Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bak ben de krep olarak yapıyordum,

1yumurta,
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği,
birazcık peynir,
biraz sütle çırpıp
yemek tabağına koyup mikrodalgada pişiriyorum.

tavada da olur da,
yağ olmadığı için, yapışıyordu,
mikrodalgada rahat oldu.

ben evde olduğum için öğlen veya akşam bunu yapabiliyorum.
ama, siz çalıştığınız için candy_candy nın tarifi de mantıklı,
yapıp buzluğa atıp, her gün 1-2 dilim yenebilir

Son düzenleme:
Anlamadim simdi siz dukan mi yapiyorsunuz :)

Yok canım ben dukan yapmıyorum (emzirdiğim için yapamıyorum) ama ekmeğini biraz un ekleyerek yaptım yoğurt da light değil yarım yağlıydı. un normal tarifte yok ben ekledim unu.. un yasak normalde Dukan yapacaksan aynı tarifi unsuz deneyebilirsin. ya 12 ye bölünüyo zaten 3 kaşık un eser miktarda var 1 dilimde yani ben ekmek yerine geçsin diye yaptım.

pazara kadar protein ağırlıklı yapıcam sonra düşük karbonhidrata devam edicem her pazartesi ve perşembe de protein yapıcam ben. yani dukanın 2+5 olan sistemine benziyor

ya ben de hatta yarin dukan'a baslayayim :)

bu aksam ekmegimi yapiyim ben de

ekmegin sutlu tarifi var mi ki? sen yogurdu diyet mi kullaniyorsun? candy_candy ?

her çeşit tarifi var artık bu ekmeğin ya ben yarım yağlı kullandım yarım yağlı yoğurtlar dukana uygun canım ama peyniri mutlaka az yağlı seçmelisin dukan yapacaksan sütü de 1-2 bardakla sınırlı tutman lazım

benim zaten cok yagli peynirlerle aram yok : lor, suzme, beyaz seviyorum. Ben onlardan yerim yeter bana :)

eee sende emziriyormussun bak bak
Su dukani bir ben anlamadım atakta napiliyor yanı miktar sorunu yokmu mesela sabah iki yumurta peynir yulaf kepeği yoğurt hepsini mi yiyeceği öğlen sınırsız et mi akşamdan et arada da mi et

ya ben emzirdiğim için dukan yapmıyorum ama emzirenler için de dukan var tabi.. Ben baya bi dukan metamorfoz yapıyorum

Yani dukan gibi keskin kurallarım yok kafama göre dukan biraz menülerde proteini arttırıcam sadece o kadar

Valla canım biraz karışık ama çok da değil. Niyet edersen iyi verdiriyor ama kitabı okuman gerekiyor

Ya şu takımı boşlamayın artık ya gözünüzü seveyim

çok sıkılıyom ben

bugunkü menün
sabah
bi simit
bi domates
öğle bi tabak taze yeşil fasulye
bi dilim ekmek
çeyrek limon
akşam
4 yk yeşil taze fasulye
4 yk bulgur plavı
spor olarak ip atlamayı ve yarım mekik dusunuyorum hayırlısıyla

bende geldim kızlar toplantıdaydım yeni bitti bu gün gayet güzel geçiyor, suyumuda iyi içiyorum şimdiden 2 litre oldu akşam evde çok içemiyorum zaten işte iyi oluyor şişe şişe

akşam yemeğini hafif geçirirsem bugün iyi olacak hrgün hafif geçiriyim diyom ama kaçamak yapıyorum bu gün yapmamalıyımmmm

bende geldim kızlar toplantıdaydım yeni bitti bu gün gayet güzel geçiyor, suyumuda iyi içiyorum şimdiden 2 litre oldu akşam evde çok içemiyorum zaten işte iyi oluyor şişe şişe
ohhh afiyet olsun ben suyu rahat içiyorum sorun olmuyo perşembe cuma oruç tutmayı dusunuyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…