- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.241
kızlar selam hastaneden az önce geldim dr oğluma 2 ayda 4 kg veremezsen seni hastaneye yatıracağız dedi biraz canım sıkkın müsait olunca size yazarım mesaj sayısını ebrudan başka yazan olmamış
@fatmaaskin1 evet en son migrenim var demişti sonradan sesi hiç çıkmadı umarım problem yoktur
insülin direnci sebebiyle kg fazlası var kullandığı ilaç karın ağrısı ve ishal yapıuyorGeçmiş olsun neyi var ki acaba?
geçmiş olsun kaptanımkızlar selam hastaneden az önce geldim dr oğluma 2 ayda 4 kg veremezsen seni hastaneye yatıracağız dedi biraz canım sıkkın müsait olunca size yazarım mesaj sayısını ebrudan başka yazan olmamış
@fatmaaskin1 evet en son migrenim var demişti sonradan sesi hiç çıkmadı umarım problem yoktur
hoşgeldin canımherkese merhaba bende kondisyon bisikleti kullanıyorum ve günde en az iki saat çeviriyorum faydası olur diye düşünüyorum
cok gecmis olsun kaptanımkızlar selam hastaneden az önce geldim dr oğluma 2 ayda 4 kg veremezsen seni hastaneye yatıracağız dedi biraz canım sıkkın müsait olunca size yazarım mesaj sayısını ebrudan başka yazan olmamış
Geçmiş olsun kaptanımkızlar selam hastaneden az önce geldim dr oğluma 2 ayda 4 kg veremezsen seni hastaneye yatıracağız dedi biraz canım sıkkın müsait olunca size yazarım mesaj sayısını ebrudan başka yazan olmamış
Düzenli bi beslenme tarzın yok sanırımbugünkü menüm sabah aç dört bardak su üç bardak limonlu su çok az kahvaltı domates çay öğlen yok akşam biraz pilav ve tabi bol su bugünlük bu kadar yarın görüşürüz
Birde 3ü 1 arada vardiKızlar hayırlı geceler
Kahvaltı
2 haş yumurta
1 y.k labne
Öğle çeyrek kâsarli tost
Akşam:
1 kepçe fasulye
1 dilim ekmek
3 adet ceviz
Şekersiz cay
Mesaj sayim 9
Sizde yazarsanız sevinirim
ebrucum oğlum 10 yaşında maalesefGeçmiş olsun kaptanım
Oğlunuz kaç yasında
günaydınlarrr
ebrucum oğlum 10 yaşında maalesef
canım nisandan beri ara ara kullandık glifor ve glukofage ama her ikisi de çok şiddetli karın ağrısı ve ishal yaptı en son dr ilaçlarda bi işe yaramamış en iyisi bıraksın dedi tatlımKaptanım verilen ilaçlar matofin glance glikoform gibi ilaçlardan mı ?
Eğer öyle ise ilk başlarda mide bulantısı ve ishal yapacak cinsten ilaçlar, bünyeye göre alışma evereli 1-2 hafta sürebiliyor.
Şeker dengeleyen ilaçlar bunlar.
canım nisandan beri ara ara kullandık glifor ve glukofage ama her ikisi de çok şiddetli karın ağrısı ve ishal yaptı en son dr ilaçlarda bi işe yaramamış en iyisi bıraksın dedi tatlım
Evet muadil ilaçlar dediklerimle, demekki çocuk bünyesi olduğu için bukadar şiddetli etki etti.
Ben 2000 mg kullanıyorum tam 1 aydır yeni yeni o şikayetlerden kurtuldum, o yavrunun bu şekilde sıkıntı çekmesi normal.
Bu ilaçlar sadece açlık-tokluk şekerinin olması gereken aralıkta kalmasını sağlıyor kaptanım lütfen endişelenme, bünye ve irade olarak bizler bunu kolay başaramadığımızdan sadece bir takfiye.
Şimdi ona annesi oğluşuna glisemik indeksi düşük, insülin direncini kıracak bir diyet listesi hazırlarrr olur biter :))
Yada diyetisyen vermişti bile çoktan. size de eğlenceli hale getirmek düşer :)
Çok geçmiş olsun lütfen endişelenmeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?