Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menulerin gayet muhteşem

sahurda bişey yemedim akşam biraz gecikmişti 7 buçuk 8 gibi yedim akşamı sonrada bol bol su içtim

o zaman ye canım ama yanında yoğurt ye 1 kase falan başka da hiçbişey yemeden yat bence

Canım bu menünün neresine kötü yorum yapayım sen asıl abur cuburları yaz biskuvileri falan yaz kaçırma bizden

menün eğer ki kaçamaksz uygularsan güzel. Akşama en azından 1 kase yoğurt yemeni önerebilirim

Ya ben biskuvi yiyince yaziyorum zaten bugun biskuvi yeme planim yok acikcasi yarin tarti gunu sonucta :)

Canım öyle bi kabızlık varsa kilo veremezsin zaten ona bi çare bulmalısın doktoruna bi danış eğer sana bi zararı yoksa magnesi calsine i öneririm

o ilacı bılıyorum cnm cok kullanmıslığım var.ama mıdemı bulandırıyor tadı iğrenc..kilo vermem durdu motıvasyonumda bozuldu neysekı kılo almıyorum.

Menumu yeniden yazayim :

Sabah 8.20 :
1 yumurtali, 4 dilim sucuklu, dil peynirli omlet,
4-5 zeytin,
2 ceri domates,
1 kucuk salatalik,
30 g cemensiz pastirma.

Ara:
1 hurma.

Ogle 12.15:
1/3 tabak zeytinyagli taze fasulye,
1/3 tabak imam bayildi,
1/3 tabak zeytinyagli kabak.
1 kase sutlac

Ya reglim geldigi icin canim tatli cekiyor sanirim
927 kalori olmus bence gayet iyi ya

Aksama yemem; bol su soda kahve bugun

Yarin da planim tum gun ac kalmak bu arada becerebilirsem aksama kadar kahve ile idare edecegim aksama balikciya gidecegiz cunku yarin

Tutturdun aç kalıcam diye yaaa aç kalıcam deyince daha çok yediğinin farkında mısın acaba

cuma öncesi hamur işi düşündürüyor beni ama canımda çok istedi hem saat 6 da falan yersem yatana kadarda bişey yemem cumada orucum sanırım bişey olmaz

bu arada bir porsiyon kıymalı pide 356 kaloriymiş yanındada salata yoğurt yesem ancak 900-800 kalori eder oda iyi bence sadece akşam yemeğinde olması birazz sorunnn

cuma öncesi hamur işi düşündürüyor beni ama canımda çok istedi hem saat 6 da falan yersem yatana kadarda bişey yemem cumada orucum sanırım bişey olmaz

Canım sahur yapmadan tutacaksan cuma günü tamam ama sahur yapacaksan sahurdan önce tartılmayı unutma!

Ölçülü ye canım şu an tartı kaç gösteriyor tartıldın mı hiç?

bu arada bir porsiyon kıymalı pide 356 kaloriymiş yanındada salata yoğurt yesem ancak 900-800 kalori eder oda iyi bence sadece akşam yemeğinde olması birazz sorunnn

yanında yoğurt ye ama salata yeme salatada yağ var o yüzden kalorisi çok salatanın

Ben öğlen salata+ızgara tavuk yedim ekmek yemedim sadece 1/8 simit yedim (1 lokma yani )

Akşama da sabahki kahvaltı tabağımdan kalanlar (3 küçük piliç sosis,peynir 2-3 dilim domates, 1 dilim dukan ekmeği) 5 gibi yicem saat 22 de de yoğurt kürü

Menüm bu şekilde gayet protein ağırlıklı oldu

ya biz ne guzel bir ara hep birlikte isvec falan yapiyorduk, benim o ara midem cok guzel kuculmustu cok zayiflamistim en iyisi pazartesi yeniden baslayayim ben ona ya

ya benim menum nasil bugun? candy_candy

zeytinyagli cok iyi oluyor ya hem kalorisi az hem de kabizliga birebir

Canım ben sana yazdım ya. Akşam yoğurt yemeni öneririm diye.. Onun dışında menün gayet güzel özellikle de öğlen z.yağlı tabağın çok güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…