Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

GEÇMİŞ OLSUN (

Ben de bugunku menumu yaziyim hemen.

Sabah 8
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 seker domates

10
1 mandalina
Yesil cay

12
200 g tavuk sis
2 yk bulgur pilavi
Maydonoz
Sogan

15
1 mandalina

17
200 ml light sut

19
1 buyuk bardak light ayran
10 findik

21
1 portakal

Bir de kosarim bugun sanirim :)

herkese merhaba bende kondisyon bisikleti kullanıyorum ve günde en az iki saat çeviriyorum faydası olur diye düşünüyorum

bugünkü menüm sabah aç dört bardak su üç bardak limonlu su çok az kahvaltı domates çay öğlen yok akşam biraz pilav ve tabi bol su bugünlük bu kadar yarın görüşürüz

geçmiş olsun kaptanım

herkese merhaba bende kondisyon bisikleti kullanıyorum ve günde en az iki saat çeviriyorum faydası olur diye düşünüyorum
hoşgeldin canım

Herkese iyi akşamlar
Bugün yoğunluktan kahvaltıda yapamadım, öğle yemeğide yiyemedim hatta farkında olmadan su bile içmedim. Akşam 4 gibi su içtim. Yemeğimide 6.30 gibi. Malesef evde mantı vardı onu yedim

cok gecmis olsun kaptanım

Geçmiş olsun kaptanım
Oğlunuz kaç yasında

bugünkü menüm sabah aç dört bardak su üç bardak limonlu su çok az kahvaltı domates çay öğlen yok akşam biraz pilav ve tabi bol su bugünlük bu kadar yarın görüşürüz
Düzenli bi beslenme tarzın yok sanırım
Böyle kendini ac bedenini de vitaminsiz kalsuyumsuz birakiyorsun.
Pilav yerine 1 tabak sebze yemeği ihtiyacını karşılardı. Ve öğlen en azından meyve yenebilir

Kızlar hayırlı geceler
Kahvaltı
2 haş yumurta
1 y.k labne
Öğle çeyrek kâsarli tost
Akşam:
1 kepçe fasulye
1 dilim ekmek
3 adet ceviz
Şekersiz cay

Günaydın arkadaşlar
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeğinden peynirli tost ve yeşil elma
Öğlen
1 kase tavuk çorbası ve yanında tavuk 2 parça fırında
Akşam
Karnabahar ve Havuç elma suyu kendim sıktım

Leslie 3 mil yaptım..

günaydınlarrr

ebrucum oğlum 10 yaşında maalesef

Kaptanım verilen ilaçlar matofin glance glikoform gibi ilaçlardan mı ?
Eğer öyle ise ilk başlarda mide bulantısı ve ishal yapacak cinsten ilaçlar, bünyeye göre alışma evereli 1-2 hafta sürebiliyor.
Şeker dengeleyen ilaçlar bunlar.

canım nisandan beri ara ara kullandık glifor ve glukofage ama her ikisi de çok şiddetli karın ağrısı ve ishal yaptı en son dr ilaçlarda bi işe yaramamış en iyisi bıraksın dedi tatlım

canım nisandan beri ara ara kullandık glifor ve glukofage ama her ikisi de çok şiddetli karın ağrısı ve ishal yaptı en son dr ilaçlarda bi işe yaramamış en iyisi bıraksın dedi tatlım

Evet muadil ilaçlar dediklerimle, demekki çocuk bünyesi olduğu için bukadar şiddetli etki etti.
Ben 2000 mg kullanıyorum tam 1 aydır yeni yeni o şikayetlerden kurtuldum, o yavrunun bu şekilde sıkıntı çekmesi normal.
Bu ilaçlar sadece açlık-tokluk şekerinin olması gereken aralıkta kalmasını sağlıyor kaptanım lütfen endişelenme, bünye ve irade olarak bizler bunu kolay başaramadığımızdan sadece bir takfiye.

Şimdi ona annesi oğluşuna glisemik indeksi düşük, insülin direncini kıracak bir diyet listesi hazırlarrr olur biter :))
Yada diyetisyen vermişti bile çoktan. size de eğlenceli hale getirmek düşer :)

Çok geçmiş olsun lütfen endişelenmeyin :)

PKO lumusun canım sende bende kullanıyorum glucophage 1000 mg.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…