Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben didem suan kilom yemeğe bağlı olarak değişiyo 70 72 arasında gidip geliyorum asağısı olmuyo ama pes etmek yok insallah takım olarak devam edince ineceğimi düşünüyorum şimdiden herkese kolay gelsin

20 dk yuruyuş yaptım ama tempolu değildi
hiç yoktan iyidir.
merhaba arkadaslar ben yeniyim ne yapmam gerekiyo bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
hoş geldin
Oluuur neden olmasın. O zaman takım genelinde yapalım böyle bişeyi. toplight kollontai ne dersiniz? oylamaya sunalım mı
beni de gaza getirip, eliptik aldıracaksınız.
eşim sürekli alalım diyor,
ben düzenli yapmayız diye aldırmak istemiyorum.

ben didem suan kilom yemeğe bağlı olarak değişiyo 70 72 arasında gidip geliyorum asağısı olmuyo ama pes etmek yok insallah takım olarak devam edince ineceğimi düşünüyorum şimdiden herkese kolay gelsin
Sağol canm
Boyun ve yaşın kaç ?
Evli misin?
Ben Ebru 61 kiloyum. Boyum 1.58 civarı
2 aydır gruptayim.

canım altis kk450 aldım ben, son sürümü

hadi o zaman hep birlikte bi program uygulayalım . akşamları da bildirim yaparız olma mı

hayır hayır kalıplara gelemiyorum ben :)) program yokkk :))
İnsan kendini bilir, beden zaten ihtiyaç duyuyor harekete canım
yaptıkça illaki yazarım.

Bugün standart diyet kahvaltısı yaptım
ara öğün 3 kayısı
öğlen tavuk şiş
arada ne var hatırlamıyorum
akşam da zeytin yağlı yeşil fasülye

kızlar selam hastaneden az önce geldim dr oğluma 2 ayda 4 kg veremezsen seni hastaneye yatıracağız dedi biraz canım sıkkın müsait olunca size yazarım mesaj sayısını ebrudan başka yazan olmamış
@fatmaaskin1 evet en son migrenim var demişti sonradan sesi hiç çıkmadı umarım problem yoktur

Geçmiş olsun neyi var ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…