- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.061
yaa 2 hafta önce geldiğimde hep yağışlıydı bursa yaa ben kapalı havayı sevmediğim için mi nedendir hani derler ya kedinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş (öylemiydi bu söz tam hatırlayamadım) benimki o hesap hoşlanmayınca bu havalarda hep beni buluyor
Sağol tatlımmuska77 nice mutlu yıllara yeni yaşında sağlık mutlulukhep seninle olsun :)
Siz çok sanslisiniz yaaa! Dışarıda güneşi görmek bile yeter.
zaten bu sabah tartı da pilavı gordum 64.0 proteinle arrık benimvucut zayıflamıyo, spora yuklencem mecburen tekrar, anlasıldo, iki hafta daha listeye giremiycem
Kendi kendime menü güzel diyordum ki suyu görünce fikrim değişti.Günaydın kızlar nasılsınız bugün ?
Dünkü Menüm
Sabah
kepekli tost, zeytin 6 tane ve 1 adet yeşil elma
Ara
1 maden suyu
Öğlen
1 kase şehriye çorbası 1 kase yoğurt
Ara
Saat 2 : 1 armut
Saat 3 : Yeşil çay limonlu
Saat 5 gibi bir gofret yedim maalesef
Akşam
1 adet fırında büyük bir balık, Salata ve 1 bardak limonata şekersiz light
Spor : Leslie 3 mil + 30 squat + 40 mekik
Su : 0 lt
Aynen ya resmen aç gözlük etmişimpop kekler olmasa iyiydi bide sabah hem tost hem simit yerine bigün birini bigün birini yiyebilirsin
Guzel canımbu arada kızlar dayanamadım tartıldım bugün -300 olmuşum bugün biraz sıkmam gerek -600 olsam çok güzel olucak
Çok haklisin bugün yrmicem kaçamak yoook.Beni gaza getiren yolda arkamızdan gelen iki kızın lafları oldu canım. Önceden kiziyodum onlara ama şimdi görsem teşekkür ederim.
Afiyet olsun.
Damak zevki iyidir sipanin. Herşeye guzel demez.
E mide napsin bu menuye
Sabah neyse dicem ama hem simit hem ekmek olmaz canım birini sececen.
Hadi oldu öğlen niye ekmek var?
Popkrkler helvalar
Ebruuuu yarın tartı günü ceza yicez yaaa
Bidahakine olmasın lütfen
Vaaaaay acayip sert cıktım yav!
Muskam sen biliyorsun galiba suyu yemekten önce mi içmek gerekiyor sonra mı?Canım menü guzelde bu su işi böyle olmaz. Lütfen her yemekten önce iki bardak su iç, görev edin bunu.
Hem barsaklarin çalışır, hem az yersin bende günde 1 litreyi garasntilersin.
Böbrekler mahvolur yapma.
Kendi kendime menü güzel diyordum ki suyu görünce fikrim değişti.
En azından 1 litre iç ccanm.
Hatta şimdi iç bi bardak
Aynen ya hem çabuk akşam oluyor. Bana gün bitmiş gibi geliyorkızlar havalar kapalı yaa keyfim yok benim sizlerde de öyle oluyor mu başımı kaldıramıyorum bir uyku hali var ki sormayın gitsin
Canm sanırım o mükemmel anneler çekemeyenler sınıfına giriyor.ben de merak ediyorum ama, kilom azaldıkça pek veremez oldum.
hergün kilo vermeyi bekliyordum, olmayınca moralim bozulurdu.
artık haftada 1 tartılıp, ne verirsem ona mutlu olmayı umuyorum.
@cakil86 sanırım emziren bir çok annenin yaşadığı şeyler.
sadece eşinse, derdini anlatabilirsin,
bir de laf anlamayan mükemmel anneler var ki onlara çaktırma
evet oluyor kaptanım.
spor yaparak atmaya çalışıyorum.
spor enerji veriyor
Afiyet olsun.
Doğum gunun kutlu olsun muskamuska77 bugün d.günündü dimi,
mutlu yıllar.
börek, aşure yaptığın günler maşallahın vardı,
bugün neler yapacaksın
Canm sen emzirdiğin için bu menü sana gayet normalbende dünkü menümü paylaşayım vallahi sizinkilerin yanında yazmaya utanıyorum baya yiyormuşum ben ki nu azaltmış halim :) uyanır uyanmaz 2 badrak su
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 4 zeytin birazda helva 1 dilim kızarmış tambuğday ekmek 1 fincan karışık meyve çayı
ara
2 tepeleme kaşık yoğurt ve 6-7 çilek
öğlen:
1 kepçe ezogelin çorba 5 kaşık etli türlü 2kaşık makarna bol salata 1kase caık ve 1 dilim tb ekmek
ara
1muz 2 grissini
akşam
tavuksuyu çorba 4 köfte ama küçük 2 kasık karnıbahar graten salata 1 dilim tb ekmek
ara 1 bardak süt
toplamda da 3.5 4 lt yakın su emzirdiğim için herhalde çok su içiyorum gece uykuda bile 1 lt su bitiyor
arkadaşlar giremedim ya geçmişi de okuyamadım. lavaboya çıkamıyorum yaa ben
bakalım yarın kaç olucam inşallah gece çıkarım. kilom malesef 110,2dün ne yediysem içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?