- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.801
h.içi dukana başlayayım diyordun?Ben de
sabah 8.20 :
1 salatalik,
1 kk peynir,
1 haslanmis yumurta yedim.
Oglen salata yerim.
Aksam da balikciya gidecegiz,
1-2 kadeh sarap da icerim belki
Yarin tam menumu yazarim
ohh harika,Başlangıç Kilosu: 122
Boy :169
Geçen Hafta: 109,8
Güncel Kilo: 108,6
Fark: 1,2
Toplam fark: 13,4
Yüzde: %1,09
Toplam Yüzde: %10,98
maalesef yüzde 2 veremedim. dün tuvalete çıkmadım ondan herhalde 200 gr gitti sadece dünden. bi de öğlen yediğim tavuk yağlıydı ondan olsa gerek. Pazartesi hedefim 107'yi görmek inşallah olur
Takım olarak bir duraklamaya girdik sanırım paylaşılan menüler çok abartı değil ama giden kilo yok. bu hafta kimsenin menüsünde çikolata cips pasta tatlı falan yoktu hatta aramızda spor yapanlar bile oldu ama yinede az gidiyor.
Kimse moralini ve motivasyonunu bozmasın elimizden geleni yapıyoruz bu dönem geçecek eminim
ilk defa bu kadar az gitti sanırım,Günaydın kızlar
Bildirimim
Geçen hafta : 68, 9
Bu hafta: 68,8
Fark: 0,1
Yüzde: 0,15
çok geçmiş olsun, bu migrenin tedavisi yok mu?dün çok fena bi gece geçirdim sabaha kadar kustummmm
hadi inşallah tekrar şişkinlik yaşama, tebrikler.günaydın kızlar geçen hafta 71,50 kg
bu hafta 71,10 kg
400 gr eksi
böyle böyle gidecek,günaydın kızlar bu gün oruç tutamadım bende hemen kilomu yazayım
geçen hafta 74,9
bu hafata 74,5
fark -0,4
hiç hoşlanmadım ama buda bişeydin ne yapayımm hafta sonu kaçamağı yok artık cezalıyım haftaya regl olcam ozaman veremiyorum o zamana kadar 73 bari göreyimmm
h.içi dukana başlayayım diyordun?
evet fena kabızlık oluyor.femmettecim baslayamam ben ona, korkuyorum kabizligim cok fena olmustu bir keresinde 10 gun yapmistim da.
canım naparsam yapayım çok gitmiyo benden diyetisyen taş çatlasa haftada 400 gr gider diyo zaten ama 56 lıları gördüm ya çok şükür ilk hedefim 55 çok az kaldıBaşlangıç Kilosu: 122
maalesef yüzde 2 veremedim. dün tuvalete çıkmadım ondan herhalde 200 gr gitti sadece dünden. bi de öğlen yediğim tavuk yağlıydı ondan olsa gerek. Pazartesi hedefim 107'yi görmek inşallah olur
Takım olarak bir duraklamaya girdik sanırım paylaşılan menüler çok abartı değil ama giden kilo yok. bu hafta kimsenin menüsünde çikolata cips pasta tatlı falan yoktu hatta aramızda spor yapanlar bile oldu ama yinede az gidiyor.
Kimse moralini ve motivasyonunu bozmasın elimizden geleni yapıyoruz bu dönem geçecek eminim
kesin tedavisi yok canım akapunturu öneriyolar ama ilçede yapan yokilk defa bu kadar az gitti sanırım,
ama, gitsin de az çok, farketmez, tebrik ederim.
çok geçmiş olsun, bu migrenin tedavisi yok mu?
bilmediğim için soruyorum,
çok çekiyorsun.
hadi inşallah tekrar şişkinlik yaşama, tebrikler.
böyle böyle gidecek,
inşallah haftaya çok daha iyi olur.
600gr versen 73ü görürüsün, zor değil.
kızlar listeye eklense iyi olur du kilolar kaptanımızda yok liste paylaşmayı unutmasak ben yoğunum ilgelenebilirmi musait birisifemmettecim baslayamam ben ona, korkuyorum kabizligim cok fena olmustu bir keresinde 10 gun yapmistim da.
fatmacım şimdi eve geldim herkes bildirim yaptıysa ben eklerimkızlar listeye eklense iyi olur du kilolar kaptanımızda yok liste paylaşmayı unutmasak ben yoğunum ilgelenebilirmi musait birisi
fatmacım şimdi eve geldim herkes bildirim yaptıysa ben eklerim
Geçmiş olsun canmdün iftara yakın migrenim tuttu oda mideme vurunca sabaha kadar fenaydım
Geçmiş olsun kaptanım rahatsizmisinizkızlar dün ank döndüm ama lu an hastanedeyim gecmişi eve gidince okurum öğleden sonra tekrar yola çıkacağız o yüzden bildiriminizi 12 ye kadar yapın
Evet Seval aramızda bi kilo veren sensin.Başlangıç Kilosu: 122
Evet Seval aramızda bi kilo veren sensin.
Ama geçecek inş bu zorlu dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?