- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.741
Azmine hayranım sevalArkadaşlar tartı bugün 108,8 i gösterdi
Ki birazdan menümü paylaşıcam bir küçük kaçamağım oldu (menüye girecek kadar büyük ama) öğle arası olduğu için sıkıntı olmadı sanırım
İyi yapmissin canm akşamda bol salatayla geçiştirmeye baksahurda bişey yemedim akşam biraz gecikmişti 7 buçuk 8 gibi yedim akşamı sonrada bol bol su içtim
Menulerin gayet muhteşemBen de menumu yaziyim hadi bana kotu yorum yapin ozellikle sencandy_candy :)
Sabah 8.20 :
1 yumurtali, 4 dilim sucuklu, dil peynirli omlet,
4-5 zeytin,
2 ceri domates,
1 kucuk salatalik.
Ogle 12.15:
1 porsiyon tavuk sis(200 gram)
3 yk Bulgur pilavi,
Ayran.
Aksama da pilates var, ustune yuruyus yaparim
sahurda bişey yemedim akşam biraz gecikmişti 7 buçuk 8 gibi yedim akşamı sonrada bol bol su içtim
Ben de menumu yaziyim hadi bana kotu yorum yapin ozellikle sencandy_candy :)
Sabah 8.20 :
4-5 zeytin,
2 ceri domates,
1 kucuk salatalik.
Ogle 12.15:
1 porsiyon tavuk sis(200 gram)
3 yk Bulgur pilavi,
Ayran.
Aksama da pilates var, ustune yuruyus yaparim
o zaman ye canım ama yanında yoğurt ye 1 kase falan başka da hiçbişey yemeden yat bence
Canım bu menünün neresine kötü yorum yapayım sen asıl abur cuburları yaz biskuvileri falan yaz kaçırma bizden
menün eğer ki kaçamaksz uygularsan güzel. Akşama en azından 1 kase yoğurt yemeni önerebilirim
Canım öyle bi kabızlık varsa kilo veremezsin zatenona bi çare bulmalısın doktoruna bi danış eğer sana bi zararı yoksa magnesi calsine i öneririm
Menumu yeniden yazayim :
Sabah 8.20 :
4-5 zeytin,
2 ceri domates,
1 kucuk salatalik,
30 g cemensiz pastirma.
Ara:
1 hurma.
Ogle 12.15:
1/3 tabak zeytinyagli taze fasulye,
1/3 tabak imam bayildi,
1/3 tabak zeytinyagli kabak.
1 kase sutlac
Ya reglim geldigi icin canim tatli cekiyor sanirim
927 kalori olmus bence gayet iyi ya
Aksama yemem; bol su soda kahve bugun
Yarin da planim tum gun ac kalmak bu arada becerebilirsem aksama kadar kahve ile idare edecegim aksama balikciya gidecegiz cunku yarin
Tutturdun aç kalıcam diye yaaaaç kalıcam deyince daha çok yediğinin farkında mısın acaba
o zaman ye canım ama yanında yoğurt ye 1 kase falan başka da hiçbişey yemeden yat bence
Canım bu menünün neresine kötü yorum yapayım sen asıl abur cuburları yaz biskuvileri falan yaz kaçırma bizden
menün eğer ki kaçamaksz uygularsan güzel. Akşama en azından 1 kase yoğurt yemeni önerebilirim
cuma öncesi hamur işi düşündürüyor beni ama canımda çok istedi hem saat 6 da falan yersem yatana kadarda bişey yemem cumada orucum sanırım bişey olmaz
bu arada bir porsiyon kıymalı pide 356 kaloriymiş yanındada salata yoğurt yesem ancak 900-800 kalori eder oda iyi bence sadece akşam yemeğinde olması birazz sorunnn
ya benim menum nasil bugun?candy_candy
zeytinyagli cok iyi oluyor ya hem kalorisi az hem de kabizliga birebir
ya biz ne guzel bir ara hep birlikte isvec falan yapiyorduk, benim o ara midem cok guzel kuculmustu cok zayiflamistim en iyisi pazartesi yeniden baslayayim ben ona ya
yanında yoğurt ye ama salata yeme salatada yağ var o yüzden kalorisi çok salatanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?