Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler arkadaşlar hemen menümü yazayım
Sabah kahvaltı yok 1 lt su ve çay şekersiz
Õglen az tarhana çorba iki kaşık ıspanak ve bir kaşık yogurt
Arada 3 parça mısırlı pirinç patlaklı gevrek
Akşam az tarhana çorba 4 yk mantar 1 yk yogurt bol yeşillik salata
Bide gün icinde tatlı krizim tuttu resmem şekerim düşer gibi oldu 3 ü birarda içtim icmesem iyiydide

Yorumları okuyorum bi çogumuz aynı dertten muzdarip diyete uymada sıkıntı ve kilo verememe, ben geçen hafta cıvıtmıştım ama bu hafta menülerim güzel günde en az 2 km yürüyorum ama tartıda oynama yok benimde canım çok sıkılıyor bu işe nedendir bilmiyorum inşalkah cumaya hepimiz istefigi kiloda olur bu arada yarın ve cuma oruç tutacağım hem çok sevapmış hemde diyetim içinde iyi olur diye düşündüm.

Çok iyi tatlım oruç gibisi yok

Dünkü menüm
Kahvaltı:
3 parça hamur kızartması
2 catal biber kebebı
1 dilim ekmek peynir
Nane
1 bardak çay
Öğle :
1 mini biber dolması
Akşam:2 dilim börek
3 çay şekersiz

Bugünn menüsü
Kahvaltı:
1 y.k labne
2 dilim ekmek
1 yumurta
Öğle :yarım sönüm ekmeğine sucuklu peynirli tost (sucuk ev yapımı aşırı yağlı değil)
Akşam :
Kuru fasulye 1 porsiyon
Pilav
Ara
Yarım nar
1 armut
1.5 litre su

iyi geceler kizlar bugunku menum cok cissssssssss hic paylasmayayim iki gun oruc tutacam insallah sahurda yemedim yemek esim kinder cikolata yiyodu sutlu bi ufak parca attim agzima

kabızlık olabilir cnm.ben koca hafta tuvalete cıkamadım desem..sanırım o da etkiliyo kilo vermeyi ilaç almakta istemiyorum.yediğim şeylerde hep sağlıklı anlamadım neden.

çok güzel menü canım afiyet olsun

kızlar menüm

sabah yarım tahıllı simit,1 fincan latte

öğle ızgara köfte 5 adet,salata

akşam ton balıklı salata yerim sanırım

su 2 lt

spor yapamıyorum malesef bu hafta.annemler tatilde..evde abim ve babamlayım.onlara yemek fln hazırla derken iş sonrası spora zaman kalmıyor.hem iş hem ev ne zormuş yahu

canım valla su takımı toplayan sensin iyi ki varsın kuzum :) sen olmasan dağılırız :)

tamam canım bu hafta bildirim yapmadı diye geçeriz haftaya verdiğin kilo ikiye bölünür. Sen zayıfla yeter

Canım ben de tam amelianın sana aşağıda yazdıklarını yazacaktım. 3 öğün beslen karatay if birada olmaz çünkü karatay 3 öğünü destekliyor o zaman 13-14 saatlik if yapabilirsin. sabah öğle akşam ana yemek ye, ekmek yeme, fındık ceviz falan ana yemekte ye ara öğün olarak alma, pilatese devam ,abur-cubur'a hayır

bi de biraz bi hafta falan dene yani bi günde olmaz bak bu dediklerimi yap bi hiç abur cubur yeme ara öğün yapma bence senin sorunun ara öğünler

Ben bu fikri sonuna kadar destekliyorum.. Ayrıca B blanche_ea cim sen napacaktın sıkılaşmaya odaklanacaktın şu tartıyı ortalıktan kaldır ve sadece cuma bildirimi için kullan canım. Senin artık tartıyla işin bitti pilatese başladığın için öyle günlük kilo vermeleri unut bitanem belki 2-3 haftada anca vereceksin çünkü kasların gelişiyor, büyüyor, uzuyor. kas yağdan daha ağırdır biraz araştır bak bunu sen

Canım menün güzel 3in1 78 cal heralde çok da sıkıntı değil. Tatlı krizini çözebilecek bişey hem de ben de akşan içtim ama tatlandırı ile

sabah geç kalktığın için mi kahvaltı etmedin?

canım menülerini hiç bozmadan devam et. gece yatmadan 1 saat önce 3 yk yoğurt+pul biber+yarım limonun suyunu karıştır ye canım ben iki gündür yapıyorum sevdim güzel tam böyle açlıktan ölecekken diyorum ki yoğurt yicem birazdan geçecek falan

Dünkü menüm
Kahvaltı:
3 parça hamur kızartması
2 catal biber kebebı
1 dilim ekmek peynir
Nane
1 bardak çay
Öğle :
1 mini biber dolması
Akşam:2 dilim börek
3 çay şekersiz

Canım bu menü hiç diyet yapan birinin menüsü değil

iyi geceler kizlar bugunku menum cok cissssssssss hic paylasmayayim iki gun oruc tutacam insallah sahurda yemedim yemek esim kinder cikolata yiyodu sutlu bi ufak parca attim agzima

Paylaş

Ben de spor yapamıyorum hiç bu hafta yaaa Menün güzel canım değişiklik olursa yazarsın

Arkadaşlar tartı bugün 108,8 i gösterdi
Ki birazdan menümü paylaşıcam bir küçük kaçamağım oldu (menüye girecek kadar büyük ama ) öğle arası olduğu için sıkıntı olmadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…