Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cok tesekkur ederim sizinde eksikliginizi cok hissettim bu bana tabiki +1.5 kg olarak geri dondu ((

suan isyerinde bazi problemler gunduzleri pek giremeyebilirim ama aksamlari telafi ederim ikizler firsat verdikce :))

slm canim hosgeldin aramiza bu arada

kizlar zayiflama cayi kullananlara onerim dogum kontrol hapi kullabiyosaniz aradinda en az 3 saat olmak zorundaymissss

haa bu arada eksikliğin belli oldu tatlım özledik seni nasılsın müsait olunca anlat tatlım
bu aylar karabasan gibiydi canim simdi daha rahatim dogum kontrok hapina baslamustim tum yan etkilerini gordum :)) bulanti kusma mide agrisi migreni hic demiyorum bile baya zor haftalar gecirdim bazi ailevi sorunlarda vardi ne bileyim anlamadim hersey ust uste geldi
eskisi gibi istahim yok ama surekli yiyorum geteksiz yere 1300 kaloriyi asmiyor yediklerim ama rahatsiz ediyo cik mantiksiz davranislar sergiliyorum resmen

ay evet şımardım galiba

bi de zayıflamaya o kadar ihtiyacım var ki

benim dertleşecek kimsem yok ya ondan ben habire yiyorum
bende senin gibiyim canim bu aralar herseyi icime atiyorum esim yogin calisiyo ikizler baya zorluyo buyuk kizi hic demiyorum sanki 30 degil 60 yasindayim ac olmadigimi bile bile yiyorumm

ama yarin yeni bigun olacak karaliyim insallahhh

supersin canim bende aksamlari yemeyerek 10 kilo vermistim simdi migrenimi kotu yapiyo

iyi geceler kizlarr bide bisey soricam mesigna igne kullanan varmi aranizda acepp

Günaydın pampalar

ben dün 100 gr vermişim bence probis zayıflatıyo

Dün akşam: Salata + yoğurt + yarım pors. spagetti bolonez

Biraz hareket spor gibimsi bişeyler yaptım o işe yaradı heralde

Canım benim çok geçmiş olsun inşallah geride kalmıştır çok almamışsın canım verirsin eski tempona dönünce

Kızlar ilk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum.

hoşgeldin canım matematik öğretmeni misin?

Maşallah ne güzel vermişsiniz darısı banaa :) spor fln var mı eski sayfaları okumadim ama neler yapıyorsunuz grup olarak

Grup olarak bişey yapmıyoruz canım biz ya freezone takılıyoruz

bi onu halledemedik biz

püskevit

Günaydın kızlar nasılsınız

Dünkü Menümü yazayım

Sabah
Yumurta haşlanmış, Domates biber kavurma, peynir 1 kk, 6 zeytin, 1 dilim tambuğday ekmek
Öğlen
1 kase et, 1 Bardak ayran
Akşam
Mercimek Yemeği 1 pors, bir dilim ekmek, 1 bardak kola light

Tatlım bu nesfitten hemen vazgeç. Diyet yiyeceklerin kanmayin, ise yaramayacak çünkü. Suyu cokmu az iciyorsun?
Akşam kısır yerine büyük kase salata olsa daha hoş olurdu sanki.. Ama kutlamadan iyi yirtmissin.

cok tesekkur ederim sizinde eksikliginizi cok hissettim bu bana tabiki +1.5 kg olarak geri dondu ((

suan isyerinde bazi problemler gunduzleri pek giremeyebilirim ama aksamlari telafi ederim ikizler firsat verdikce :))

Kızlar bi silkenenin kendinize gelin ya! İçinize atmayin muhatabiyla konusun sorunları. Niye kendinizi ve yemekleri yiyosunuz?
mesigna iğne ne için tatlım
fırsat buldukça gel sen eski kilona gelince de listeye girersin kollontai de listeye girmek içim uğraşıyo
belki bı hafta girer o da
Kollontai dün günaydın dedi kaçtı. Bisey yoktur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…