- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.861
rabbim evlatlarını bağışlasın canın canları sağolsun kısmetHoşgeldin umarım listeye girersin tekrar
Bebek düştü
Tekrar takımdayım şimdi devam ediyorum..
Amin canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın..rabbim evlatlarını bağışlasın canın canları sağolsun kısmet
Eveet işe bugünkü menüyü suyu ve sporu yazarak başlayabilirsin..Teşekkür ederim.
Hadi bismillah
Akşamı kapatayım. Yazacağım zaten. ßimdi kızımı okuldan alıp öğretmenimiz doğum izninde ona hediye vermeye gideceğiz.Amin canım cümlemizin evlatlarını bağışlasın..
Eveet işe bugünkü menüyü suyu ve sporu yazarak başlayabilirsin..
Olur tabii..Kızlar bu gün yeni tartı alacağım. Akşama avm ye gidip. Evdeki biraz ayarsız benim. O yüzden başlangıç kilomu yarın bildirsem olur herhalde.
Olur tabii..
Doğru ben planlayıp erken yazıyorum o yüzden .. Evet bizde hallettik öğretmenlerimizin hediyesini..Akşamı kapatayım. Yazacağım zaten. ßimdi kızımı okuldan alıp öğretmenimiz doğum izninde ona hediye vermeye gideceğiz.
Arkadaßım nasıl verdin bu kadar kiloyu maşallah. Demek ki geçmişteki menülerini incelemek gerekir.
canım hazirandan beri burdayım ben15 kilo verdim 122 ile başladım gruplara 124 ile zayıflamaya başladım
Siyah elbiseli mi sensin?
Geçmiş olsuncanım geçmiş olsun hayırdır ne operasyonu gecen cuma da kg bildirmemiştin umarım önemli bi şey değildir
muhteşem şekerim daha ne diyeyim
maşallah
Profil fotonda yüzün daha zayıf gorunuyorSiyah elbiseli mi sensin?
Teşekkürler. Umarım menülerim fayda eder herkese bana ettiği gibi..
fatma cım geuba yazdığın son mesajda hastayım demiştin bi daha da ses çıkmamıştı kk ya da girmediğini görünce seni diskalifiye etmek doğru olmaz en iyisi izne ayıralım müsait olunca zaten gelir demiştik izindesin tatlım eğer kg almadoysan bu hafta listeye de girersinslm kaptancım uzun zamandır giremedim bi suru sıkıntı atlattım hastalık ailevi problemler işte bazı problemler oldu diskalifiye oldum sanırım sizi habersiz bıraktım özür dilerim dönme şansım varmı acaba
haa bu arada eksikliğin belli oldu tatlım özledik seni nasılsın müsait olunca anlat tatlımfatma cım geuba yazdığın son mesajda hastayım demiştin bi daha da ses çıkmamıştı kk ya da girmediğini görünce seni diskalifiye etmek doğru olmaz en iyisi izne ayıralım müsait olunca zaten gelir demiştik izindesin tatlım eğer kg almadoysan bu hafta listeye de girersin
bilmem oval yüzüm oyle aşırı ince değil aslında.Profil fotonda yüzün daha zayıf gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?