- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.281
57.5Şimdi kaçsın fatmacım?
57.565 ile başlamıştım hazıranda
evet canım 56.5 ile ayrılmıştım inşallah haftaya girerim
Listeye girmene ne kadar var 1 kilomu?
İnşallah canım...evet canım 56.5 ile ayrılmıştım inşallah haftaya girerim
Muska tebrik ederim canm***5. TAKIM 441. ETAP***
candy_candy (109,8/108,8/1,0/%0,91)
NES84(74,3/)
femmette(60.5/60.2/0.3/%0.50)
ebrusonmez(61/)
muska77(74,1/72,5/1,6/%2,16)
shoji (93,4/93,0/0,4/%0,43 )
5. TAKIM ORTALAMASI :%
hadi bakalım listede olmayanlarda alt listede olacak
fatmaaskın1
kollontai
blanche_ea
cakil86
Imavi
depresif polyanna
alpim
topraks
Kaptanım ben bu hafta sabitim
Malesef
Teşekkürler tatlım.Muska tebrik ederim canm
Candy candy tebrik ediyorumTebrikler tatlım güzel vermişsin
Bi sorun mu var femmette?kaptanım izne ayrılsam iyi olur,
hem bedenen hem de ruhen çok yoruldum.
Bizede yaz emi? Merak ederim ben.muska77 yok ertelendi randevum, diyetisyenin bir problemi cikmis.
carsamba gidecegim evet orada tartilacagim.
Canm umarim en yakın zamanda sorunların çözüme kavuşur.kaptanım yazamadım hadi demiştin ya 3 hafta izin verebiliyoruz diye ben o izin hakkımı kullanmak istiyorum sıkıntılıyım bu aralar biraz keşke oturup sohbet etme imkanımız olsada anlatsam buradan anlatmak olmuyo bazen biraz kendime müsade edeceğim zaten canım sıkkın bide diyetle çok sıkmak istemiyorum ben yine takip edicem grubu yazarımda arada ama 3 hafta sonra kilo bildirimi yapacağım
Hadi inşallah bekliyoz senievet canım 56.5 ile ayrılmıştım inşallah haftaya girerim
canım bende 72 kiloyken prolaktin progesteron vs tedavisi gırdum ozellikle prolaktin degerlerim inanılmsz yuksekti, ama 59 kiloyken tekrar gittim dr a hersey normale donmus ve butun dr lar kilo ver diyordu, kilo verdikce hormon degerlerinde normale doner mutlakaBeni Merak ettiğin için teşekkür ederim canımgerçekten gruba tekrar döndüğünde herkesin neden bu kadar çok sevindiğini şimdi anlıyorum çok ilgilisin..
Prolaktin ve tsh yüksek çıktı maalesef ondan kilo vermem de hamile kalmamda çok zormuş..
Karbonatlı suyu ben 1 aydır lekelenme olduğu için kist var sanıyordum ondan içiyordum meğersem kist yokmuş hormonlarım bozukmuş ondan oluyormuş ama dediğin gibi çok şişirdi...
Valla kendim için üzgünüm ama kola light değildi
canım oyle kendimiz hedef koyuyoruz isteyem yapıyo yani tutturamazsan bisey olmuyo, ben izinden donmek icin 61.3 e inmeye calısıyorum 3 haftadır meselaiyice acemi olmuşum toplu alıntı bile yapamadım:)
paylaşılan menüler iyi görünüyor, kimse kaçamak yapmıyor burda sanırım
muska güzel kilo vermişsin tebrik ederim, darısı başıma. Bu arada "vira bismillah" çok sevdiğim ve kullandığım bir söylemdir, memnun oldum görünce :)
Haftalık hedef belirleme konusunda bilgi rica ediyorum. Ne kadar vereceğimizi söylüyoruz anladığım kadarıyla peki tutturamazsak ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?