Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım



kız görende her akşam içiyorum sanır napim bırakamıyorum genetik aileden geliyo şaka bi yana ayda bır kac kez o da ortam olursa ınsan ıcıyo dayanamayıp napim :)
 
kız görende her akşam içiyorum sanır napim bırakamıyorum genetik aileden geliyo şaka bi yana ayda bır kac kez o da ortam olursa ınsan ıcıyo dayanamayıp napim :)

"Şarap (150ml) - 100 kalori
Viski/votka/cin/rom (45ml) - 100 kalori
Light bira (330ml) - 100 kalori
Bira (330ml) - 140 kalori

Bu verilerin hepsi asağı yukarı değerler. Her birini de "bir porsiyon" olacak şekilde vermeye çalıştım.

Kilo vermeye çalışıyorsan hiç alkol almamakta, kilo almamaya çalışıyorsan ise arada bir ve az miktarda içmekte yarar var.

Kokteyl ve karışık içecekler (Örn: viski kola) daha kalorili oluyor tabi ki. Bacardi kola gibi bir şey içeceksen kolayı diet alman epey farkettirecektir." (çalıntıdır )
 
Çok güzel sporu sakin bırakma
 
Aynen canm sakin bırakma
Evet yeni yıla kendimize hediye olarak bir yüze belirleyip onu versek çok hoş olur
 

Bu arada sarap paradoksu diye bir sey var, gunde 2 kadeh sarap hem ruh sagligina iyi geliyor, hem de yag depolamayi onluyormus. Hatta fransizlarin onca yagli peynir yemelerine ragmen kilo almamalari yaninda ictikleri saraptan kaynaklaniyormus. Bunu bana gecen gun diyetisyen soyledi.

Ben sahsen saraptan baska pek icki icmeyen birisiyim ama saraptan da vazgecemem sanirim, vazgecmem daha dogrusu; sarap icmeye basladigimdan beri dogdugumdan beri dusuk olan kan degerlerim artik hep normal seyirde; bunun ayakli kanitiyim bu yuzden soyluyorum.

Ote yandan, ben de dun aksam hicbir sey yemeyecegim dedim ama 6 tane kucuk erik yedim sade kahve ile. Ikram bir suru sey vardi, erikle kurtardim.

Bugunku menume gelirsek :

sabah 9:00
1 dilim esmer ekmek,
1.5 yumurtali, dil peynirli, sucuklu omlet,
10 tane zeytin,
Biraz kahvaltilik ev yapimi domates sosu,
1 catal sekersiz katkisiz recel,
1 kasik bal.

10.30 :
Nutellali, muzlu simit.

Hiic pisman degilim ama ya, bugun artik bir sey yemem.
Aksama pilates var aletli can cikartici 1 saat
Su 3 lt icerim.
Ben ama halimden baya memnunum ya kendimi zayif hissediyorum, herkes de cok zayif gorundugumu soyluyor
En son beni temmuz ayinda gormus bir arkadasim vardi, pazar gunu gorustuk ya sen cok zayiflamissin dedi cok mutlu oldum
 

Bence de canım halinden memnun ol zaten :) ama spora yüklen onu hiç bırakma süper olacaksın
 
yok sadece ekmeğini yapıyoruz

Aaa iyiymis ben valla basliyorum dukanvari beslenmeye :)

Ama sarap icecegim sosyal aksam yemeklerinde vs ayrica light urun kullanmam ben ya zararli oldugunu dusunuyorum onlarin.

Yagi azaltmak icin bin tane islemden geciriyorum, bir de mumkun oldugunca aksam yemegi yemem haftanin 4 gunu mesela
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…