Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız bir kare beyine yetmiyo? Al ozaman
Bidahakine frenle kendini bir iki kareyle.

Merhaba kızlar. Beni arkadaşımız
candy _candy davet etti.
Adım zeynep.
35 yaşı dayım. 2 kızım var.
85 kiloyum. Hedefim çok zor olsa da 65 kg olmak. İnşallah hedefime yaza kadar ulaşırım.
Ooo sende hoşgeldinn.
Çok sevindim. Yeni üyeler yeni heyecanlar.
Ve daha çok zayıflama.

Ah be gülüm, akşamki intensleri bari yemeyeydin. Emzirmene guveniyosun ama guzelim menüyü katletmissin.

Kız bir kare beyine yetmiyo? Al ozaman
Bidahakine frenle kendini bir iki kareyle.
Ya aslında ben görünce tatlıya dayanamıyorum hiç almamam yada görmemem lazım o zaman hiç aklıma gelmiyor ama görünce dayanamıyorum bitene kadar aklım onda kalıyor dün ofisteki arkadaşım almış benim sevdiğimi biliyor ama zayıflamaya çalıştığımıda biliyor( kendisi erkek sabote ediyor tamamen beni) ama almış işte bende yarısını işte yanımızdaki arkadaşa verdim bari yarısını yiyeyim diye yani aslında azaltmış oldum kısmen

Ben geldim sende bol katılım yap motiven artar canım.
evde akşamları pek girmeiyorum tlfundan bide bütüngün işteyim kızla zamn geçiriyorum o yatıncada ev işi falan oluyor ama gündüzleri ofiste fırsat buldukça giriyorum zaten ilk iş pc açtığımda mailler ardından kk :)

Kötünün iyisi yanı.

merhaba ben geldim :) buraların acemisiyim,beni muska77 davet etti :) neler yapmam gerekiyor şimdi,beni yönlendirir misiniz ???
Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmek gerekiyor. Sonrası normal paylaşım anlattığım gibi..
Bide kendini tanitirsan iyi olur.

Dunki menüm
Kahvaltı:
1 y.k cokelik
1 dikim ekmek
1 çay kagmsigi reçel
1 yumurta
Ögle
3 yumurtadan sebzeli omlet
6 cips kendimi frenleyebildim
Aksam
1 y.k ciğer
4 lokma ekmek
Su 2.5 litre
Spor 5 dk karın egzersiİ

Dunki menüm
Kahvaltı:
1 y.k cokelik
1 dikim ekmek
1 çay kagmsigi reçel
1 yumurta
Ögle
3 yumurtadan sebzeli omlet
6 cips kendimi frenleyebildim
Aksam
1 y.k ciğer
4 lokma ekmek
Su 2.5 litre
Spor 5 dk karın egzersiİ
Heh heh sopadan korktun dimi?
Şaka bi yana menü güzel.
Kendini frenledigin için cipsi okumamış gibi yapıyorum.

Hoşgeldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmek gerekiyor. Sonrası normal paylaşım anlattığım gibi..
Bide kendini tanitirsan iyi olur.
29 yaşındayım 1 buçuk senelik evliyim.bugün sabah itibariyle 78.800 gramım.amacım ideal kilom olan 57 ye inip hamile kalmak (inşallah amin).eşim ben kilo vermeden çocuk düşünmek istemiyor

Heh heh sopadan korktun dimi?
Şaka bi yana menü güzel.
Kendini frenledigin için cipsi okumamış gibi yapıyorum.
Aynen normalde elime alsam asla paket bitmeden duramazdim.
Ama kardeşim sağolsun. Abla bu çok olur gel omlet yiyelim dedi.
Oyy şimdi p nü çok sevdiğimi anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…