Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight valla bursada günlük güneşlik insanın gezesi geliyor ama çalışıyor olmak cok kötü
yaa 2 hafta önce geldiğimde hep yağışlıydı bursa yaa ben kapalı havayı sevmediğim için mi nedendir hani derler ya kedinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş (öylemiydi bu söz tam hatırlayamadım) benimki o hesap hoşlanmayınca bu havalarda hep beni buluyor

zaten bu sabah tartı da pilavı gordum 64.0 proteinle arrık benimvucut zayıflamıyo, spora yuklencem mecburen tekrar, anlasıldo, iki hafta daha listeye giremiycem

canim sen gunlerce kendini ac birakiyorsun, sonra da cok yukleniyorsun.

yiyeceksen de aksam yeme ve 6 kasik cok fazla; max 2-3 kasik olmali bence.
kilo dedigin sey yavas gider, sen 2 gunde almadin sonucta kilolari 2 gunde veresin.

bence kendine bir duzen olustur. biraz spor, biraz diyet yavas yavas gitsin.

Kızlar acaip gaza geldim hem diyet yarışması hem spor yarışması sürekli aç durup spor yapasım var

İnşallah bu lanet insülin direncide kırılır da kilo vermem yavaş olmaz yoksa motivasyonum çok düşecek

Kendi kendime menü güzel diyordum ki suyu görünce fikrim değişti.
En azından 1 litre iç ccanm.
Hatta şimdi iç bi bardak

Çok haklisin bugün yrmicem kaçamak yoook.

Yoldaki kızlar demek ayy ne güzel.
Baksana sana iyilik yapmış oldular.
Bana annem ve teyzen gergin söylüyor ama bana yaramiyoooo

Canım menü guzelde bu su işi böyle olmaz. Lütfen her yemekten önce iki bardak su iç, görev edin bunu.
Hem barsaklarin çalışır, hem az yersin bende günde 1 litreyi garasntilersin.
Böbrekler mahvolur yapma.
Muskam sen biliyorsun galiba suyu yemekten önce mi içmek gerekiyor sonra mı?
Ben önce iciyorum ki az yiyeyim.
Ama diyolar ki yemekten önce içip üzerine de yemek yersen miden buyuyoo
Hangisini yapayım sasirdim

Canm sanırım o mükemmel anneler çekemeyenler sınıfına giriyor.
Bi bebeği annesinden çok kimse dudunemez kimse sevemez( an e değilim ama bu kadarını biliyorum.)
Onların derdi biz veremedim oda veremedim oluyor sanirim

Canm sen emzirdiğin için bu menü sana gayet normal

arkadaşlar giremedim ya geçmişi de okuyamadım. lavaboya çıkamıyorum yaa ben

bakalım yarın kaç olucam inşallah gece çıkarım. kilom malesef 110,2 dün ne yediysem içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…