- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.681
Yok canım sınav dönemi değil ben 1.ve 2. Sınıfı aynı anda okuyorum 3 ten ders alıyorum. Durmadan proje yetiştirmem gerekiyor. Gün içinde durmadan koşturuyorum. Uyumaya vakit bulamıyorum, o yüzden 1 - 2 saat yürüyüşe malesef zaman bulamam. Bu şekilde olmaz derseniz takımdan ayrılayım
Menuleri cok guzel yaziyorsun sevgili Meropscum ama uyuyor musun? Cunku boyle kilo vermemen pek mumkun degil aslinda.
Kacamak yapiyorsan aksamlari onu da yaz ki daha iyi gorebilesin hatalarini :) (varsa tabii, umarim yoktur)
SağolCanım niye olmasın ben senin iyiliğin için söylüyorum. Canın ne isterse onu yap Herkes kendi vücudunu bilir. Bizimkisi sadece menüyü yorumlamak başka bi şey değil
Ay ne güzel kahvaltıııdünkü menüm
sabah
domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, süzme peynir, 5 siyah zeytin, 1dilim etimek, sade kahve
ara
1 avuç kuru üzüm
öğlen
1 tabak ıspanak 1kaşık yoğurtla.
ara
2 mandalina
yeşil kahve
akşam
3 kaşık kıymalı patates, 1 bardak ayran
spor
taeboo abs
2lt su
sanırım unuttuğum başka bir şey yoktur.
Sağol
canım biliyorum tabiiki hatta yorumlarınızı sayesinde kilo veriyorum. Sadece bu aralar çok fazla aktif olamadığım için mahçubum biraz.
Ay ne güzel kahvaltııı
Başım gözüm üstüne :)Aslında akşamları girip menünü paylaşsan şöyle de bir bakınsan da yeterdi canım ya.. Bence aramızda kal. Senin azmine ve takım ruhuna ihtiyacımız var
Hay allah :))))Okyanusya hep bizim kurtarıcımız oluyor yahu
Selam kızlar takımda kimse yoksa sıkıliyorsaniz muhabbet etmek diğer takım üyeleriyle kaynaşmak isterseniz yada sormak istediginiz konusmak istediginiz seyler varsa cafeye ugrayabilirsinizcafe light linki de bu bekleriz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-562:KK54:
çok sağol canım bana çok moral oldu yazdıkların tekrar motive oldum :) kendinle birlikte hepimizi motive ediyorsun çok sağolHerkesin yoğun olduğu dönemler oluyor canım. Zaten böyle bir durumu biz gözardı ederiz yoğunluğun geçince tekrar asılırsın. Sen güzel menüler uyguluyor ve iyi kilolar veriyorsuntakip ediyorum ben seni hepinizi takip ediyorum
Telafi edebileceğin zaman telafi etmeye çalışacağını da biliyorum. Mahçup olmana gerek yok
Öyle ayrılayım falan duymak istemiyorum bundan sonra
"arkadaşlar bana paylaşım için biraz izin verin, ben iki üç hafta düzenli menü paylaşamayabilirim, arkadaşlar ben bu iki üç hafta spor yapamam beni mazur görün, iki üç hafta sadece kilo bildirimi yapayım çok yoğunum" vb. mazeretini bildirirsin olur biter
zaten seni biliyoruz bu takımda paylaşımı gayet iyi bi üyesinBu aralar tüm üyelerimizin paylaşımları iyileşmeye başladı nazar değmesin inşallah
aslında sen çok iradeli bir insansın canım yaa kilo verememen çok şaşırtıcı gerçekten.Belkide çok taktığın için psikolojik bişeydir. Belki 1 hafta cumadan cumaya tartılsan, kilonu pek düşünmesen, tabii normal sağlıklı beslensen, herhangi bir diyete bağlı kalmasan ( sabah, öğle, akşam) etkisi olur bence, sporunada devam tabii. Sadece bir fikiryarin sabah en iyisi guzel bir kahvalti yapayim olmayacak boyle aksam yemiyim gunduz yiyeyim, belki kahvalti yapmadim bu sabah diye ogle yemegi az geldi, biskuviye dadandim
yarindan itibaren biskuviye de son veriyorum, karatay+if yapacagim.
çok sağol canım bana çok moral oldu yazdıkların tekrar motive oldum :) kendinle birlikte hepimizi motive ediyorsun çok sağol
aslında sen çok iradeli bir insansın canım yaa kilo verememen çok şaşırtıcı gerçekten.Belkide çok taktığın için psikolojik bişeydir. Belki 1 hafta cumadan cumaya tartılsan, kilonu pek düşünmesen, tabii normal sağlıklı beslensen, herhangi bir diyete bağlı kalmasan ( sabah, öğle, akşam) etkisi olur bence, sporunada devam tabii. Sadece bir fikir
Unutmayalım hayatım bu hafta en az kilomuzun %1 ini vermeliyiz. Ekmekler simitler olmasa süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?