Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

acilmadi bende bu link

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cafe-light-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/

cafe light 'ın linki

ben menünü çok beğendim canım çokgüzel ama akşamı sakın bozma genelde umarım değince ben biraz kaçırıyorummm

kabızlık olabilir cnm.ben koca hafta tuvalete cıkamadım desem..sanırım o da etkiliyo kilo vermeyi ilaç almakta istemiyorum.yediğim şeylerde hep sağlıklı anlamadım neden.

Canım öyle bi kabızlık varsa kilo veremezsin zaten ona bi çare bulmalısın doktoruna bi danış eğer sana bi zararı yoksa magnesi calsine i öneririm

kabızlık olabilir cnm.ben koca hafta tuvalete cıkamadım desem..sanırım o da etkiliyo kilo vermeyi ilaç almakta istemiyorum.yediğim şeylerde hep sağlıklı anlamadım neden.

canım kabızda değilimde bi sindirim problemim olduğu kesin karnımda şiş gibi sanki inşallah yarın geçer

evet canım haklısın toplamda hazırlayıp yemesi 1 dk bu arada yoğurdu yarım yağlı kullanırsan çok daha etkili bide sabah kalkınca bir büyük bardak limanlu suu buda kesinlikle çok etkili ama işte sabah aceleyle hep onuda unutuyorummm

NES84 canım yoğurtkürüne devam et tembellik etme hazırlaması 30 sn sürüyor

sana yazmıştım seval bi yanlışlık oldu alıntı yahpmadan yazmışım

Dünkü menüm
Kahvaltı:
3 parça hamur kızartması
2 catal biber kebebı
1 dilim ekmek peynir
Nane
1 bardak çay
Öğle :
1 mini biber dolması
Akşam:2 dilim börek
3 çay şekersiz

ebrucum menün ekmek,börek hamur kızartması ile dolu üçünden biri olsaydı neysede biraz fazla olmuş bencee

Evet canım ben 3 gündür ikisini de yapıyorum menülerim de protein ağırlıklı oluyor (dünkü pek öyle olmadı ama) yoğurdu da yarım yağlı kullanıyorum ben de işte 2,5 kilo gitti iki günde. Allahım inşallah yarın 107'i görim başka bişey istemiyorum valla

kızlar bişey sorcam ben orucum ya akşam iftarda kıymalı pide yesem olurmu sizce

harikasınnn daa benimmm neden gitmiyo 2 buçuk kilo falan istemiyorum 500 700 gitsin razıyım yok yaa bişey oldu banaa

sahurda bişey yemedim akşam biraz gecikmişti 7 buçuk 8 gibi yedim akşamı sonrada bol bol su içtim

Ben de menumu yaziyim hadi bana kotu yorum yapin ozellikle sen candy_candy :)

Sabah 8.20 :
1 yumurtali, 4 dilim sucuklu, dil peynirli omlet,
4-5 zeytin,
2 ceri domates,
1 kucuk salatalik.

Ogle 12.15:
1 porsiyon tavuk sis(200 gram)
3 yk Bulgur pilavi,
Ayran.

Aksama da pilates var, ustune yuruyus yaparim

Aynen canm benim dengem sasti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…