- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.141
Ya ben hedef koyuyorum, yanima 1litrelik kabimi aliyorum is yerinde, ogelene kadar bitiriyorum 1 tane, aksama kadar yeniden bitiryorum 1 tane : 2litre oluyor. Daha sonrasinda da aksama zaten susuyorum mutlaka cunku vucudum alisti.
Diyetisyenim sabah kalkar kalkmaz ve yatmadan once su icmenin kritik oldugunu soyledi.
akşam yemeği yerine yoğurt ve yulaf ezmesi vermiş az gibi geldi bana yaaa
blanche canım senin kg gayet iyi belki vucudunda yağ fazlası vardı sen bozma psikolojini tatlımya ben zaten onu bile yiyemiyorum kaptanim ya, psikolojim bozuldu benim.
kendimi hic zayif hissetmiyorum boyle.
Ama kaptanım ışık var. Tamamen boş değiliz sadece biraz daha gayretgünaydınlarrrr
aman ameliaa cım dikkat et kendine ama 1 kg fazlalık hiç hoş değil
tamamen karbo olmuş canım menün hiç sebze yok protein yok yoğurt falan yeseydin tatlım yaaa
bu arada kızlar akşam şöyle bi takımları dolaştım da bazı takımlarda sadece dün akşam 100-200 mesaj var bizim nerdeyse 1 haftalık mesaj sayımız kızlar toparlanalım biraz
Hoş geldin Seval nasılsın ?Geçmiş olsun canım
Sana da çok geçmiş olsun canım
Canım bu menünün hiç oluru yoksabah 1 bardak süt içseydin ya da peynir yeseydin öğlen ayran içseydin akşam 1 kase yoğurt yeseydin bari
Vay be linkini atsanaben şimdi bi diyet günlüğüne yazıyorum kaptanım 2 saat ortalıktan kayboldum 11 sayfa atlamış
Vay be linkini atsana
Hoş geldin Seval nasılsın ?
İzinin ne zman bitiyor
evet canım tamamen boş değiliz ama biraz gayret etmemiz lazımmAma kaptanım ışık var. Tamamen boş değiliz sadece biraz daha gayret
Kolay gelsin canm.Günaydın arkadaşlar
Dün 20 adet mesaj yazmışım..
Dün akşam 2 parça balık 1 parça tavuk but yedim birde salata..
Leslie yaptım bugün kendimi daha iyi hissediyorum..
Canm meSabah 1 haşlanmış yumurta peynir 6 zeytin bir yeşil elma yedim
Öğlende işyerinde karnabahar var ondan yiyeceğim ekmeksiz ve yoğurt 1 kase
Akşam için henüz plan yapmadım ton balıklı salata düşünüyorum..
Anladım.Kilo verince bitecek inşallah
Bir de yeni bi üye daha vardı anne olan o da yok ortalıktaevet canım tamamen boş değiliz ama biraz gayret etmemiz lazımm
nerde bu kollontai taze gelin??
Canm bende senin gibiyim. Kızlar suya 1-2 adet çubuk tarçın atmami onermislerdi. Sende deneyebilirsinSu içme sorunum var hiç su içmiyorum siz nasıl içiyorsunuz suyu bana fikir verin arkadaşlar ya ?
Çok iyi bi yöntem miş.Hemen bende çok işe yarayan bi yöntem söyliyim: Alarm Kurmak
Her iki saate bir alarm kurdum sabah 8'den akşam 4'e kadar.. 4'ten sonra saat 10'a kurdum bi de. 330 ml lik bardakta içiyorum tam 2 lt ediyor. sen 200 ml içeceksen eğer akşam 6 ve 8'e de alarm kurabilirsin
Kritik derken saliga zararı mi var?Ya ben hedef koyuyorum, yanima 1litrelik kabimi aliyorum is yerinde, ogelene kadar bitiriyorum 1 tane, aksama kadar yeniden bitiryorum 1 tane : 2litre oluyor. Daha sonrasinda da aksama zaten susuyorum mutlaka cunku vucudum alisti.
Diyetisyenim sabah kalkar kalkmaz ve yatmadan once su icmenin kritik oldugunu soyledi.
Kolay gelsin canm.
Çalışıyor musun?
Hemen bende çok işe yarayan bi yöntem söyliyim: Alarm Kurmak
Her iki saate bir alarm kurdum sabah 8'den akşam 4'e kadar.. 4'ten sonra saat 10'a kurdum bi de. 330 ml lik bardakta içiyorum tam 2 lt ediyor. sen 200 ml içeceksen eğer akşam 6 ve 8'e de alarm kurabilirsin
Canm bende senin gibiyim. Kızlar suya 1-2 adet çubuk tarçın atmami onermislerdi. Sende deneyebilirsin
Ben sisemi doldurup yanıma alıyorum. Gözünün önünde olunca zorla iciyorum. İsede yarıyor.
Hem sen İF yaptığın için akşam yemekleri sana fazla gelirya ben zaten onu bile yiyemiyorum kaptanim ya, psikolojim bozuldu benim.
kendimi hic zayif hissetmiyorum boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?