- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.041
tamam canım seni yarın izne ayırıyorum ama burdan ayrılmıyorsun dimimuska sen bu sabah - kacsin, ben tartilamadim bu sabah ama benimki artik oynamiyor ya o yuzden ben izne ayrilayim diyorum hatta yarindan itibaren.
kaptanim duy benitoplight
yarindan itibaren izne ayrilayim sonra verince 1 kilo falan gelirim, su an pek diyet modum yok bir de bir yandan masterla falan ugrasiyorum zor geliyor.
maşallah muskama yaaaaOluyor kaptanim ben şıkır şıkır güneşli yavaş insaniyim. Bu havalar baskı yapıyor sanki.
Bu sabah 74,5 cıktım canım.
aile destek olur zaten, etraftaki her şeyi bilen kadınlar sıkıntı.
kızlar havalar kapalı yaa keyfim yok benim sizlerde de öyle oluyor mu başımı kaldıramıyorum bir uyku hali var ki sormayın gitsin
tamam canım seni yarın izne ayırıyorum ama burdan ayrılmıyorsun dimi
maşallah muskama yaaaa
bende dünkü menümü paylaşayım vallahi sizinkilerin yanında yazmaya utanıyorum baya yiyormuşum ben ki nu azaltmış halim :) uyanır uyanmaz 2 badrak su
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 4 zeytin birazda helva 1 dilim kızarmış tambuğday ekmek 1 fincan karışık meyve çayı
ara
2 tepeleme kaşık yoğurt ve 6-7 çilek
öğlen:
1 kepçe ezogelin çorba 5 kaşık etli türlü 2kaşık makarna bol salata 1kase caık ve 1 dilim tb ekmek
ara
1muz 2 grissini
akşam
tavuksuyu çorba 4 köfte ama küçük 2 kasık karnıbahar graten salata 1 dilim tb ekmek
ara 1 bardak süt
toplamda da 3.5 4 lt yakın su emzirdiğim için herhalde çok su içiyorum gece uykuda bile 1 lt su bitiyor
O kafaya taktı kaptanim ille ayrılacak iznetamam canım seni yarın izne ayırıyorum ama burdan ayrılmıyorsun dimi
maşallah muskama yaaaa
Sizi gidi şanslı insanlar sizi...Trakya günlük güneşlik 25 derece
Ya niye desiyonki yarami?muska77 bugün d.günündü dimi,
mutlu yıllar.
börek, aşure yaptığın günler maşallahın vardı,
bugün neler yapacaksın
O kafaya taktı kaptanim ille ayrılacak izne
Teşekkürler bu arada.
Sizi gidi şanslı insanlar sizi...
Ya niye desiyonki yarami?
Valla pasta yicem kacarı yok arkadaş!
Ya niye desiyonki yarami?
Valla pasta yicem kacarı yok arkadaş!
Kız o 4 dL ekmektir olurmu öyle şey. Ye nolacak bigun birini, bigun birini yersin dengelenir.tabii tabii her gun menu paylasacagim zaten diyetisyen de devam ediyor :)
insallah 54'ten mezun olmadan hep buralardayim
Kizlar bu arada ben yarin aksam istanbul'a gidiyorum, off simitli kahvalti yapmak istiyorum ya ama diyetisyen 1 simit = 4 ekmek dedi.
Sonra cok guzel kek yapan bir yer var onu da istiyorum.
Pazar gunu avrasya maratonu'na katiliyoruz arkadaslarimla 10 km kosacagim.
Canım akşamki ekmeği sabaha kaydirirsan harika olur.bende dünkü menümü paylaşayım vallahi sizinkilerin yanında yazmaya utanıyorum baya yiyormuşum ben ki nu azaltmış halim :) uyanır uyanmaz 2 badrak su
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 4 zeytin birazda helva 1 dilim kızarmış tambuğday ekmek 1 fincan karışık meyve çayı
ara
2 tepeleme kaşık yoğurt ve 6-7 çilek
öğlen:
1 kepçe ezogelin çorba 5 kaşık etli türlü 2kaşık makarna bol salata 1kase caık ve 1 dilim tb ekmek
ara
1muz 2 grissini
akşam
tavuksuyu çorba 4 köfte ama küçük 2 kasık karnıbahar graten salata 1 dilim tb ekmek
ara 1 bardak süt
toplamda da 3.5 4 lt yakın su emzirdiğim için herhalde çok su içiyorum gece uykuda bile 1 lt su bitiyor
canım küçücük bir dilim yersin.
akışına bırakınca ipin ucu kaçıyor,
sen kendini şartlandırmışsındır zaten,
eminim abartmazsın
ayyy maşallah ne güzel yaa ben hiç sevmiyorum kapalı havayıTrakya günlük güneşlik 25 derece
dün haberlerde duyunca avrasya maratonunu sen aklıma geldin canım yaa hadi bakalım kolay gelsin bence de boğazda simit çayla yap kahvaltınıtabii tabii her gun menu paylasacagim zaten diyetisyen de devam ediyor :)
insallah 54'ten mezun olmadan hep buralardayim
Kizlar bu arada ben yarin aksam istanbul'a gidiyorum, off simitli kahvalti yapmak istiyorum ya ama diyetisyen 1 simit = 4 ekmek dedi.
Sonra cok guzel kek yapan bir yer var onu da istiyorum.
Pazar gunu avrasya maratonu'na katiliyoruz arkadaslarimla 10 km kosacagim.
zaten bu sabah tartı da pilavı gordum 64.0 proteinle arrık benimvucut zayıflamıyo, spora yuklencem mecburen tekrar, anlasıldo, iki hafta daha listeye giremiycemAfiyet olsun nes. Guzel menü olmuş.
Çok geçmiş olsun gülüm. Bir an önce şifa bulur inşallah.
Gelelim yediklerine...
Bezelye yenmiş iyi guzelde pilav niye yeniyo arkadaş?
Bide 6 kaşık
Yapma güzelim protein yaptın okadar sıkılıp yazık degilmi emeğine.
muska cım iyi ki doğdun tatlım iyi ki seni tanımışız
kuzularınla eşinle ve bizle beraber nice mutlu yıllara
Proteinle zayifliyoda sen izin vermiyonki o kiloda kalsın vücut. Kısma bana aşkım ama akşam yemeklerine biraz daha dikkat et olurmu?zaten bu sabah tartı da pilavı gordum 64.0 proteinle arrık benimvucut zayıflamıyo, spora yuklencem mecburen tekrar, anlasıldo, iki hafta daha listeye giremiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?