- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.081
Canım günkurusu yesen ?
sen elinden geleni yap, kendini biliyorsun sonuçta.Kızlar acaip gaza geldim hem diyet yarışması hem spor yarışması sürekli aç durup spor yapasım var
İnşallah bu lanet insülin direncide kırılır da kilo vermem yavaş olmaz yoksa motivasyonum çok düşecek
sanki aileden biri söyleyince olmuyor dimiÇok haklisin bugün yrmicem kaçamak yoook.
Yoldaki kızlar demek ayy ne güzel.
Baksana sana iyilik yapmış oldular.
Bana annem ve teyzen gergin söylüyor ama bana yaramiyoooo
aynen öyle canım.Canm sanırım o mükemmel anneler çekemeyenler sınıfına giriyor.
Bi bebeği annesinden çok kimse dudunemez kimse sevemez( an e değilim ama bu kadarını biliyorum.)
Onların derdi biz veremedim oda veremedim oluyor sanirim
görselleri bile doyurucu vallabugünkü menüm
kahvaltı:
Eki Görüntüle 1686463
ara: çay, kahve
öğlen:
Eki Görüntüle 1686464 + yoğurt
ara:çay, kahve
akşam: öğlenden az biraz kaldı + çeyrek simit
gece: yoğurt kürü
bende kayısılı form çayı işe yarıyor.arkadaşlar giremedim ya geçmişi de okuyamadım. lavaboya çıkamıyorum yaa ben
bakalım yarın kaç olucam inşallah gece çıkarım. kilom malesef 110,2dün ne yediysem içimde
direk bekunis al eczaneden bu tür durumlarda rahatlatıyor bende işe yaramıyor kuru kayısı falan dün akşam bi dünya kuru incir yedim banamısın bile demedi bu sabah bende dulcalax aldım o da bitkisel bi ilaçarkadaşlar giremedim ya geçmişi de okuyamadım. lavaboya çıkamıyorum yaa ben
bakalım yarın kaç olucam inşallah gece çıkarım. kilom malesef 110,2dün ne yediysem içimde
Bu mesajı okuyunca su iç hadiKızlar acaip gaza geldim hem diyet yarışması hem spor yarışması sürekli aç durup spor yapasım var
İnşallah bu lanet insülin direncide kırılır da kilo vermem yavaş olmaz yoksa motivasyonum çok düşecek
Valla ben başladığımdan beri sofrayı hazırlarken 500ml lık suyu dikiyorum kafaya. Büyuse buyurdu herhalde şimdiye 8 ayı geçti.Muskam sen biliyorsun galiba suyu yemekten önce mi içmek gerekiyor sonra mı?
Ben önce iciyorum ki az yiyeyim.
Ama diyolar ki yemekten önce içip üzerine de yemek yersen miden buyuyoo
Hangisini yapayım sasirdim
Sağol canımDoğum gunun kutlu olsun muska
Kız ilacform çayı bisey yap.arkadaşlar giremedim ya geçmişi de okuyamadım. lavaboya çıkamıyorum yaa ben
Afiyet olsun guzel olmuş valla.bugünkü menüm
kahvaltı:
Eki Görüntüle 1686463
ara: çay, kahve
öğlen:
Eki Görüntüle 1686464 + yoğurt
ara:çay, kahve
akşam: öğlenden az biraz kaldı + çeyrek simit
gece: yoğurt kürü
Kızlar bugün niye kimse yok yaaaa
Noldu? Sorunmu var?Benim işler çok fena muskam
Neden ama?naptinki?bana disiplin soruşturması açıyorlar
Neden ama?naptinki?
Ay Seval, aklım çıktı be! Bisey olmaz diyosun işte. Nolacak sanki en fazla uyarırlar herhalde.iki tane evrakı hatalı düzenlemişim.. bişey çıkmaz da işte
iki tane evrakı hatalı düzenlemişim.. bişey çıkmaz da işte
Ay Seval, aklım çıktı be! Bisey olmaz diyosun işte. Nolacak sanki en fazla uyarırlar herhalde.
canım nasıl gidiyo eliptik
Tamam, bozulur moralin tabii ama gerçekten önemli sandım korkuttun beni.heye uyarma verirler ama moral bozuyor işte gene de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?