Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım yazamadım hadi demiştin ya 3 hafta izin verebiliyoruz diye ben o izin hakkımı kullanmak istiyorum sıkıntılıyım bu aralar biraz keşke oturup sohbet etme imkanımız olsada anlatsam buradan anlatmak olmuyo bazen biraz kendime müsade edeceğim zaten canım sıkkın bide diyetle çok sıkmak istemiyorum ben yine takip edicem grubu yazarımda arada ama 3 hafta sonra kilo bildirimi yapacağım

Muska tebrik ederim canm

Canm umarim en yakın zamanda sorunların çözüme kavuşur.
Hayata yenilme pes etme
Yoksa hayat seni daha çok yıpratır

iyice acemi olmuşum toplu alıntı bile yapamadım:)
paylaşılan menüler iyi görünüyor, kimse kaçamak yapmıyor burda sanırım
muska güzel kilo vermişsin tebrik ederim, darısı başıma. Bu arada "vira bismillah" çok sevdiğim ve kullandığım bir söylemdir, memnun oldum görünce :)
Haftalık hedef belirleme konusunda bilgi rica ediyorum. Ne kadar vereceğimizi söylüyoruz anladığım kadarıyla peki tutturamazsak ne oluyor?

iiiviiiit yeni uyandım da geldim, az so ra tartılcam.
canım bende 72 kiloyken prolaktin progesteron vs tedavisi gırdum ozellikle prolaktin degerlerim inanılmsz yuksekti, ama 59 kiloyken tekrar gittim dr a hersey normale donmus ve butun dr lar kilo ver diyordu, kilo verdikce hormon degerlerinde normale doner mutlaka

canım oyle kendimiz hedef koyuyoruz isteyem yapıyo yani tutturamazsan bisey olmuyo, ben izinden donmek icin 61.3 e inmeye calısıyorum 3 haftadır mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…