Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
2 közde biber
1 dilim ekmek
3-4 dilim peynir
Öğle
3 parça tereyağlı patile
Akşam
1 tam mangalda balıkbalık(alabalık)yağsız
Salata
Roka
Çay
AraAra:
Form çayı
Su 3 bardak
Spor bağ havasında yuruyuş

Yanı aşırı değil canm
Ama şaşırdım ben başlayınca duramiyorum.
Bir daha bir daha bakıyorum ki ooo paket bitmiş.
Kendini frenleyebilmen çok iyi
sonra çok üzülüyorum, hemen bırakıp yeşil kahve yaptım, isteğim kalmadı.
böyle kriz anlarında, elimiz kahveye, bitki çaylarına gitse, kriz geçecek aslında ama, ama işte
patile ne diye netten baktım, anında kapattım (hamur işine dayanamam, ne olur ne olmaz:))
su çok az olmuş

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?bugün sabah sadece latte içiyorum..öğlen somon yiyeceğim büyükce bir dilim salata yanında..akşam sa atıstırırım bişey yemem ya da.ama alkol alabilirim biraz yemek yememeyi düşünüyorum o yüzden..ödemlerimle vedalaşamadım ayrıca hala balon gibiyim bir şişip bir iniyorum

vallahi bu ara herkes cok bosladı burayı bende dahil olmak üzere..ben sabit kalsam o da yeter su sıralar..ne yapsam işe yaramıyo sanki ama sporu hiç aksatmıyorum haftada 4 aksam yürüyorum 1 saat tempolu.ki yavas ve kısa yürüyüşler yap dedi doktorum ben yerimde durmuyorum :)

kızlar 2016 ya herkes en az 5 kilo vererek girse yaaaa...çok istiyorummmm kasmam lazım biraz daha ama sanki diyetten de spordan da sıkıldım.hele su ameliyat girdi araya iyice koptum.halbuki daha cok asılmam lazımdı..pskolojik sanırım keyfim olmayınca hiçbişey yapasım gelmiyo :) ama hedefe az kaldı bırakmak yok

Kızın kaç yasında Seval

15 aylık canım

Canım menün gayet güzel hiç de abartı değil.. Yürüyüş de yapmışsın çok başarılı

Bugun çok sesiz buralar nerdesiniz arkadaşlar sevalll hayret sen hiç boş bırakmazdın

Pertim çıktı benim ya hafta sonu hayata küstüm resmen neden yaşadığımı sorguladım

bugün iyiyim ama

Canım Menün çok güzel

Bu da benim bu sabah yaptığım Dukan ekmeğim (az biraz eklemeler var tabi )

adet olacağım, bir atıştırma isteği vardı (5 taneden bir şey olmaz deyin bana).
akşam sporla onu yok etmeye çalıştım.

5 taneden bişey olmaz canım afiyet olsun

sporla da telafi etmişsin onu çok güzel bir şekilde

Canım kahvaltın ve akşam yemeğin çok güzel ama öğle yemeğin pek bi kalorili.. yine de diğer menülerin ve yürüyüşün sebebi ile onu hiç görmüyorum

biliyorum menüm çok kötü hatta zirve kötü yani amalı hiçbir cümlem de yok bu menü için

ip atlamalarımı da yapamadım bu akşamdan itibaren yapıcam (300 adet yapıcam ki tamamlansın cumaya kadar)

tartı da bu sabah tabi 110,4 ü gösterdi

ama cuma günü kesin 107'yi görücem yani.. cumaya kadar protein ağırlıklı beslenicem ekmeğimi de yaptım (Bkz. iki önceki post) Bu da kahvaltım (peynirlerin yarısını yedim) Şu anda da yeşilçayımı içiyorum

Yani yarın ki menüm için garanti verebilirim harika olacak ve bugün en az -1 bekliyorum

Tabiki cezamı da bekliyorum İple birlikte eda edeceğim

Canım alkol çok zararlı yaaa özellikle zayıflamak isteyen biri için

bırakmayı düşünmez misin

kızlar siz her gün mü tartılıyorsunuz ben hayatta tartılamam sadece cumaları cıkıyorum..yoksa motivasyonum bozuluyor:)

Canım bence sen de en azından pazartesileri de tartıl ve haftasonunun neye mal olduğunu gör

eminim bu şekilde cumaları daha çok yüzün gülecek çünkü telefi etmek için tam 4 günün olacak

DÜNKÜ MENÜM
sabah
bi küçük lokma börek (orucumu bozup ilaç almak için bulabildiğim tek şeydi98
öğle
bi yumurta
bi lokma ekmek
arkadaşımın tatlısı yenmiş iki küçük dilim baklava yedim
akşam
ızgara et
domates salatası
bi bardak ayran
bi dilim ekmek

Canım inşallah.. hatta benim ilk hedefim 19 kasım da 99 u görmek

Motivasyonumuzu yüksek tutarsak eğer yaparız. Bence daha yakın hedefler tutalım mesela bu hafta birinci olmak gibi

menün gayet güzel canım biraz SEBZE İYİ OLUR

aslında çok iyi, ödem sıkıntını atlatsan güzel sonuçlar görürsün
kızlar siz her gün mü tartılıyorsunuz ben hayatta tartılamam sadece cumaları cıkıyorum..yoksa motivasyonum bozuluyor:)
p.tesi h.sonu neler olduğunu görmek için tartılmaya çalışıyoruz
o ekmekte neler var öyle, bildiğin kek ekmek olmuş.
benim yaptığım incecik krep oluyor.
ben de dünkü menümü paylaşayım da beni dövün

Eki Görüntüle 1663145

4dilim ekmek, simit ne yaptın böyle.
bak hedefine 1ay kaldı, 10kilon var, hadi sık biraz.
kötü değil ama, zararlılar var.
su, hareket?
Canım inşallah.. hatta benim ilk hedefim 19 kasım da 99 u görmek

Motivasyonumuzu yüksek tutarsak eğer yaparız. Bence daha yakın hedefler tutalım mesela bu hafta birinci olmak gibi
evet neden olmasın

İNSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…