- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.321
fatma cım senin durumda çok parlak değil şekerimkaptancım nerden bakabilirz kaç kiloyla başladığımıza acep benimde durumum pek içler acısı aslında 6 ay oldu nerdeyse diyet olayına gireli 65 den 57 lere düşebildim ancak
listeye ekle şekerim hadi bakalımlisteye girmeme kaldı 800 gr ha gayretbu hafta hedefim 60.9 rakibem sıkı geliyorum valla :)
evet canım başlangıç kilon oluyorgünaydın kızlaaaar :) bugün çok yoğun ve stresli bir iş günü geçiriyorum.sabahtan beri nete giremedim.sabah tartıldım aç karnına 78.600 geldim.benim başlangıç kilom bu mu olacak şimdi ???
teşekkürler kaptancım evet durum hiç iyi değilfatma cım senin durumda çok parlak değil şekerim
424. etap ta 60 kg ile başlamışsın
şu an 441. etapta 57,5 kg sun yani 17 etapta 2,5 kg gerçi ebrudan daha iyi durumun ama çok parlak değil maalesef
bu arada bunlara ya sonuç listelerinden bakıyorum ben ya da kendi hazırladığım bi excel tablom var ordan bakıyorum
Yaaa demek öyle...listeye girmeme kaldı 800 gr ha gayretbu hafta hedefim 60.9 rakibem sıkı geliyorum valla :)
diyorum ya fenalıklar basıyo diye, takımın en aç gezeni benim en çok spor yapanı benim en az vereni de benimYok artık o menülerle bu fark nasıl oluyor yaa..
kaptanım telden giriyorum o yuzden ekleyemedim, muskadan rica edeyim bakalım,listeye ekle şekerim hadi bakalım
haftaya çok sıkı geliyorum valla, sıkıldım aynı yerde aynı kilo da dolanmaktan vallaYaaa demek öyle...
O zaman benim hedefim 71.
Hadi bakalım rakibem bu hafta maç benim. Haftaya iyi olan kazansın.
teseekkurler canım :)***5. TAKIM 441. ETAP***
candy_candy (109,8/108,8/1,0/%0,91)
NES84(74,3/) izne ayrılmak istiyor
femmette(60.5/60.2/0.3/%0.50)izne ayrılmak istiyor
ebrusonmez(61/)sabit
muska77(74,1/72,5/1,6/%2,16)
shoji (93,4/93,0/0,4/%0,43 )
5. TAKIM ORTALAMASI :%
hadi bakalım listede olmayanlarda alt listede olacak
fatmaaskın1 57,5
kollontai 62,1
blanche_ea tartılmadı
cakil86 (64/63,5/0,5/%0,78) yeni üye başlangıç 10 kasım 65 kg hedef 55 kg
lmavi
depresif polyanna
alpim
topraks 76,9 (364. etapta 4. takımdan kilo bildirmeden izne ayrılan üye)
Ekledim bile rakibem..diyorum ya fenalıklar basıyo diye, takımın en aç gezeni benim en çok spor yapanı benim en az vereni de benim
kaptanım telden giriyorum o yuzden ekleyemedim, muskadan rica edeyim bakalım,muska77 rakibem ben telden giriyorum benibi listeye eklermisin????
E hadi ozaman yarış başlasıııın...haftaya çok sıkı geliyorum valla, sıkıldım aynı yerde aynı kilo da dolanmaktan valla
Heh heh yap tabiii bol bol ye rakibem...bu arada kızlar pazar gunu esim evde kahvaltı ogununu odul ogunum yapıcam soyleyim simdideen :)
kızlar sizleri listeye ekleyeceğim şimdi
tamam canım sen bilirsin
canım kilo bildirmeden mi izne ayrılacaksın
ebrucum olmuyor böyle
muska77 anam ben yanlıs rakibe mi sectim acep? tebrikler tatlım
@ebrusonmez kız sen beni deli etcen valla sana da ceza hergun 100 ipsiz ip atlama yapıcan tamam mı?
candy_candy sen yaptın mı tatlım dun ip atlamanı?
Sağol toprakscım. Bende çok kullanırım Vira Bismillah lafını..
Menüler iyide kaçamak yapmayı alışkanlık haline getiren kızlarımız var tabii. Kaptanım rakibem ve ben sopalarla korkutmaya çalışıyoruz ama sanal sopa işte ne kadar işe yararsa.
Hedef konusunu bilmiyorum ben hiç haftaya bu kilo hedefim demedim verebileceğimin en fazlası benim hedefim...
Sanırım her grupta olmuyo o uygulama..
Evet rakibem bekliyorum....
fatma cım senin durumda çok parlak değil şekerim
424. etap ta 60 kg ile başlamışsın
şu an 441. etapta 57,5 kg sun yani 17 etapta 2,5 kg gerçi ebrudan daha iyi durumun ama çok parlak değil maalesef
bu arada bunlara ya sonuç listelerinden bakıyorum ben ya da kendi hazırladığım bi excel tablom var ordan bakıyorum
aynen canım eşimle beraber yaptığımız hafta sonu kahvaltımız var bitek ama eşim diyet yaptığımı biliyor karşısında çok yiyemiyorummmbu arada kızlar pazar gunu esim evde kahvaltı ogununu odul ogunum yapıcam soyleyim simdideen :)
kendi profil sayfandan say daha kolay olurYaa ben çok yazıyorum saymakla baş olurmu o yaa..
teşekkür ederim tatlım hepimiz incecik olalım inşallahtebrikler canım haftaya dahada çok vermen dileğiyle
Benimkide yeter diyet yaptığın diye ekmeğe yağ bal sürüp ağzıma tıkıyo.. Dövecem bi gün o olacak..Kı<z
aynen canım eşimle beraber yaptığımız hafta sonu kahvaltımız var bitek ama eşim diyet yaptığımı biliyor karşısında çok yiyemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?