- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.581
Bu arada kızlar iki gün eşimin bağına gittik. Orada bayağı çalıştım. Üzüm topladık. Bu yuzden cok giremedim.
Banada spor oldu bayağı
evet canim bugun dogum gunum seninki dundu galiba nice mutlu senelere insallah mevsim donuslerinde migren atak yapiyo
herkese günaydın arkadaşlar,
ben cuma gününe göre 300gr eksik çıktım.
kaçamaklarım :)
c.tesi 1 lokma ekmek
pazar 1bardak zero kola
h.sonu diyete uyabildiğimde çok mutlu oluyorum.
İnşallah canım bende niyetlendinmiştim ama doğum kontrol hapım bitmiş içemeyince bugun lekelenme oldu bozdum orucu hafif yedim amamerhabalar kızlar beb öğlen eve gittim banyo ve wc yi yıkadım sonra çocukları okuldan aldım ve babannesine bıraktım toplamda 3 buçuk kilometre 5272 adım ve 247 kalori harcamışım bide orucum ,bu kalori sadece yürüyüşten ve telefon yanımdayken yaptığım hareketlerden olanlar evdede baya iş yaptım akşam menümüde sade tutarsam ve bi hafta böyle gidersem(dayanabilirsem)kızlar bu hafta 73 ü bulurum cumaya
Maşallah canm ben hala evime gidemedim. Ama gidince sana katılıcambenim oruç arkadaşları buralardamı ben başladım bu gün orucummm
Kızın kaç yasında SevalArkadaşlar günaydın
Haftasonu hiç giremedim ben yaaaBebiş öldürdü beni pazar günü kemiklerim sızlıyor resmen. Bi kahvaltıya gittik sabah açık büfe. Ne yediğimi bile bilmiyorum işkence gibiydi. Gidip döndüğümde kilom sabitti yani öyle düşünün Sonra alışverişe gittik Allah'ım ben kzıımı hiç böyle görmemiştim. Sanki enerji dolu bir atom parçacığı mübarek.
Neyse gelelim diyet işine. Malesef protein diyeti planlarımı gerçekleştiremedim. yarından itibaren 3 gün yapıcam inşallah. Bugün de tartılamadım sabah çünkü geç kaldım işeyatağa yapışmış gibiydim kalkamıyordum yarın sabah tartılıp bildiricem kilomu ama sabitimdir yani almadığımı hissediyorum verdiysem de ne ala
Haftasonu menümü şöyle kaba taslak yazim mi şuraya hiç fatsecreta giresim yok
Cumartesi: Sabah/ 1 dilim trabzon ekm.+domates+peynir+haşlanmış yumurta+çay/Öğlen/ Bir dilim ballı ekmek+yeşilçay/Akşam/1 kase mercimek çorbası+tavuk sote+2-3 kaşık bulgur pilavı
Pazar: Kahvaltılık bişeyler :) (genelde salatalardan yedim ama ekmek götürdüm biraz) /öğlen/Yarım dilim ballı ekmek+su/Akşam/ 1 kase mercimek çorması+4-5 kaşık bulgur pilavı+1 kase yoğurt/
Yulaf kepeği ekmeğimi inşallah bugün yapıcam. Sonra 3 gün protein
Ya arkadaş yaşam enerjimi sömürdü resmen kız
ben de çok mutlu oldum.harika
diyetisyene gittin herhalde.Menume sadik kalamadim oglen ama yaziyorum :
Sabah : 2 hurma, sade kahve
Oglen :
Yarim kase sebzeli corba.
2 yk zeytinyagli taze fasulye,
1 yk imam bayildi,
3 yk zeytinyagli pirasa.
1 hurma, sade kahve.
Benim menum bu bence cok iyi her gun boyle yapsam ooo..
Kizlar diyetisyen bana 53 kilo dedi 53 kiloya kadar her gun boyle devam edecegim
ohh harika hareket olmuş.merhabalar kızlar beb öğlen eve gittim banyo ve wc yi yıkadım sonra çocukları okuldan aldım ve babannesine bıraktım toplamda 3 buçuk kilometre 5272 adım ve 247 kalori harcamışım bide orucum ,bu kalori sadece yürüyüşten ve telefon yanımdayken yaptığım hareketlerden olanlar evdede baya iş yaptım akşam menümüde sade tutarsam ve bi hafta böyle gidersem(dayanabilirsem)kızlar bu hafta 73 ü bulurum cumaya
neler yedin?İnşallah canım bende niyetlendinmiştim ama doğum kontrol hapım bitmiş içemeyince bugun lekelenme oldu bozdum orucu hafif yedim ama
ne zaman dönüyorsun, netleşti mi?Maşallah canm ben hala evime gidemedim. Ama gidince sana katılıcam
su ne kadar içtin?İyi geceler gün boyu oruç tuttum ve akşam biraz abarttım sanırım
Şehriye çorba
Tavuk gõgsü kızartma cok az yag ile
Salata marul havuç
Yogurt
Azcık kek kücuk bi dilim toplamda 650 kalori civarı oldu bunların hepsi
Gun içerisinde 3 km yurudum
Bakalım yarın tartılcam yarın oruç degilim haftada 3 gun falan tutcam galiba
Yanı aşırı değil canmadet olacağım, bir atıştırma isteği vardı (5 taneden bir şey olmaz deyin bana).
akşam sporla onu yok etmeye çalıştım.
Evet kızlar unutmayalım kaptanimiza geçmiş doğum günü telefisi yapacağızB blanche_ea
candy_candy
amsterdam12
alyazraela
ameliaa
OKYANUSYAA
NES84
femmette
ebrusonmez
kızlaarr nerelerdeyiz, çok boşlamışız buraları, kaybolmayalım.
hadi yazalım neler yaptığımızı.
bu hafta güzel sonuçlar alacağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?