- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #151.961
Canım su sıkıntıların bitsin bir an önce inşallah. Mahvoldun kiyamam yaa.kızlar eşimin dün çok ağrısı vardı, hastaneye gittik,
kızımı teyzesine bırak, eşimi hastaneye götür, akşam ikisini de toparla eve geri dön, bittim.
bu arada regli de oldum, halsizlikten ölüyorum.
bu koşturmanın tek iyi yanı spor yapmış sayıyorum kendimi(bu ara bu kadar oluyor valla)
Ay ne guzel yaa ekmek delisiyim ben... Millet ne iyi aramiyo.ben ekmek hiç sevmem de yemem de,sırf tahıl almak için mecburen sabahları çok tahıllı ekmek yiyorum.sebze de sevmem meyve de sevmem.varsa yoksa et ve et ürünleri süt ve süt ürünleri.etçilim yani.o yüzden tam bana göre dukan diyeti.ama demekki metabolizmama yaramamış...
canım benim çok sağol, bu bile iyi geldi,Canım su sıkıntıların bitsin bir an önce inşallah. Mahvoldun kiyamam yaa.
ben de dukanı çok sevmiştim,ben hiç zorlanmadım dukanda.hayatımın en keyifli diyetiydi.ve 10 kilo veriyorsun 20 kilo vermiş kadar sıkılaşıyorsun.hem de spor yapmadan.sağlığımı etkilemeyeceğini bilsem yine yaparım.
Görmemiş gibi olun inşallah. Gelince ustuste gelir zaten. Dikkat et kendine. Bide senin bünye zayıf düşmesin..canım benim çok sağol, bu bile iyi geldi,
bu ara hiç ilgi gösterenim yok.
hastalıklar çok üst üste geldi
inşallah bir an önce toparlanacaklar.
dikkat ettiğimi düşünüyorum artık, ne kadar olursa.Görmemiş gibi olun inşallah. Gelince ustuste gelir zaten. Dikkat et kendine. Bide senin bünye zayıf düşmesin..
Aaaa bu ne kızlar bizim grup iyice yenilendi.Kızlar büyük ihtimalle akşam bir arkadaş daha geliyor haberiniz olsun. Oda çok matrak ve yüksek enerjili biri..
olmaz canım hareket olur kan gelirKaptanim gelirmi bilmem ama bi arkadaş davet ettim sorun olmaz dimi?
hoşgeldin tatlım bende takım kaptanı eski mezunlardanım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmelisinmerhaba ben geldim :) buraların acemisiyim,benimuska77 davet etti :) neler yapmam gerekiyor şimdi,beni yönlendirir misiniz ???
canım kg verdikçe meto yaşı küçülüyor merak etme sen83 le başladım şu anda 78.800 üm ama iki ayda falan verdim.metabolizmam 44 yaşında,yani aşırı yavaş.ben 29 yaşındayım daha.ne yapsam veremiyorum çok zor gidiyor
ona göre kızlar listeye hareket geliyor haberiniz olsun kim çok kilo veriyorsa listeye o girecek diğeri yedek listeye kalacak haberiniz olsun nerde kalabalık orda bereket ona göreAaaa bu ne kızlar bizim grup iyice yenilendi.
Tabii baktı musaka bizde iş yok yeni arkadaşlar buluyor.
hoşgeldin tatlım ilk sayfada kurallar var biz diğer başlıktada oluruz hareketlenirizSelam kızlar tontislik kader değil adında bir konu açtım ordan devam edicem. Burada da size eşlik etmek istiyorum. Sevgilerimle
Yerleştim canım sağol..dikkat ettiğimi düşünüyorum artık, ne kadar olursa.
sen tam anlamıyla yerleşebildin mi?
Biraz daha hareket iyi olmadığı yanı tatlisko!Aaaa bu ne kızlar bizim grup iyice yenilendi.
Tabii baktı musaka bizde iş yok yeni arkadaşlar buluyor.
Oh iyi sorun olmadığına sevindim çünkü bir değil iki kişi cagirdim.olmaz canım hareket olur kan gelir
hoşgeldin tatlım bende takım kaptanı eski mezunlardanım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmelisin
canım kg verdikçe meto yaşı küçülüyor merak etme sen
O.zman ben cuma günü başlayayım. Olurdeğil mi sayfanızı beğendim.hoşgeldin tatlım ilk sayfada kurallar var biz diğer başlıktada oluruz hareketleniriz
aynen dediğin gibi tontişlik kader değil çok güzel
tabii tatlım ne zaman istersen başlayabilirsin fırsatın oldukça biz burdayız gelin siz rekabet artıyor heyecanlı olacak bundan sonraO.zman ben cuma günü başlayayım. Olurdeğil mi sayfanızı beğendim.
Çok ciddi kurallar var hoşuma gitti.
Akşama kadar bekletmedin arkadaşım. HoşgeldinSelam kızlar tontislik kader değil adında bir konu açtım ordan devam edicem. Burada da size eşlik etmek istiyorum. Sevgilerimle
Valla bu iyi olur yedeğe düşmemek için çaba gösteririz.ona göre kızlar listeye hareket geliyor haberiniz olsun kim çok kilo veriyorsa listeye o girecek diğeri yedek listeye kalacak haberiniz olsun nerde kalabalık orda bereket ona göre
Heh heh bende kemiklerini hissediyorum artikin.. Bide de bacak bacak ustune atabiliyorum rahatcaaaEki Görüntüle 1699716 Işte kızlar herkesin iskeleti aynı neden verilmesinki istenirse olur bence
haberkibris.com dan alıntıdır.
Var var sonradan belli oluyolarBenim.kaburgalar hep görünüyor onun haricinde kemiğim var mı inanin bilmiyorum
sagol canım şuan daha iyiyim çok şukur bomba gibiyim hoş bi başlamgıç yaptım bakalım dadandığım şekerli çaydan tekrar vazgeçtim
canım suyum ph ını çok yükseltmemek gerekiyomuş midemizin phı 3.5 muş zatten diyetisyenimden bilgilerİçiyorum içiyorum bide içine ingiliz karbonatı ekliyorum ph yükselsin diye ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?