- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.201
Ya öyle mi?canım ben normalde leslie 3 mile jillian level 1 aynı gun yapıyodum squat programına hep devam ediyordum, ama dugun suresince yapamadım sanırım hamlamısımben yesil cayı hetgun iciyorum :)
Ya öyle mi?canım ben normalde leslie 3 mile jillian level 1 aynı gun yapıyodum squat programına hep devam ediyordum, ama dugun suresince yapamadım sanırım hamlamısımben yesil cayı hetgun iciyorum :)
Senin duygu durumun çok çalkantılıKizlar baya iyi hissediyorum ya pilatesimi yaptim 1 saat geldim simdi.
süpersin, daha ne yapacaktın acaba, çok fazla olmuş, dikkat et kendinekaptanım en gec haftaya listedeyim, umarım istedigim gibi veririm ::)
aynen canım bide ustune 50 mekik 50 squat yaptım muhtemelen mekik cekerken zorladımmenun gozumden kacmıs canım kusuruma bakma
hayırlı olsun, ben de istiyorum aslında ama, sürekli yapar mıyım emin değilim, hangisini aldınALDIM VALLA :)))
ben hiç içemiyorum yaaKızlar bugün yeşil çay içen var mı?
Yeşil çayı unutmayalım.
ooo harikaKizlar baya iyi hissediyorum ya pilatesimi yaptim 1 saat geldim simdi.
inşallah her şeyi iyi çıkar, tekrar geçmiş olsun.iyi akşamlar kızlar takıma yeni arkadaslar davet ettim sabah büyük oğlumun dr kontrolü var siz ilgilenirsinşz
blanche helal
Haklısın kaptanım bu aralar hiç dikkat edemiyorum, hep şikayet ediyorum ama çok yoğunum gerçektende. KKyada kendimede zaman ayıramıyorum. Sporda yapamıyorum, yediklerime de dikkat edemiyorum 1-2 haftaya sınav dönemide başlıyor daha yoğun olacak. Bu sebeplerden dolayı bende 1-2 aylık izin almak istiyorum kaptanım, tekrar daha iyi motive bir şekilde dönmek üzere...günaydınlarrrr
aman ameliaa cım dikkat et kendine ama 1 kg fazlalık hiç hoş değil
tamamen karbo olmuş canım menün hiç sebze yok protein yok yoğurt falan yeseydin tatlım yaaa
bu arada kızlar akşam şöyle bi takımları dolaştım da bazı takımlarda sadece dün akşam 100-200 mesaj var bizim nerdeyse 1 haftalık mesaj sayımız kızlar toparlanalım biraz
Çok haklısın canım tekrar toparlanmam lazımGeçmiş olsun canım
Sana da çok geçmiş olsun canım
Canım bu menünün hiç oluru yoksabah 1 bardak süt içseydin ya da peynir yeseydin öğlen ayran içseydin akşam 1 kase yoğurt yeseydin bari
Çok doğrukaptanım burdayım, gece acildeydim kızlar, ters bi hareket mi yaptım sporda ne yaptıysam artık belim tutuldu aksam kalktık hastaneye gittik kas gevsetici falan vurdu dr. onunda etkisi heralde daha yeni uyandım valla, femmette menuler nerde canım, okyanusya aynı sekilde menun yok, amelia +1 kg var ve menun bunu gormene ragmen kotu canımebrucum sende dun aksamki kısır ve cipsin cezası olarak olarak bugun 15 dk yuruyus yap :)
bende onu soracaktım bugun merak ettim?arkadaşlar @fatmaaskin1 nerelerde, haberi olan var mı?
bir kaç gündür göremiyorum
tatlım 2DİLİMKEK NEKizlar menüm
Kahvaltı
1 çift sarılı tavada yumurta
1 y.k pişmiş domates
Öğle
2 dilim kek
1 az şekerli turk kahvesi
Akşam:
Sebze kızartması
Evet benimde var annemin evinde duruyor :)
ALDIM VALLA :)))
hadi o zaman hep birlikte bi program uygulayalım . akşamları da bildirim yaparız olma mı
merhaba arkadaslar ben yeniyim ne yapmam gerekiyo bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?