- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.621
kız görende her akşam içiyorum sanırnapim bırakamıyorum genetik aileden geliyo şaka bi yana ayda bır kac kez o da ortam olursa ınsan ıcıyo dayanamayıp napim :)
Cumaları ve pazatesi tartiliyoruz. Hafta sonu bize neler katmış bilmek icinkızlar siz her gün mü tartılıyorsunuz ben hayatta tartılamam sadece cumaları cıkıyorum..yoksa motivasyonum bozuluyor:)
Çok güzel sporu sakin bırakmavallahi bu ara herkes cok bosladı burayı bende dahil olmak üzere..ben sabit kalsam o da yeter su sıralar..ne yapsam işe yaramıyo sanki ama sporu hiç aksatmıyorum haftada 4 aksam yürüyorum 1 saat tempolu.ki yavas ve kısa yürüyüşler yap dedi doktorum ben yerimde durmuyorum :)
Aynen canm sakin bırakmakızlar 2016 ya herkes en az 5 kilo vererek girse yaaaa...çok istiyorummmm kasmam lazım biraz daha ama sanki diyetten de spordan da sıkıldım.hele su ameliyat girdi araya iyice koptum.halbuki daha cok asılmam lazımdı..pskolojik sanırım keyfim olmayınca hiçbişey yapasım gelmiyo :) ama hedefe az kaldı bırakmak yok
"Şarap (150ml) - 100 kalori
Viski/votka/cin/rom (45ml) - 100 kalori
Light bira (330ml) - 100 kalori
Bira (330ml) - 140 kalori
Bu verilerin hepsi asağı yukarı değerler. Her birini de "bir porsiyon" olacak şekilde vermeye çalıştım.
Kilo vermeye çalışıyorsan hiç alkol almamakta, kilo almamaya çalışıyorsan ise arada bir ve az miktarda içmekte yarar var.
Kokteyl ve karışık içecekler (Örn: viski kola) daha kalorili oluyor tabi ki. Bacardi kola gibi bir şey içeceksen kolayı diet alman epey farkettirecektir." (çalıntıdır)
Bu arada sarap paradoksu diye bir sey var, gunde 2 kadeh sarap hem ruh sagligina iyi geliyor, hem de yag depolamayi onluyormus. Hatta fransizlarin onca yagli peynir yemelerine ragmen kilo almamalari yaninda ictikleri saraptan kaynaklaniyormus. Bunu bana gecen gun diyetisyen soyledi.
Ben sahsen saraptan baska pek icki icmeyen birisiyim ama saraptan da vazgecemem sanirim, vazgecmem daha dogrusu; sarap icmeye basladigimdan beri dogdugumdan beri dusuk olan kan degerlerim artik hep normal seyirde; bunun ayakli kanitiyim bu yuzden soyluyorum.
Ote yandan, ben de dun aksam hicbir sey yemeyecegim dedim ama 6 tane kucuk erik yedim sade kahve ile. Ikram bir suru sey vardi, erikle kurtardim.
Bugunku menume gelirsek :
sabah 9:00
1 dilim esmer ekmek,
1.5 yumurtali, dil peynirli, sucuklu omlet,
10 tane zeytin,
Biraz kahvaltilik ev yapimi domates sosu,
1 catal sekersiz katkisiz recel,
1 kasik bal.
10.30 :
Nutellali, muzlu simit.
Hiic pisman degilim ama ya, bugun artik bir sey yemem.
Aksama pilates var aletli can cikartici 1 saat
Su 3 lt icerim.
Ben ama halimden baya memnunum ya kendimi zayif hissediyorum, herkes de cok zayif gorundugumu soyluyor
En son beni temmuz ayinda gormus bir arkadasim vardi, pazar gunu gorustuk ya sen cok zayiflamissin dedi cok mutlu oldum
Bence de canım halinden memnun ol zaten :) ama spora yüklen onu hiç bırakma süper olacaksın
OHHH maşallah iltifatı hakediyosun zaten canımYok yok pilatese devam, ya gecen kendime deri pantolon aldim nasil guzel oldu, erkek arkim da bacaklarin incecik gorunuyor dedi nasil mutlu oldum.
Pilates de cok guzel inceltiyor gercekten de
tarifi kaydettim, böyle de deneyeceğim.
o da spor olmuştur,su 2.5 litre hareket olarak kızların peşinden koşturmaca
yok sadece ekmeğini yapıyoruzAnlamadim simdi siz dukan mi yapiyorsunuz :)
ya ben de hatta yarin dukan'a baslayayim :)
bu aksam ekmegimi yapiyim ben de
ekmegin sutlu tarifi var mi ki? sen yogurdu diyet mi kullaniyorsun?candy_candy ?
yumurtaların hepsi içine, sadece sarısının birini üzerine sürmüş, kızarsız diyeBunu anlamadim ya 1 tanesinin sarisi, digerlerinin sadece beyazi mi?
yok sadece ekmeğini yapıyoruz
yumurtaların hepsi içine, sadece sarısının birini üzerine sürmüş, kızarsız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?