yarın sabah gözünüzü açtığınız andan itibaren sadece ama sadece önümüzdeki Cuma eksi çıkmayı düşünücez ve onun için çabalicaz. Gerekirse reddedemeyeceğiniz insanlara hasta numarası yapın. Gerekirse o cısssları zaten hiç sevmiyormuş hiç yemiyormuş numarası yapın. Ne yaparsanız yapın özellikle kahvaltı dışındaki öğünlerinizi çok hafif geçirin ve kabız olmamaya çalışın.
Anlaşılan hepimiz kilolarımızın kırılma noktasındayız ve o kırılma haftasıda bu hafta olacak
Haydi aslanlarım göreyim sizi
kizlar yeni yasima spor yaparak girdim an itibariyle 450 ip atladim:))
gerçekten çok güzel spor oluyor,
dün canım çıktı ama, hem her yer temiz oldu, hem de tartı yüzümü güldürdü
sana da kolay gelsin canım
Muhteşem bir konuşma hayatım.
Öyle bir gaza geldim ki.
Kesinlikle tam gaz diyet yapacağım
Kaptanimiza da sürpriz olur belki
Bu arada kızlar iki gün eşimin bağına gittik. Orada bayağı çalıştım. Üzüm topladık. Bu yuzden cok giremedim.
Banada spor oldu bayağı
Himm yirttik desenedoğumgünün kutlu olsun canım ben de bugün 250+250 atliycam
Evet dün ben de yeme işi biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuştu ama akşam çok yorulduğum için bu sabah sabit çıktım çok sevindim
Gecikmiş bir doğum günü hediyesi olur
Bu spor sebebi ile simit ve keki görmezden gelelim hadi
sanada iyi pazarlar canımmutlu pazarlar kızlar
Hamilelikte öncede 80 dim daha sonra hamile kaldım 71 e indim bulantı yüzünden ve doğuma 88 le gittim doğumdan sonra 74 e indim şimdi tekrar 80 imKarar kaptanın tabiki ama yeni bir üye yeni bir heyecan demek
Hamilelikte önce kaçtın?
Kaç kilo aldin.
Hamilelikte çok almamişin ama sorun değil verirsin zaten.Hamilelikte öncede 80 dim daha sonra hamile kaldım 71 e indim bulantı yüzünden ve doğuma 88 le gittim doğumdan sonra 74 e indim şimdi tekrar 80 imbayagi karışık oldu ama başladığım kilodayim boyunda 170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?