- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.161
Himm oylemi yinede çok sağol canmatayım da 25 kişiler kimseyi almıyorlar artık
Sen saat kur en iyisi belki öyle icersin.Gözümün önüne sürekli zaten ama yok işe bir dalıyorum bi bakıyorum akşam olmuş içilmeden kalmış.. Çubuk tarçın denedim ama uzun süre bekleyince acıdı su.
Tekrar geçmiş olsun canmsabahtan dr.a gittim, yeni ilaçlarla geldim.
kızlar fena salgın var, dikkat edin.
Ben calismiyorum. 1.5 senelik evliyim. Ve açikoğretimden okuyorum. Bayramdan beli memeleketteyim. Ailemin yaninda bu yüzden diyeti ve sporu askıya aldım. Biraz biraz toparlamaya çalışıyorum.Evet canım işteyiim sen ?
Geçmiş olsun ısınmadan spor yapma canm. Allah korusun kalıcı rahatsızlıklara da yol açabilir.kaptanım burdayım, gece acildeydim kızlar, ters bi hareket mi yaptım sporda ne yaptıysam artık belim tutuldu aksam kalktık hastaneye gittik kas gevsetici falan vurdu dr. onunda etkisi heralde daha yeni uyandım valla, femmette menuler nerde canım, okyanusya aynı sekilde menun yok, amelia +1 kg var ve menun bunu gormene ragmen kotu canımebrucum sende dun aksamki kısır ve cipsin cezası olarak olarak bugun 15 dk yuruyus yap :)
ay napıyım ama yaaa kaptanım al sopayı eline dediValla ya
Hem listede yokuz hem de çen çen konuşuyoz
canım dikkat et kendine toparlayamadın bağışıklık sistemini güçlendirici bişeyler mi alsansabahtan dr.a gittim, yeni ilaçlarla geldim.
kızlar fena salgın var, dikkat edin.
geçmiş olsun tatlım okyanusya memlekete gitmişti yazamayabilirim demiştikaptanım burdayım, gece acildeydim kızlar, ters bi hareket mi yaptım sporda ne yaptıysam artık belim tutuldu aksam kalktık hastaneye gittik kas gevsetici falan vurdu dr. onunda etkisi heralde daha yeni uyandım valla, femmette menuler nerde canım, okyanusya aynı sekilde menun yok, amelia +1 kg var ve menun bunu gormene ragmen kotu canımebrucum sende dun aksamki kısır ve cipsin cezası olarak olarak bugun 15 dk yuruyus yap :)
hayırlı olsun şimdiden tatlımBen calismiyorum. 1.5 senelik evliyim. Ve açikoğretimden okuyorum. Bayramdan beli memeleketteyim. Ailemin yaninda bu yüzden diyeti ve sporu askıya aldım. Biraz biraz toparlamaya çalışıyorum.
Normalde tatlillerimiz uzun surmezdi ama arabamizi degistirecegiz. Karar aşaması satış alış bayağı uzun surdu.
seni listeden çıkarmadım ki ben tatlım sen konuşmaya devam et cumaya kadar da biraz düş bize nota aldırma çıkarmayacam seni listeden öyle karar aldımValla ya
Hem listede yokuz hem de çen çen konuşuyoz
al tabii ama kendine de dikkat et hemen bir an önce listeye girmenzi istiyorum ona göreay napıyım ama yaaa kaptanım al sopayı eline dediama az kaldı bu hafta olamasada haftaya girelim listeyee
canım dikkat et kendine toparlayamadın bağışıklık sistemini güçlendirici bişeyler mi alsan
geçmiş olsun tatlım okyanusya memlekete gitmişti yazamayabilirim demişti
haa bi de shoji arkadaş yazmış mesaj sayısını 20-21 civarı
hayırlı olsun şimdiden tatlım
seni listeden çıkarmadım ki ben tatlım sen konuşmaya devam et cumaya kadar da biraz düş bize nota aldırma çıkarmayacam seni listeden öyle karar aldım
al tabii ama kendine de dikkat et hemen bir an önce listeye girmenzi istiyorum ona göre
çok geçmiş olsun,kaptanım burdayım, gece acildeydim kızlar, ters bi hareket mi yaptım sporda ne yaptıysam artık belim tutuldu aksam kalktık hastaneye gittik kas gevsetici falan vurdu dr. onunda etkisi heralde daha yeni uyandım valla, femmette menuler nerde canım, okyanusya aynı sekilde menun yok, amelia +1 kg var ve menun bunu gormene ragmen kotu canımebrucum sende dun aksamki kısır ve cipsin cezası olarak olarak bugun 15 dk yuruyus yap :)
Hadi inşallahay napıyım ama yaaa kaptanım al sopayı eline dediama az kaldı bu hafta olamasada haftaya girelim listeyee
Sen verirsin canmya kaptanım ben de izinliyim diye geniş geniş takılıyorum öyle
Kaptanım ben kilo aldım ama ha söyliyim yani ve mümkün değil 108 i falan göremem yani.. çünkü ben bi karar aldım öyle proteinmiş şok diyetmiş yapmicam artık. sen gene bana izinli yaz çünküm 19 kasımda dönecem demiştim ben
ben 1.5lt su şişesine 1 cubuk tarçın atıp bütün gün içiyorum, tadından rahatsız olmuyorum,Gözümün önüne sürekli zaten ama yok işe bir dalıyorum bi bakıyorum akşam olmuş içilmeden kalmış.. Çubuk tarçın denedim ama uzun süre bekleyince acıdı su.
dünden beri, yediğim içtiğim turunçgilin hesabı yok.Tekrar geçmiş olsun canm
Sende dikkat et. Bol meyve sebze tuket
bu sabah dr.dan multivitaminlerle döndüm bakalım.canım dikkat et kendine toparlayamadın bağışıklık sistemini güçlendirici bişeyler mi alsan
yürüyüş yapılmış, çok hafif bir öğlen öğünü, harikahaaa aklıma gelmişiken öğleyin 6,5 km yürüdüm yemek olarak da yoğurt ve galeta yiyorum koştururken yemeğe zaman kalmadı
Maşallah kaptanimhaaa aklıma gelmişiken öğleyin 6,5 km yürüdüm yemek olarak da yoğurt ve galeta yiyorum koştururken yemeğe zaman kalmadı
kaptanım en gec haftaya listedeyim, umarım istedigim gibi veririm ::)canım dikkat et kendine toparlayamadın bağışıklık sistemini güçlendirici bişeyler mi alsan
geçmiş olsun tatlım okyanusya memlekete gitmişti yazamayabilirim demişti
haa bi de shoji arkadaş yazmış mesaj sayısını 20-21 civarı
hayırlı olsun şimdiden tatlım
seni listeden çıkarmadım ki ben tatlım sen konuşmaya devam et cumaya kadar da biraz düş bize nota aldırma çıkarmayacam seni listeden öyle karar aldım
al tabii ama kendine de dikkat et hemen bir an önce listeye girmenzi istiyorum ona göre
aynen canım bide ustune 50 mekik 50 squat yaptım muhtemelen mekik cekerken zorladımçok geçmiş olsun,
leslie 5 mill yapacaktın dimi,
o baya uzun sürüyor, üstünüde temizlik yapacağını yazmıştın sanırım,
kendini çok yormuşsun.
dünkü menümü yazmıştım,
mandalinalı bir menüydü:)
gözden kaçtı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?