- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.281
Hastanede çok yattım canım ekstra bi çaba göstermeden oldu kg kaybının birazı. Uzuldum tabi bide isteyerek olmadı ya sanki ben isteseydim yaşarmış gibi vicdan azabı çektim. Olacakla olecege çare yok işte.evet canım okudum diğer topikte çok üzüldümallah hayırlısını versin bitanem hayırlısı buymuş dicez artık yapacak bişey yok
sen nasılsın toparlayabildin mi biraz kendini
baya da bi zayıflamışsın yaaa 76 olmuşsun.. üzüntüden heralde
Valla herşey kötü gitti bebeği kaybettim
Bilmiyorum ki nete fazla giremiyorum artık o şekilde kabul ederseniz ok. Gelirim, bende sizi ozledim valla.muskaaaaaaa hosgeldin ya ozledik seni, donecek misin aramiza? :)
Sağol tatlım.Gecmis olsun canim ya
Bilmiyorum ki nete fazla giremiyorum artık o şekilde kabul ederseniz ok. Gelirim, bende sizi ozledim valla.
Sevinirim ama bakalım kaptan ne diyecek?Gel gel, pcnin basina da gel hatta :)
Sana da bize de iyi gelir geri donmen
muskamm seni çok özledim yaaaSelam kızlar naber?
canım benim hayırlısı olsun ne diyeyim çok üzüldümValla herşey kötü gitti bebeği kaybettim
dön tatlım sen dön inan kaç defa girdim baktım profiline hamilelik haberini verdikten sonra hiç girmemişsin 10-15 gündür bakmıyorum haa aklıma geldikçe bakıp bu kızdan ne haber var diyordum gel hadiiBilmiyorum ki nete fazla giremiyorum artık o şekilde kabul ederseniz ok. Gelirim, bende sizi ozledim valla.
Canım kaptanim yaaa bende sizi çok ozledim. Hamilelik takvimi yapamadimki 40-45 gün hastanede yattım evdekiler öyle perişan ben böyle..muskamm seni çok özledim yaaa
canım benim hayırlısı olsun ne diyeyim çok üzüldüm
dön tatlım sen dön inan kaç defa girdim baktım profiline hamilelik haberini verdikten sonra hiç girmemişsin 10-15 gündür bakmıyorum haa aklıma geldikçe bakıp bu kızdan ne haber var diyordum gel hadii
özledik seni
Hastanede çok yattım canım ekstra bi çaba göstermeden oldu kg kaybının birazı. Uzuldum tabi bide isteyerek olmadı ya sanki ben isteseydim yaşarmış gibi vicdan azabı çektim. Olacakla olecege çare yok işte.
sorun değil sen ne zaman müsait olursan gel hatta ana paylaşıma sorayım yarın listeye alalım seni hemen motivasyon olurCanım kaptanim yaaa bende sizi çok ozledim. Hamilelik takvimi yapamadimki 40-45 gün hastanede yattım evdekiler öyle perişan ben böyle..
Nete fazla girememem sorun olmazsa gelirim hafta sonu hiç giremem benim adam paranoyaya başladı bu aralar çünkü.
Canım kaptanim yaaa bende sizi çok ozledim. Hamilelik takvimi yapamadimki 40-45 gün hastanede yattım evdekiler öyle perişan ben böyle..
Nete fazla girememem sorun olmazsa gelirim hafta sonu hiç giremem benim adam paranoyaya başladı bu aralar çünkü.
Doğru. İşte istemsiz oluyor. Neyse atlattım ya çok şükür sağlığımda duzeldi.canım eksikliğin çok hissediliyor buralarda olmanı çok isteri ben de sana iyi geleceğine inanıyorum.
ayrıca senin isteğinle bi alakası yok bunu aklından çıkar hemen.. hayatta başımıza gelen hangi şey bizim isteğimizle oluyor kibu düşünce çok yanlış. Allah verdi Allah aldı deyip sineye çekicez sen kendini hiç üzme
Ayyy çok sevinirim oleeeey geldim o zaman hadi hayırlı olsun!sorun değil sen ne zaman müsait olursan gel hatta ana paylaşıma sorayım yarın listeye alalım seni hemen motivasyon olur
Sağol un kızlar yaa çok mutlu oldum.haftasonu kimse girmiyor zaten rahat ol.. pazartesi haftasonunu anlatırsın
hoşgeldin sevgi kelebeği senin ayrı bir pozitif enerjin var tatlım yaaaaAyyy çok sevinirim oleeeey geldim o zaman hadi hayırlı olsun!
Ayyy hosbuldum. Canım takımım benim.hoşgeldin sevgi kelebeği senin ayrı bir pozitif enerjin var tatlım yaaaa
Canım kaptanim yaaa bende sizi çok ozledim. Hamilelik takvimi yapamadimki 40-45 gün hastanede yattım evdekiler öyle perişan ben böyle..
Kıskanıyor çatlak işte yanı defne aynı defne sadece çapı küçüldü anlamıyom ben bu adamı.
Sağol tatlım atlattım şükürler olsun.Çok üzüldüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?