Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım niye olmasın ben senin iyiliğin için söylüyorum. Canın ne isterse onu yap Herkes kendi vücudunu bilir. Bizimkisi sadece menüyü yorumlamak başka bi şey değil

merhaba arkadaşlar,
dün akşam bir halsizlik çöktü üzerime,
sporumu zorla sürünerek yaptım,
elim kolum kalkmadı valla.
erkenden yatıp, baygın uyumuşum.

eşim işe geç gitti,
etrafı toparlayıp ancak girebildim.

sizler nasılsınız

dünkü menüm

sabah
domates, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, süzme peynir, 5 siyah zeytin, 1dilim etimek, sade kahve

ara
1 avuç kuru üzüm

öğlen
1 tabak ıspanak 1kaşık yoğurtla.

ara
2 mandalina
yeşil kahve

akşam
3 kaşık kıymalı patates, 1 bardak ayran

spor
taeboo abs

2lt su

sanırım unuttuğum başka bir şey yoktur.

Menuleri cok guzel yaziyorsun sevgili Meropscum ama uyuyor musun? Cunku boyle kilo vermemen pek mumkun degil aslinda.

Kacamak yapiyorsan aksamlari onu da yaz ki daha iyi gorebilesin hatalarini :) (varsa tabii, umarim yoktur)

yok kaçamak falan vallahi bende çözemedim neden hala sabitim.haftasonları kaçamaklar oluyo belki o da etkiliyodur.

herkeze merhaba kızlar dün uyuya kalmışım menümü yazamadım şimdi yazıyorum

sabah mısır ve pirinç patlaklı gevrek 2 adet
öğlen kıymalı yumurta domates salatalık marul 1 dilim tam buğday ekmeği
akşam iki yemek kaşığı tavuklu pilav bollca salata havuç,marul ve tonbalıklı ve yanında bir bardak ayran
gün içerisinde 2-2,5 km yürüdüm

tartılıyorum ve hala ekside değilim neden böyle oluyor anlamadım menülerim bu hafta iyi bence insan 1-2 yüz gram verir cuma için aslında çok ümitliydim ama bugün sinir oldum gerçi wc ye gitmemiştim tartıldığımda

Ben de menumu yaziyim hemen :

Sabah :3 hurma, sade kahve, 1 bardak sade sut

Ara : 1 hurma, sade kahve

Ogle :
250 g kofte,
1.5 yk haslanmis sebze,
2 yk piyaz,
1 dilim ekmek,
1 paket torku tamyulafli biskuvi.

Regl olacagim ondan galiba bir aclik modumdayim.
Neyse ya aksama yemesem yine de vermis olurum yarina.
Aksama 8 km kosu, yuruyus planim var.
Su : 3lt'den fazla olur.

Canım niye olmasın ben senin iyiliğin için söylüyorum. Canın ne isterse onu yap Herkes kendi vücudunu bilir. Bizimkisi sadece menüyü yorumlamak başka bi şey değil
Sağol
canım biliyorum tabiiki hatta yorumlarınızı sayesinde kilo veriyorum. Sadece bu aralar çok fazla aktif olamadığım için mahçubum biraz. Ay ne güzel kahvaltııı

Sağol
canım biliyorum tabiiki hatta yorumlarınızı sayesinde kilo veriyorum. Sadece bu aralar çok fazla aktif olamadığım için mahçubum biraz.
Ay ne güzel kahvaltııı

Herkesin yoğun olduğu dönemler oluyor canım. Zaten böyle bir durumu biz gözardı ederiz yoğunluğun geçince tekrar asılırsın. Sen güzel menüler uyguluyor ve iyi kilolar veriyorsun takip ediyorum ben seni hepinizi takip ediyorum

Telafi edebileceğin zaman telafi etmeye çalışacağını da biliyorum. Mahçup olmana gerek yok

Öyle ayrılayım falan duymak istemiyorum bundan sonra

"arkadaşlar bana paylaşım için biraz izin verin, ben iki üç hafta düzenli menü paylaşamayabilirim, arkadaşlar ben bu iki üç hafta spor yapamam beni mazur görün, iki üç hafta sadece kilo bildirimi yapayım çok yoğunum" vb. mazeretini bildirirsin olur biter

zaten seni biliyoruz bu takımda paylaşımı gayet iyi bi üyesin Bu aralar tüm üyelerimizin paylaşımları iyileşmeye başladı nazar değmesin inşallah

Hay allah neler yazilmis hepsini okuyamadim bile. Takimi kurtardigima dair birsey yazilmis gecen hafta icin sanirim :)
Ben egitimdeyim kemerde surekli giremedim giremiyorum sanirim cikarilmamisim takimdan :)
Ben bu hafta bildirim yapamam tartilamam kizlar bilginiz olsun. Buna ragmen takimda olmami isterseniz de zaten zayiflamaya calisiyorum girer yazarim cumadan sonra surekli olmasada. toplight kaptanim elimden geleni yaparim :)

kizlar ben kilo veremiyorum resmen cok moralim bozuk ote yandan cok yiyorum da yani mesela bugun koca 1 paket biskuvi yedim neyim var kendime hakim olamiyorum bilmiyorum ya aglayacagim simdi moralim cok bozuk

hayir pilatese verdigim para da bosa gidecek ona uzuluyorum

yarin sabah en iyisi guzel bir kahvalti yapayim olmayacak boyle aksam yemiyim gunduz yiyeyim, belki kahvalti yapmadim bu sabah diye ogle yemegi az geldi, biskuviye dadandim

yarindan itibaren biskuviye de son veriyorum, karatay+if yapacagim.

çok sağol canım bana çok moral oldu yazdıkların tekrar motive oldum :) kendinle birlikte hepimizi motive ediyorsun çok sağol

yarin sabah en iyisi guzel bir kahvalti yapayim olmayacak boyle aksam yemiyim gunduz yiyeyim, belki kahvalti yapmadim bu sabah diye ogle yemegi az geldi, biskuviye dadandim

yarindan itibaren biskuviye de son veriyorum, karatay+if yapacagim.
aslında sen çok iradeli bir insansın canım yaa kilo verememen çok şaşırtıcı gerçekten.Belkide çok taktığın için psikolojik bişeydir. Belki 1 hafta cumadan cumaya tartılsan, kilonu pek düşünmesen, tabii normal sağlıklı beslensen, herhangi bir diyete bağlı kalmasan ( sabah, öğle, akşam) etkisi olur bence, sporunada devam tabii. Sadece bir fikir

Ameliacim yok son zamanlarda cok bozdum, tatilden beri tam toparlanamadim niyeyse belki de simarmisimdir biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…