- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.341
Boşver kıız. Benimkadar geveze varmıki kocaaaa KKdakendi profil sayfandan say daha kolay olur
Benimkide yeter diyet yaptığın diye ekmeğe yağ bal sürüp ağzıma tıkıyo.. Dövecem bi gün o olacak..
Aaaaa rakibim gelmiiişşşşş. Klasik Cuma iş günügünaydın kızlaaaar :) bugün çok yoğun ve stresli bir iş günü geçiriyorum.sabahtan beri nete giremedim.sabah tartıldım aç karnına 78.600 geldim.benim başlangıç kilom bu mu olacak şimdi ???
Yok artık o menülerle bu fark nasıl oluyor yaa..
bi ogunden bisey olmaz haftaya yarıs benimdir hahaytHeh heh yap tabiii bol bol ye rakibem...
tebeikleeeryaptım canım yaptım bu sabah da yaptım 150 tane
aaa ben de çok kullanırım "vira bismillah" ı
benimkini sakın yazma kaptanımrezillik diz boyu
benim ki ye cok zayıfladın deyip durdugu icin rahatca yiyorumKı<z
aynen canım eşimle beraber yaptığımız hafta sonu kahvaltımız var bitek ama eşim diyet yaptığımı biliyor karşısında çok yiyemiyorummm
benimkide az yediğimi görünce gönlü razı olmuyo ye canım nolcek diyo sonrada sen az yemege başladıysan kesin tartıda + çıktın diyo
Aaaaa rakibim gelmiiişşşşş. Klasik Cuma iş günü
vücut çok az yiyince korumaya almış olabilir, şaşırtma yapmak gerek sanırım
bu arada çoklu alıntı yaptım galiba
Bak seeeeen hadi bakalım rakibem kolay gelsinozaman.....bi ogunden bisey olmaz haftaya yarıs benimdir hahayt
11 aralıkta listeye giriyorsun o zaman canım ama kg almamış olursan kg almış olursan verene kadar bekleyeceksinevet kaptanım bu hafta da zaten hiç giremedim ya ben bu hafta ilkhaftam sayılsın iki hafta daha izinli oluyum diyorum sizcede uygunsa yani bu hafta bildirim yapmayım diyorum zaten tartılmadımda
sen yazma muskam yazma boşver sen mesaj sayınıBoşver kıız. Benimkadar geveze varmıki kocaaaa KKda
Az yazdın diyen çarpılır böyle olur valla..
muskam belki 1. olur***5. TAKIM 441. ETAP***
candy_candy (109,8/108,8/1,0/%0,91)
NES84(74,3/) izne ayrılmak istiyor
femmette(60.5/60.2/0.3/%0.50)izne ayrılmak istiyor
ebrusonmez(61/)sabit
muska77(74,1/72,5/1,6/%2,16)
shoji (93,4/93,0/0,4/%0,43 )
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,67
hadi bakalım listede olmayanlarda alt listede olacak
fatmaaskın1 57,5
kollontai 62,1
blanche_ea tartılmadı
cakil86 (64/63,5/0,5/%0,78) yeni üye başlangıç 10 kasım 65 kg hedef 55 kg
lmavi
depresif polyanna 78,6 yeni üye başlangıç 25 kasım
alpim
topraks 76,9 (364. etapta 4. takımdan kilo bildirmeden izne ayrılan üye)
evet alpim ve lmavi yazmadı
Hoşgeldin canm.iyice acemi olmuşum toplu alıntı bile yapamadım:)
paylaşılan menüler iyi görünüyor, kimse kaçamak yapmıyor burda sanırım
muska güzel kilo vermişsin tebrik ederim, darısı başıma. Bu arada "vira bismillah" çok sevdiğim ve kullandığım bir söylemdir, memnun oldum görünce :)
Haftalık hedef belirleme konusunda bilgi rica ediyorum. Ne kadar vereceğimizi söylüyoruz anladığım kadarıyla peki tutturamazsak ne oluyor?
Evet tamm cezayı kabul ediyorum.muska77 anam ben yanlıs rakibe mi sectim acep? tebrikler tatlım
ebrusonmez kız sen beni deli etcen valla sana da ceza hergun 100 ipsiz ip atlama yapıcan tamam mı?
@candy_candy sen yaptın mı tatlım dun ip atlamanı?
Off evet kaptanm***5. TAKIM 431. ETAP ***
ebrusonmez(61,5/61,2/-0,3/%0,5) yeni üye 1 eylül 63,5 kg başlangıç hedef 55
ebrucum bak 431. etapta 61,5 kg sun 10 etap geçti ve toplamda 0,5 kg vermişsin canım takım kurallarına uymuyor bu takım kuralımızı uygulamaya sokmadık ama 10 haftada da 0,5 kg vermek olmaz ki canım eğer önümüzdeki hafta gene sabit gelecek olursan seni bir süreliğine izne ayrımamız gerekecek tatlım
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
eğer bu takımdaysak lütfen biraz daha yediklerine dikkat et 10 hafta 70 gün demek 70 günde 0,5 kg verilmez tatlım eğer diyet yapıyorsan
Hayır canm artık katılım yüksek olduğu için yazmiyoruzartık haftalık mesaj sayılarını yazmıyormuyoz
kessinlikle haklısın.sporsuz diyet olmaz.spor hem kilo vermeyi hızlandırıyor hem de vücudu sıkılaştırıyor.kızlar şu aşikarki spor olmazsa kilo verilmiyo ufakta olsa diyeti hareketle desteklemek lazım
öncelikle çoklu alıntı yapabilmiş olmanı tebrik ediyorum rakibemAaaaa rakibim gelmiiişşşşş. Klasik Cuma iş günü
vücut çok az yiyince korumaya almış olabilir, şaşırtma yapmak gerek sanırım
bu arada çoklu alıntı yaptım galiba
tamam canım haber vermekle iyi yaptın net pajketin artınca yoğuın yazarsınBende tartıldım salı günü 72.7 le basladim gruba bugün 71.5 çıktım nasıl oldu bilmiyorum ama :) benim tartım çok hassas ondan mi kaynaklı acaba
Bu arada internet paketim çok az kaldı azimle diyete devam ediyorum ama burada pek etkin olamıyorum malesef
ebrucum böyle olmuyor işte tatlım sabah yemeyip akşam yiyorsun hatanı biliyorsun ve senden bunu telafi etmeni bekliyorum sana inanıyorum istersen verirsin sen ama diyet moduna girmiyorsun takımdan ayrılmazsın seni izne ayırırız kg vermeye başlayınca listeye girersin ama gene gruba hergün yazman gerekir ona göre sana ceza bunu düşündümOff evet kaptanm
Sanırım grubun en kotü üyesi benim.
Çok çok haklisin kaptanım
Ben bu hafta da deneyecem. Eğer yine olmazsa dediginiz gibi gruptan ayrilayim.
70 gunde sadece 0.5 kilo vermisim.
Aslında evet diyet yapıyorum.
Ama bazen öyle kacamaklar yapıyorum ki bütün haftanın açısını çıkarıyorum
Mesela dün yine sabah yemedim ama akşam öyle çiğköfte yedim ki hala karnim agriyor.
Bütün hafta verdiğim kiloyu 1 gecede aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?