Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğum kontrol hapımı değiştirdim bakalım rahat ederim inşallah YAZZ ismi kullananız oldumu kızlar

ya ben de bugun acaip sikildim valla ve cok da aciktim yaa

kahve iceyim bari

Ben de buzlu kahve yaptım içiyorum şimdi
ben de kahvemi aldım geldim
Biraz hurma findik yedim ya enerjim dipteydi yani

Bakalim yarin dukan basliyor lalalala.

Cok hevesliyim bugun ekmegimi yapayim
iyi yapmışsın,
ben de her gün mutlaka azıcık fındık veya ceviz yerim,
yoksa enerjim bitiyor.
güzel menü, spor da yapabilirsen daha güzel olur
akşam yemeğini hafif geçirirsem bugün iyi olacak hrgün hafif geçiriyim diyom ama kaçamak yapıyorum bu gün yapmamalıyımmmm
akşam oldu zaten, artık kaçamak yapma, bütün gününe yazık

malasef spor yapamadım ikizleri banyo yaptırdım dpor niyetine hoppili yaptıkk ağırlık kaldırma niyetine

Günaydın kızlar yine 3 gündür sabahlıyorum. O yüzden bu sabah uyuyakaldım. Okula geç kaldım hala yol.
Dünkü menüm
Sabah 1 minik poğaça ve şekersiz çay
Öğle et dürüm ve ayran
Akşam küçük tabakta mantı

Arkadaşlar bugün tartı yüzüme güldü 109,1 çıktım

bugün de menüm aşağı yukarı yukarıdaki gibi olacak. Dün kızıma yemek yedirirken 3-4 çatal (kızımın çatalı yani ufacık ) makarna hüplettim de onu yazmadım menüye çok az diye yani gerek duymadım onun dışında kaçamak yok

Canım sınav dönemi mi? Ondan mı sabahlıyorsun

Menün güzel değil canım bu menüyü telafi etmelisin. Ya bi gün protein günü yap yada 1-2 saat tempolu yürüyüş yap cumaya kadar

Pazartesi günü menü bildirmeyen yok arkadaşlar tebrik ederim

Salı günü menülerini paylaşmayanlar bugün paylaşabilirler

Canım sınav dönemi mi? Ondan mı sabahlıyorsun

Menün güzel değil canım bu menüyü telafi etmelisin. Ya bi gün protein günü yap yada 1-2 saat tempolu yürüyüş yap cumaya kadar

Yok canım sınav dönemi değil ben 1.ve 2. Sınıfı aynı anda okuyorum 3 ten ders alıyorum. Durmadan proje yetiştirmem gerekiyor. Gün içinde durmadan koşturuyorum. Uyumaya vakit bulamıyorum, o yüzden 1 - 2 saat yürüyüşe malesef zaman bulamam. Bu şekilde olmaz derseniz takımdan ayrılayım

Kizlar ben dun ekmek yapamadim, evde yulaf kepegi var saniyordum kalmamis; oyle olunca ben de markete yeniden cikmaya usendim.

Zaten pilates de canimi cikardi dun yani.
Neyse artik yemeyecegim ya pilatese onca para veriyorum faydasini gormem icin beslenmeme de dikkat etmem lazim; o yuzden artik dayanmam gerek

Benim bugun hedef menum su sekilde :

Sabah :
3 hurma, 10-15 findik, 1 bardak sut.

Oglen :
Etli birseyler yeme planim var insallah.

Baska da bir sey yemem bugun
Aksama 8 km kosu bandinda kosu planim var veya disarida yurume de olabilir hava acarsa.
Su bugun 4 litre icerim.

Ya 2 gundur aksamlari yemeyecegim diyorum bir seyler yiyorum her seferinde, IF'e agirlik vermem lazim eski gunlerdeki gibi. Sanirim o yuzden kilo veremiyorum, bu sabah hala +'daydim. Bu hafta yine sabit cikarsam guzel valla

bugün kü menüm şöyle olacak arkadaşlar

sabah 4 ceviz,3 kayısı,1 fincan kahve

öğle 12,30 haşlanmış tavuk göğsü 2 dilim,1 büyük kase salata,1 kase yoğurt

akşam 20,00 peynir,çay,domates yaparım acıkırsam

spor 1 saat yürüyüş ya da yapabilirsem leslie (Emin değilim ameliyatlı olduğumdan)

2 lt su

Menuleri cok guzel yaziyorsun sevgili Meropscum ama uyuyor musun? Cunku boyle kilo vermemen pek mumkun degil aslinda.

Kacamak yapiyorsan aksamlari onu da yaz ki daha iyi gorebilesin hatalarini :) (varsa tabii, umarim yoktur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…