- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #150.801
iyi aksamlar canım kacamak yok bugun soz :)Kızlar ben çıkmalıım şimdi yarın görüşürüz.
candy_candy patates yok hafif ye
kollontai kaçamak yapma
Diğer kızlar akşamı hafif tutun cozutmayın, valla ben iyi alıştım millete karışmaya...
Görüşürüüüüz.
hosgeldin canım, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyo biraz da kendinden bahset istersen, kac kiloydun dogumdan once kac kilo aldın ? ben kaptan yardımcısıyım 24 yasındayım yeni evliyim, 62.9 kiloyum 152 boyum benim hedefim de 53 falan :)merhaba kızlar bende aranıza geliyorum şu doğum kilolarından kurtulmalıyım artık diye düşünüyorum tek başıma yapamıyorum çabuk pes ediyorum burda paylaşarak kurtulabilirim inşallah
1,55 boyunda ve 66 kiloyum hedefim şimdilik 55 daha sonra inşallah 50leri görmek istiyorum :) hepimize kolay gelsin...
hoşbulduk anım bende şimdi o kurallara bakıyordum sadece KURALLARI OKUDUM KABUL EDİYORUM yazmam yeterli mi ?hosgeldin canım, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyo biraz da kendinden bahset istersen, kac kiloydun dogumdan once kac kilo aldın ? ben kaptan yardımcısıyım 24 yasındayım yeni evliyim, 62.9 kiloyum 152 boyum benim hedefim de 53 falan :)
Tatlım o ne demek yaKızlar ben çıkmalıım şimdi yarın görüşürüz.
candy_candy patates yok hafif ye
kollontai kaçamak yapma
Diğer kızlar akşamı hafif tutun cozutmayın, valla ben iyi alıştım millete karışmaya...
Görüşürüüüüz.
Hoşgeldin canm.merhaba kızlar bende aranıza geliyorum şu doğum kilolarından kurtulmalıyım artık diye düşünüyorum tek başıma yapamıyorum çabuk pes ediyorum burda paylaşarak kurtulabilirim inşallah
1,55 boyunda ve 66 kiloyum hedefim şimdilik 55 daha sonra inşallah 50leri görmek istiyorum :) hepimize kolay gelsin...
İyi geceler tatlım.neyse ben de kactım herkese iyi geceler :) bu arada @fatmaaskin1 hala haber vermedi hic umarım iyidir ?
hoş geldin, paylaşım içinde olunca çok daha azimli yol alınıyor.merhaba kızlar bende aranıza geliyorum şu doğum kilolarından kurtulmalıyım artık diye düşünüyorum tek başıma yapamıyorum çabuk pes ediyorum burda paylaşarak kurtulabilirim inşallah
evet canım yeterli tekrar hosgeldin diyeyim :)hoşbulduk anım bende şimdi o kurallara bakıyordum sadece KURALLARI OKUDUM KABUL EDİYORUM yazmam yeterli mi ?
Bende 29 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 8 aylık kızım var doğum öncesi 57 kilo idim hamilelikle 70 oldum doğum sonrası bir dönem 62 kg düştüm fakat yine aldım malum emziriyorum falan diye çok kısmadım aslında benim sıkıntım yemek falan değil tatlı yemeye başladığımda bırakamıyorum o yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum
menu guzel afiyet olsun, sende baska kimse yazmıyo canım mesaj sayısını, senin de katılımın yuksek zatwn ugrasma saymakla benim bugun 20 kusurdur mesajım, ozellikle katılımı dusuk arkadasların yazmasını istlyodum ben ama takım canlandı zaten :)Kızlar ben akşam yemeğini yedim.
Munumü yazayım.
Kahvaltı:
2 haş. yumurta
1 çay k. Labne
1 dilim ekmek
Öğle:
3 bardak kuşburnu ( kupa)
15 adet zeytin( tansiyon dusunce )
Ara:
1 kupa nane çayı
2 adet ceviz
Akşam
7 adet etli lahana sarması
Peynir
1 bardak bol tuzlu ayran
Başka birşey yemem belki çayın yanına ceviz alırım.
Ve nane çayı icerim
Evet canm haklisin.evet canım yeterli tekrar hosgeldin diyeyim :)
menu guzel afiyet olsun, sende baska kimse yazmıyo canım mesaj sayısını, senin de katılımın yuksek zatwn ugrasma saymakla benim bugun 20 kusurdur mesajım, ozellikle katılımı dusuk arkadasların yazmasını istlyodum ben ama takım canlandı zaten :)
Afiyet olsun canm menü güzel.bugünkü menüm
sabah
2 kuru kayısı
sade kahve
2 çatal peynirli yumurta
1salatalık
ara
1mandalina
öğlen
1kase tarhana çorba
ara
yeşil kahve
1avuç fındık
akşam
dukan krep
ara
1avuç fındık
1kuru kayısı
su
1.5lt
spor
tae boo abs, 20 squat (yapmaya gidiyorum)
Bugünkü menüm
Sabah 4 adet küçük grissini ve peynir yanında yeşil çay
Õglen omlet birkaç tane patates kızartması marul şekersiz çay
Akşam bir haşlanmış yumurta ve yeşil salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?