- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.721
Selam kızlar takımda kimse yoksa sıkıliyorsaniz muhabbet etmek diğer takım üyeleriyle kaynaşmak isterseniz yada sormak istediginiz konusmak istediginiz seyler varsa cafeye ugrayabilirsinizcafe light linki de bu bekleriz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-562:KK54:
acilmadi bende bu link
tamam canım bu hafta bildirim yapmadı diye geçeriz haftaya verdiğin kilo ikiye bölünür. Sen zayıfla yeter
Canım ben de tam amelianın sana aşağıda yazdıklarını yazacaktım. 3 öğün beslen karatay if birada olmaz çünkü karatay 3 öğünü destekliyor o zaman 13-14 saatlik if yapabilirsin. sabah öğle akşam ana yemek ye, ekmek yeme, fındık ceviz falan ana yemekte ye ara öğün olarak alma, pilatese devam ,abur-cubur'a hayır
bi de biraz bi hafta falan dene yani bi günde olmazbak bu dediklerimi yap bi hiç abur cubur yeme ara öğün yapma bence senin sorunun ara öğünler
Ben bu fikri sonuna kadar destekliyorum.. Ayrıca B blanche_ea cim sen napacaktın sıkılaşmaya odaklanacaktınşu tartıyı ortalıktan kaldır ve sadece cuma bildirimi için kullan canım. Senin artık tartıyla işin bitti pilatese başladığın için öyle günlük kilo vermeleri unut bitanem belki 2-3 haftada anca vereceksin çünkü kasların gelişiyor, büyüyor, uzuyor. kas yağdan daha ağırdır biraz araştır bak bunu sen
Canım menün güzel 3in1 78 cal heralde çok da sıkıntı değil. Tatlı krizini çözebilecek bişey hem deben de akşan içtim ama tatlandırı ile
sabah geç kalktığın için mi kahvaltı etmedin?
evet işe geç kalıyorum çocukları okula bırak falkan işe gelincede birileri oluyo bişeyler soruyor vaktim kalmıyor.
canım menülerini hiç bozmadan devam et. gece yatmadan 1 saat önce 3 yk yoğurt+pul biber+yarım limonun suyunu karıştır ye canım ben iki gündür yapıyorum sevdim güzel tam böyle açlıktan ölecekken diyorum ki yoğurt yicem birazdan geçecek falan
Ben daha önce yapmıştım yoğurt kürünü gerçekten çok işe yarıyor,benim gece acıkmak gibi bi sorunum yok aslında göbek eritiyomuş ondan yapmıştım çok etkilide bu sıralar tembellik ediyorum.
Canım bu menü hiç diyet yapan birinin menüsü değil
Paylaş
kızlar menüm
sabah yarım tahıllı simit,1 fincan latte
öğle ızgara köfte 5 adet,salata
akşam ton balıklı salata yerim sanırım
su 2 lt
spor yapamıyorum malesef bu hafta.annemler tatilde..evde abim ve babamlayım.onlara yemek fln hazırla derken iş sonrası spora zaman kalmıyor.hem iş hem ev ne zormuş yahu
kabızlık olabilir cnm.ben koca hafta tuvalete cıkamadım desem..sanırım o da etkiliyo kilo vermeyi ilaç almakta istemiyorum.yediğim şeylerde hep sağlıklı anlamadım neden.
kabızlık olabilir cnm.ben koca hafta tuvalete cıkamadım desem..sanırım o da etkiliyo kilo vermeyi ilaç almakta istemiyorum.yediğim şeylerde hep sağlıklı anlamadım neden.
Çok iyi tatlım oruç gibisi yok
NES84 canım yoğurtkürüne devam et tembellik etme hazırlaması 30 sn sürüyor
evet canım haklısın toplamda hazırlayıp yemesi 1 dk bu arada yoğurdu yarım yağlı kullanırsan çok daha etkili bide sabah kalkınca bir büyük bardak limanlu suu buda kesinlikle çok etkili ama işte sabah aceleyle hep onuda unutuyorummm
Dünkü menüm
Kahvaltı:
3 parça hamur kızartması
2 catal biber kebebı
1 dilim ekmek peynir
Nane
1 bardak çay
Öğle :
1 mini biber dolması
Akşam:2 dilim börek
3 çay şekersiz
evet canım haklısın toplamda hazırlayıp yemesi 1 dk bu arada yoğurdu yarım yağlı kullanırsan çok daha etkili bide sabah kalkınca bir büyük bardak limanlu suu buda kesinlikle çok etkili ama işte sabah aceleyle hep onuda unutuyorummm
Evet canım ben 3 gündür ikisini de yapıyorum menülerim de protein ağırlıklı oluyor (dünkü pek öyle olmadı ama) yoğurdu da yarım yağlı kullanıyorum ben de işte 2,5 kilo gitti iki günde. Allahım inşallah yarın 107'i görim başka bişey istemiyorum valla
kızlar bişey sorcam ben orucum ya akşam iftarda kıymalı pide yesem olurmu sizce
tamam canım bu hafta bildirim yapmadı diye geçeriz haftaya verdiğin kilo ikiye bölünür. Sen zayıfla yeter
Canım ben de tam amelianın sana aşağıda yazdıklarını yazacaktım. 3 öğün beslen karatay if birada olmaz çünkü karatay 3 öğünü destekliyor o zaman 13-14 saatlik if yapabilirsin. sabah öğle akşam ana yemek ye, ekmek yeme, fındık ceviz falan ana yemekte ye ara öğün olarak alma, pilatese devam ,abur-cubur'a hayır
bi de biraz bi hafta falan dene yani bi günde olmazbak bu dediklerimi yap bi hiç abur cubur yeme ara öğün yapma bence senin sorunun ara öğünler
Ben bu fikri sonuna kadar destekliyorum.. Ayrıca B blanche_ea cim sen napacaktın sıkılaşmaya odaklanacaktınşu tartıyı ortalıktan kaldır ve sadece cuma bildirimi için kullan canım. Senin artık tartıyla işin bitti pilatese başladığın için öyle günlük kilo vermeleri unut bitanem belki 2-3 haftada anca vereceksin çünkü kasların gelişiyor, büyüyor, uzuyor. kas yağdan daha ağırdır biraz araştır bak bunu sen
Canım menün güzel 3in1 78 cal heralde çok da sıkıntı değil. Tatlı krizini çözebilecek bişey hem deben de akşan içtim ama tatlandırı ile
canım menülerini hiç bozmadan devam et. gece yatmadan 1 saat önce 3 yk yoğurt+pul biber+yarım limonun suyunu karıştır ye canım ben iki gündür yapıyorum sevdim güzel tam böyle açlıktan ölecekken diyorum ki yoğurt yicem birazdan geçecek falan
Paylaş
Aynen canm benim dengem sastitamam canım bu hafta bildirim yapmadı diye geçeriz haftaya verdiğin kilo ikiye bölünür. Sen zayıfla yeter
Paylaş
Arkadaşlar tartı bugün 108,8 i gösterdi
Ki birazdan menümü paylaşıcam bir küçük kaçamağım oldu (menüye girecek kadar büyük ama) öğle arası olduğu için sıkıntı olmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?