- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.781
Yumurta çok olmamış mı?Bende menümü yazayım, akşam ne yiceğim belli nasılsa..
7.30 3 dilim (ince tost ekmeklerinden) yağsız kızarmış ekmek/ 2 yumurta/ 1 çorba kaşığı tahin pekmez/ 1 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağ
13,30 3 yumurtada ve yarım kk peynirden omlet
Az önce kahvenin yanında 1 kare bitter
19,00 azıcık (3-4) kaşık tavuk sote/salata/2 kaşık yoğurt
Afiyet olsunyoga dersim de bittiiiisimdi yogurt vakti
Sağol hayatım.Hımmm Ozaman içme bi tuzlu ayran yapta kendine gel bari... Geçmiş olsun üzüldm valla
Dengelersin üzülme akşam patates yeme olsun bitsin...Arkadaşlar ben öğleden sonra 1 bardak kakaolu süt (150 cal) ve yarım elma, yarım ayva ve yarım armuttan oluşan bi meyve tabağı yedim yaaa
çok mu olmuş di mi çok olmuş
Meyveden zarar gelmez hayatım.Arkadaşlar ben öğleden sonra 1 bardak kakaolu süt (150 cal) ve yarım elma, yarım ayva ve yarım armuttan oluşan bi meyve tabağı yedim yaaa
Dengelersin üzülme akşam patates yeme olsun bitsin...
Bende öyle duymuştumAfiyet olsun tatlıım.
Yağ yakımını hızlandırıyo diyolar dimi?
Yok iyidir ben yerim arada öyle Tatlım işin özü vücudunu tanımakta. Ben kahvaltıda ne yersem yiyeyim diğer ögünleri az tutunca kilo veriyorum. Artık öğrendim formülü yani...Yumurta çok olmamış mı?
5 tane. Ekmek de var
40 oldu derken ben anlamadımSabah tartının üstünde dans ederken 40 oldu 40 diye bağırıyodum zavallı eşim ne olduğunu şaşırmş napıyo bu diye bakıyo uyku sersemi..
Bende yapmıyorum
pattisim gitti de mi şimdigittiiii gitti gitti gitti
Bu sabah itibariyle 40kilo vermiş bulunmaktayım da40 oldu derken ben anlamadım
akşama hafif yersen çok olmaz tatlımArkadaşlar ben öğleden sonra 1 bardak kakaolu süt (150 cal) ve yarım elma, yarım ayva ve yarım armuttan oluşan bi meyve tabağı yedim yaaa
toplamda 40 kg gitti demek istemiş maşallah muskama40 oldu derken ben anlamadım
Bu sabah itibariyle 40kilo vermiş bulunmaktayım da
akşama hafif yersen çok olmaz tatlım
toplamda 40 kg gitti demek istemiş maşallah muskama
Teşekkür ederim. Amiiin.
nazar değmesin
İveeetHaaaa anladım toplamda 40 kilo versin yaniii
Seni zorlamazsa salatanın içine biraz haşlanmş tavuk didikle. Sabaha eksi garanti...
zorlamazda gidip tavuk pişirince yemek saatim gecikiyor ama ton balığı olabilir.(yağsız tabi)
Aa evet oda olur...zorlamazda gidip tavuk pişirince yemek saatim gecikiyor ama ton balığı olabilir.(yağsız tabi)
Sen kendini keşfetmiş sin canmProteini ben hiç yapamıyorum sen gene 3 gün yapıyosun. Ekmek ve tatlı olmadan kahvaltıdan bişey anlamıyorum. Bütün gün sersem sersem dolaşıyorum sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?