- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.901
Eveeet kolla kendini ebru!Oooo ooo
Olmadı bu
Sanırım dökülecekler arasında bende varim
Hı tabi hadi her gün probis yiyelim.Günaydın pampalar
ben dün 100 gr vermişimbence probis zayıflatıyo
Dün akşam: Salata + yoğurt + yarım pors. spagetti bolonez
Biraz hareket spor gibimsi bişeyler yaptım o işe yaradı heralde
Shoji akşamki ekmeğini öğlene kaydır canım akşam ekmek yok!Günaydın kızlar nasılsınız
Dünkü Menümü yazayım
Sabah
Yumurta haşlanmış, Domates biber kavurma, peynir 1 kk, 6 zeytin, 1 dilim tambuğday ekmek
Öğlen
1 kase et, 1 Bardak ayran
Akşam
Mercimek Yemeği 1 pors, bir dilim ekmek, 1 bardak kola light
Eveeet kolla kendini ebru!
Hı tabi hadi her gün probis yiyelim.
Akşam spagetti götürülmüş.. Neyse eksidesin sunuyorum o yüzden.
Shoji akşamki ekmeğini öğlene kaydır canım akşam ekmek yok!
Bide suyu yazmamissin kız, icmedinmi yine yoksa?
Afiyet olsun birtanem. Neyse ama artı gorseydin moralin bozulurdu uzulurdun o yüzden diyom ben..öğretmenler günü yemeğiydi muskam.. eşime özel yapmıştım çok sever.. yalnız yemesin diye ben de şeettim birazama 7'den önce yedim
Eveeet kolla kendini ebru!
Hı tabi hadi her gün probis yiyelim.
Akşam spagetti götürülmüş.. Neyse eksidesin sunuyorum o yüzden.
Shoji akşamki ekmeğini öğlene kaydır canım akşam ekmek yok!
Bide suyu yazmamissin kız, icmedinmi yine yoksa?
İçiyorum içiyorum bide içine ingiliz karbonatı ekliyorum ph yükselsin diye ama
Aman dikkat shoji, bende içtim bi ara acayip sisirdi elimi yuzumu kendini devamlı takip et. Yuzukleri falan bide miktarını yaz suyun, sen mimlisin o konuda çünküİçiyorum içiyorum bide içine ingiliz karbonatı ekliyorum ph yükselsin diye ama
muskam ne güzel menüleri yorumlamışsın tatlım ellerine sağlıkAfiyet olsun birtanem. Neyse ama artı gorseydin moralin bozulurdu uzulurdun o yüzden diyom ben..
Teşekkürler kaptanim, ama menü bildirimi çok az farkettinizmi?muskam ne güzel menüleri yorumlamışsın tatlım ellerine sağlık
Aman dikkat shoji, bende içtim bi ara acayip sisirdi elimi yuzumu kendini devamlı takip et. Yuzukleri falan bide miktarını yaz suyun, sen mimlisin o konuda çünkü
cakıl cım menüleri görelim hemen tatlımB blanche_ea canım çok hoş görünüyorsun
Ben geldim sende bol katılım yap motiven artar canım.Günaydın Kızlar maşallah dün giremedim 20 sayfa okudum muskanın geldiği belli oldu gruba renk gelmiş :) bu arada yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgediniz @zeynepmat80 @lMavi ve @fatmaaskin1
Kaptanim gelirmi bilmem ama bi arkadaş davet ettim sorun olmaz dimi?cakıl cım menüleri görelim hemen tatlım
Mavi hoşgeldin canm aramıza.Merhabalarr bende aranıza katıldım. Kuralları okuyup kabul ettim. Çok azimliyim bu sefer. Ama sürekli sohbete katılmayı aksatmam insallah :)
Bu arada 19 ekimde 77.1 ile spor salonu ve sıkı bi diyete başladım . Kola çok içiyordum onu cokk nadir tüketiyorum. Kalori hesabı yaparak günde 1500 kaloriyi aşmadan besleniyorum . 1 ay sonunda bebeğimi bırakacak yer olmadığı için spor salonunda ayrılmak zorunda kaldım malesef ama -4 kilo ile ayrıldım çok şükür oradan . Şuanda 72.7 kiloyum ve evde egzersizlerime ve diyetime aynen devam ediyorum .
Teşekkürler kaptanim, ama menü bildirimi çok az farkettinizmi?
Bu arada günaydın iyi bir gün geçirin..
Amin canmAmiin inşallah cogu anne gibi doğumdan sonra fazlalıklarım çok kaldı benim yavaş yavaş onlardan kurtulmaya başladım eski kıyafetlerime sığdıkca inanılmaz motive oluyorum inşallah bu şekilde devam edebilirim bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun
kaptanım regl oldum tatlı konusunda aştım azıcıkcakıl cım menüleri görelim hemen tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?