Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada herkese bi rakip mi tayin ettiniz
Ben dün öğleden sonrayi okuyamadım.
canım depresif ve topraks ın kilosu ve boyu aynı olduğu için böyle yaptık senin kilona uygun birisi aslında kollontai senin boyunu bilmiyorum onun 1,52 boyunuzda yakınsa onunla eş olabilirsin

11 aralıkta listeye giriyorsun o zaman canım ama kg almamış olursan kg almış olursan verene kadar bekleyeceksin

sen yazma muskam yazma boşver sen mesaj sayını
Gordunuzmu? Gevezeligim kaptandan onaylı.
muskam belki 1. olur
Sanmam
Tebrikler.
Hoşgeldin canm.
Dün babayağı yazısmissiniz
Okuyamadım
Yok öyle yağma, geçmiş okunacak. İlk sayfanın kurallarından biri.

Offf tam sopalik. Tartı öncesi çiğköfte ha?
öncelikle çoklu alıntı yapabilmiş olmanı tebrik ediyorum rakibem daha şimdi şimdi rahatladım.bi türlü nete giremedim.bu arada herkese hayırlı cumalar :)
Hayırlı cumalar.

ben bugün beşi bir arada çaya da başladım yeşil çaya ilaveten.ama dikkat edin arkadaşlar,kayısılı ve kiraz saplı beşi bir aradaya baktım.içerikte stevya yazıyor.stevya tatlandırıcı.cısssss.almadım o yüzden .sade beşi bir arada aldım onda tatlandırıcı yok

bugun ki menum
toplam 666 kalori

sabah
2 has yum
50 gr peynir
5er siyah yesil zeytin
3 sosis
1 dlm tb ekmegi

aksam
250 gr haslanmıs brokoli
150 gr yogurt

su 2 lt
spor
leslie 2 mile
jillian level 2
pek spor yapasım yok bugun ancak bu kadar yapıcam, ben spor yapmaya baslıyorum bitince yazarım yine :)

Tatlandırıcı niye cıss olsunki? KCl yok KB yok, bilelim de ona gore davranalim.

Vaay menü muhteşem!

Hoşgeldin canm.
Dün babayağı yazısmissiniz
Okuyamadım
Hoşbuldum canım

Bu şekilde yemek motivasyon bırakmaz insanda canım zaten, sürekli aç gez sonra saldır :) ben de yapıyorum bazen onu, özellikle de çikolata daaaa minik kaçamaklarla nefsini köreltmeyi ve sıkı diyet psikolojisinden çıkmayı dene bence.

öncelikle çoklu alıntı yapabilmiş olmanı tebrik ediyorum rakibem daha şimdi şimdi rahatladım.bi türlü nete giremedim.bu arada herkese hayırlı cumalar :)
teşekkür ederim canısım, ben daha zor durumdayım bugün. Çocuklar bi yerde, müşterilerle konuşuyorum bi yerde, arkadan çizgi film sesleri:))) bi yandan yemek hazırlayıp bi yandan mail atıyorum falan, şapşik oldum

Ay ben tatlandırıcı olmadan hiç içemiyorum maalesef zararlı biliyorum ama yapacak bişey yok denedim hiç alışamıyorum

Valla ben sadece dukan kekte kullanıyorum coook nadir oda. Ama zararlı olduğunu bilmiyordum.

bebelerle iş zor oluyor yaa haklısın ama bazen mecbur kalıuyoz yanımızda oluyorlar

kessinlikle haklısın.sporsuz diyet olmaz.spor hem kilo vermeyi hızlandırıyor hem de vücudu sıkılaştırıyor.
Yaa kızlar sanırım benim kaybettigim nokta tam da burası.
Bildiğiniz kadarıyla ben de bikac gün dışında sürekli bi spor yok.
Belki sürekli spor yapsam oda farkedecek

Çook teşekkürler kaptanım.
Bana moral oldu.
En azından atılmıyorum.
Gerçekten artık sirkelenmenin vakti geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…