- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.881
cok tesekkur ederim sizinde eksikliginizi cok hissettim bu bana tabiki +1.5 kg olarak geri dondufatma cım geuba yazdığın son mesajda hastayım demiştin bi daha da ses çıkmamıştı kk ya da girmediğini görünce seni diskalifiye etmek doğru olmaz en iyisi izne ayıralım müsait olunca zaten gelir demiştik izindesin tatlım eğer kg almadoysan bu hafta listeye de girersin
slm canim hosgeldin aramiza bu aradabu günkü menüm
sabah 9.00
3 - 4 lokma domates
1 kk peynir
salatalık
1 haşlanmış yumurta
öğle 13.00
okulda öğretmenler günü kutlaması vardı. saolsun veliler bir çok pasta börek yapmış.
3 yk kısır ve 1 yk mantı aldım.
ara 17.00
1 büyük hurma
akşam 18.30
2 köfte ve küçük bir kase kısır.
2 litre su
maalesef bu gün spor yapamadım.
bu aylar karabasan gibiydi canim simdi daha rahatim dogum kontrok hapina baslamustim tum yan etkilerini gordum :)) bulanti kusma mide agrisi migreni hic demiyorum bile baya zor haftalar gecirdim bazi ailevi sorunlarda vardi ne bileyim anlamadim hersey ust uste geldihaa bu arada eksikliğin belli oldu tatlım özledik seni nasılsın müsait olunca anlat tatlım
bende senin gibiyim canim bu aralar herseyi icime atiyorum esim yogin calisiyo ikizler baya zorluyo buyuk kizi hic demiyorum sanki 30 degil 60 yasindayim ac olmadigimi bile bile yiyorummay evet şımardım galiba
bi de zayıflamaya o kadar ihtiyacım var ki
benim dertleşecek kimsem yok ya ondan ben habire yiyorum
supersin canim bende aksamlari yemeyerek 10 kilo vermistim simdi migrenimi kotu yapiyoduygusal yemelere en iyi cozum if, ben hep soyluyorum.
hatta bir kadin blog yapmis if ile ilgili gunde 2 kere yemis hep 600'er 700'er kalorilik menuler hep ve kadin ac kalmadan moral bozmadan hayatina devam etmis.
bana da o kadar iyi geldi ki resmen enerjim yukseldi ya
menumu yaziyim :
sabah 8 :
1 haslanmis yumurta,
1 .5 kk peynir
1 dilim kizarmis tam bugday
Biraz bal
5 zeytin
ara 10 :
1 kucuk elma
yesil cay
12.30
patlican oturtma
3 yk bulgur pilavi
14:
20 g bitter cikolata
ve bugunluk bitti :)
aksam pilates dersim var 1 saat, ustune de 5 km kosma planim var
benim en sevmedigim kis insan kazak giyince daha dobis oluyoay evet ya beni de nasilsa onumuz kis diye bi motivasyonum dusuk yani :)
eczacim yeni bi cay onerdi uc hafta duzenli kullanmak gerek yarin ona baslicam bakalim ayrica greyfurt tuketecem siki bi diyete girmem arinmam lazimmmm
benim de duygusal yemelerle başım dertteve buna hiç çare bulamadım ben yaa
slm canin nasil gidiyo evlilikgunaydınlar herkese
mesigna iğne ne için tatlımiyi geceler kizlarr bide bisey soricam mesigna igne kullanan varmi aranizda acepp
aylik korunma ignesi dogum kontrol haplari cok fena yapti benimesigna iğne ne için tatlım
fırsat buldukça gel sen eski kilona gelince de listeye girersin kollontai de listeye girmek içim uğraşıyo
belki bı hafta girer o da
Hı tabi yağlar sıcak tutuyorsa demek?
Ooo ne kız?ben probis i tercih ediyorumbugün taa çarşıya indim probis almaya
Oooo ooo
Bize anlatsana Sevalcimay evet şımardım galiba
bi de zayıflamaya o kadar ihtiyacım var ki
benim dertleşecek kimsem yok ya ondan ben habire yiyorum
slm kaptancım uzun zamandır giremedim bi suru sıkıntı atlattım hastalık ailevi problemler işte bazı problemler oldu diskalifiye oldum sanırım sizi habersiz bıraktım özür dilerim dönme şansım varmı acaba
Kızlar ilk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Maşallah ne güzel vermişsiniz darısı banaa :) spor fln var mı eski sayfaları okumadim ama neler yapıyorsunuz grup olarak
Ooo ne kız?
Tatlım bu nesfitten hemen vazgeç. Diyet yiyeceklerin kanmayin, ise yaramayacak çünkü. Suyu cokmu az iciyorsun?Bende bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı
1 kase nesfit, bir küçük mandalina
Öğle yemeği
Nesfit cok acıktırdı malesef yarım dilim kadar su böreği yedim
2 küçük tavuk kanat
Közlenmis yesil biber
tulum peyirli yarim közlenmis kırmızı biber sarmasi
Ara öğün
Yeşil Elma
Aksam
Dana kavurma
Domates salatası
Toplam : 1097 kalori ile günü kapatacagim inşallah .
Bu arada 25 dakika kadar da evde egzersiz yaptım
Ahh bide bol su içebilsem hersey daha güzel olacak
Akşam kısır yerine büyük kase salata olsa daha hoş olurdu sanki.. Ama kutlamadan iyi yirtmissin.bu günkü menüm
sabah 9.00
3 - 4 lokma domates
1 kk peynir
salatalık
1 haşlanmış yumurta
öğle 13.00
okulda öğretmenler günü kutlaması vardı. saolsun veliler bir çok pasta börek yapmış.
3 yk kısır ve 1 yk mantı aldım.
ara 17.00
1 büyük hurma
akşam 18.30
2 köfte ve küçük bir kase kısır.
2 litre su
maalesef bu gün spor yapamadım.
cok tesekkur ederim sizinde eksikliginizi cok hissettim bu bana tabiki +1.5 kg olarak geri dondu((
suan isyerinde bazi problemler gunduzleri pek giremeyebilirim ama aksamlari telafi ederim ikizler firsat verdikce :))
Kızlar bi silkenenin kendinize gelin ya! İçinize atmayin muhatabiyla konusun sorunları. Niye kendinizi ve yemekleri yiyosunuz?bu aylar karabasan gibiydi canim simdi daha rahatim dogum kontrok hapina baslamustim tum yan etkilerini gordum :)) bulanti kusma mide agrisi migreni hic demiyorum bile baya zor haftalar gecirdim bazi ailevi sorunlarda vardi ne bileyim anlamadim hersey ust uste geldi
eskisi gibi istahim yok ama surekli yiyorum geteksiz yere 1300 kaloriyi asmiyor yediklerim ama rahatsiz ediyo cik mantiksiz davranislar sergiliyorum resmen
Kollontai dün günaydın dedi kaçtı. Bisey yoktur umarım.mesigna iğne ne için tatlım
fırsat buldukça gel sen eski kilona gelince de listeye girersin kollontai de listeye girmek içim uğraşıyo
belki bı hafta girer o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?