Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım su sıkıntıların bitsin bir an önce inşallah. Mahvoldun kiyamam yaa.

Ay ne guzel yaa ekmek delisiyim ben... Millet ne iyi aramiyo.

ben hiç zorlanmadım dukanda.hayatımın en keyifli diyetiydi.ve 10 kilo veriyorsun 20 kilo vermiş kadar sıkılaşıyorsun.hem de spor yapmadan.sağlığımı etkilemeyeceğini bilsem yine yaparım.
ben de dukanı çok sevmiştim,
dukan yaparken, h.sonu eşimin gazına gelmiyordum.
sonra yatılı misafirler falan derken yalan olmuştu.
tekrar da başlamayı hiç düşünemedim

Kaptanim gelirmi bilmem ama bi arkadaş davet ettim sorun olmaz dimi?
olmaz canım hareket olur kan gelir
merhaba ben geldim :) buraların acemisiyim,beni muska77 davet etti :) neler yapmam gerekiyor şimdi,beni yönlendirir misiniz ???
hoşgeldin tatlım bende takım kaptanı eski mezunlardanım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmelisin
83 le başladım şu anda 78.800 üm ama iki ayda falan verdim.metabolizmam 44 yaşında,yani aşırı yavaş.ben 29 yaşındayım daha.ne yapsam veremiyorum çok zor gidiyor
canım kg verdikçe meto yaşı küçülüyor merak etme sen

dikkat ettiğimi düşünüyorum artık, ne kadar olursa.
sen tam anlamıyla yerleşebildin mi?
Yerleştim canım sağol..
Aaaa bu ne kızlar bizim grup iyice yenilendi.
Tabii baktı musaka bizde iş yok yeni arkadaşlar buluyor.
Biraz daha hareket iyi olmadığı yanı tatlisko!
Oh iyi sorun olmadığına sevindim çünkü bir değil iki kişi cagirdim.

O.zman ben cuma günü başlayayım. Olurdeğil mi sayfanızı beğendim.
Çok ciddi kurallar var hoşuma gitti.
tabii tatlım ne zaman istersen başlayabilirsin fırsatın oldukça biz burdayız gelin siz rekabet artıyor heyecanlı olacak bundan sonra
spor yapmayanlar diyetine dikkat etmeyenler liste dışı kalacak haberiniz olsunnn

Selam kızlar tontislik kader değil adında bir konu açtım ordan devam edicem. Burada da size eşlik etmek istiyorum. Sevgilerimle
Akşama kadar bekletmedin arkadaşım. Hoşgeldin
ona göre kızlar listeye hareket geliyor haberiniz olsun kim çok kilo veriyorsa listeye o girecek diğeri yedek listeye kalacak haberiniz olsun nerde kalabalık orda bereket ona göre
Valla bu iyi olur yedeğe düşmemek için çaba gösteririz.
Eki Görüntüle 1699716 Işte kızlar herkesin iskeleti aynı neden verilmesinki istenirse olur bence
haberkibris.com dan alıntıdır.
Heh heh bende kemiklerini hissediyorum artikin.. Bide de bacak bacak ustune atabiliyorum rahatcaaa

sagol canım şuan daha iyiyim çok şukur bomba gibiyim hoş bi başlamgıç yaptım bakalım dadandığım şekerli çaydan tekrar vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…