- 3 Kasım 2015
- 6
- 5
- 1
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.221
ben didem suan kilom yemeğe bağlı olarak değişiyo 70 72 arasında gidip geliyorum asağısı olmuyo ama pes etmek yok insallah takım olarak devam edince ineceğimi düşünüyorum şimdiden herkese kolay gelsinhoşgeldin canım aramıza
1. sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demen gerekiyor.. ondan sonra da o kurallara uy yeter
Biraz da kendinden bahset ki seni tanıyalım.
Ben Seval izinli üye (toplight ın dikkatine ) bi kızım var küçük 15 aylık. son bildirdiğim kiloya düşünce listeye dönücem 110 kiloyum
merhaba arkadaslar ben yeniyim ne yapmam gerekiyo bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
hiç yoktan iyidir.20 dk yuruyuş yaptım ama tempolu değildi
hoş geldinmerhaba arkadaslar ben yeniyim ne yapmam gerekiyo bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
beni de gaza getirip, eliptik aldıracaksınız.
Evet canm maalesefgunaydınlar :)
bende onu soracaktım bugun merak ettim?
tatlım 2DİLİMKEK NE
Hoşgeldin canm.merhaba arkadaslar ben yeniyim ne yapmam gerekiyo bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
Sağol canmben didem suan kilom yemeğe bağlı olarak değişiyo 70 72 arasında gidip geliyorum asağısı olmuyo ama pes etmek yok insallah takım olarak devam edince ineceğimi düşünüyorum şimdiden herkese kolay gelsin
süpersin, daha ne yapacaktın acaba, çok fazla olmuş, dikkat et kendine
hayırlı olsun, ben de istiyorum aslında ama, sürekli yapar mıyım emin değilim, hangisini aldın
ben hiç içemiyorum yaa
ooo harika
inşallah her şeyi iyi çıkar, tekrar geçmiş olsun.
hadi o zaman hep birlikte bi program uygulayalım . akşamları da bildirim yaparız olma mı
kızlar selam hastaneden az önce geldim dr oğluma 2 ayda 4 kg veremezsen seni hastaneye yatıracağız dedi biraz canım sıkkın müsait olunca size yazarım mesaj sayısını ebrudan başka yazan olmamış
@fatmaaskin1 evet en son migrenim var demişti sonradan sesi hiç çıkmadı umarım problem yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?