- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.641
zaten verecek kilon çok az,
2-3gün dukan atak gibi yapsan, işe yarar diye düşünüyorum
simdi yaptim testi 3 gun dukan, 47 gun seyir, 67 gun guclendirme :)
Anlamadim simdi siz dukan mi yapiyorsunuz :)
ya ben de hatta yarin dukan'a baslayayim :)
bu aksam ekmegimi yapiyim ben de
ekmegin sutlu tarifi var mi ki? sen yogurdu diyet mi kullaniyorsun?candy_candy ?
Yok canım ben dukan yapmıyorum (emzirdiğim için yapamıyorum) ama ekmeğini biraz un ekleyerek yaptım yoğurt da light değil yarım yağlıydı. un normal tarifte yok ben ekledim unu.. un yasak normalde Dukan yapacaksan aynı tarifi unsuz deneyebilirsin. ya 12 ye bölünüyo zaten 3 kaşık un eser miktarda var 1 dilimde yaniben ekmek yerine geçsin diye yaptım.
pazara kadar protein ağırlıklı yapıcam sonra düşük karbonhidrata devam edicem her pazartesi ve perşembe de protein yapıcam ben. yani dukanın 2+5 olan sistemine benziyor
her çeşit tarifi var artık bu ekmeğin yaben yarım yağlı kullandım yarım yağlı yoğurtlar dukana uygun canım ama peyniri mutlaka az yağlı seçmelisin dukan yapacaksan sütü de 1-2 bardakla sınırlı tutman lazım
Yok canım ben dukan yapmıyorum (emzirdiğim için yapamıyorum) ama ekmeğini biraz un ekleyerek yaptım yoğurt da light değil yarım yağlıydı. un normal tarifte yok ben ekledim unu.. un yasak normalde Dukan yapacaksan aynı tarifi unsuz deneyebilirsin. ya 12 ye bölünüyo zaten 3 kaşık un eser miktarda var 1 dilimde yaniben ekmek yerine geçsin diye yaptım.
pazara kadar protein ağırlıklı yapıcam sonra düşük karbonhidrata devam edicem her pazartesi ve perşembe de protein yapıcam ben. yani dukanın 2+5 olan sistemine benziyor
her çeşit tarifi var artık bu ekmeğin yaben yarım yağlı kullandım yarım yağlı yoğurtlar dukana uygun canım ama peyniri mutlaka az yağlı seçmelisin dukan yapacaksan sütü de 1-2 bardakla sınırlı tutman lazım
eee sende emziriyormussun bak bak
Su dukani bir ben anlamadım atakta napiliyor yanı miktar sorunu yokmu mesela sabah iki yumurta peynir yulaf kepeği yoğurt hepsini mi yiyeceği öğlen sınırsız et mi akşamdan et arada da mi et
eee sende emziriyormussun bak bak
Su dukani bir ben anlamadım atakta napiliyor yanı miktar sorunu yokmu mesela sabah iki yumurta peynir yulaf kepeği yoğurt hepsini mi yiyeceği öğlen sınırsız et mi akşamdan et arada da mi et
Ya şu takımı boşlamayın artık ya gözünüzü seveyim
çok sıkılıyom ben
ya ben de bugun acaip sikildim valla ve cok da aciktim yaa
kahve iceyim bari
Afiyet olsun kızlar
kolay gelsin inşallah bi kırılma noktası olur bence vucudun az enerjiye alıştı bi şoklama yapman lazımBiraz hurma findik yedim ya enerjim dipteydi yani
Bakalim yarin dukan basliyor lalalala.
Cok hevesliyim bugun ekmegimi yapayim
faturaya bu ay erken başladım yoğunluktan anca musait olabildimya ben de bugun acaip sikildim valla ve cok da aciktim yaa
kahve iceyim bari
ohhh afiyet olsun ben suyu rahat içiyorum sorun olmuyo perşembe cuma oruç tutmayı dusunuyorum inşallahbende geldim kızlar toplantıdaydım yeni bitti bu gün gayet güzel geçiyor, suyumuda iyi içiyorum şimdiden 2 litre oldu akşam evde çok içemiyorum zaten işte iyi oluyor şişe şişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?