- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.361
canım depresif ve topraks ın kilosu ve boyu aynı olduğu için böyle yaptık senin kilona uygun birisi aslında kollontai senin boyunu bilmiyorum onun 1,52 boyunuzda yakınsa onunla eş olabilirsinBu arada herkese bi rakip mi tayin ettiniz
Ben dün öğleden sonrayi okuyamadım.
bizi kaptanımız eşleştirdi kilomuz aynı diye :) sonra da muska gaza geleyim diye kendine rakip edindi.bence sen de rakip bulabilirsin gaza gelmek içinBu arada herkese bi rakip mi tayin ettiniz
Ben dün öğleden sonrayi okuyamadım.
Gordunuzmu? Gevezeligim kaptandan onaylı.11 aralıkta listeye giriyorsun o zaman canım ama kg almamış olursan kg almış olursan verene kadar bekleyeceksin
sen yazma muskam yazma boşver sen mesaj sayını
Sanmammuskam belki 1. olur
Tebrikler.Bende tartıldım salı günü 72.7 le basladim gruba bugün 71.5 çıktım nasıl oldu bilmiyorum ama :) benim tartım çok hassas ondan mi kaynaklı acaba
Bu arada internet paketim çok az kaldı azimle diyete devam ediyorum ama burada pek etkin olamıyorum malesef
Yok öyle yağma, geçmiş okunacak. İlk sayfanın kurallarından biri.Hoşgeldin canm.
Dün babayağı yazısmissiniz
Okuyamadım
Offf tam sopalik. Tartı öncesi çiğköfte ha?Off evet kaptanm
Sanırım grubun en kotü üyesi benim.
Çok çok haklisin kaptanım
Ben bu hafta da deneyecem. Eğer yine olmazsa dediginiz gibi gruptan ayrilayim.
70 gunde sadece 0.5 kilo vermisim.
Aslında evet diyet yapıyorum.
Ama bazen öyle kacamaklar yapıyorum ki bütün haftanın açısını çıkarıyorum
Mesela dün yine sabah yemedim ama akşam öyle çiğköfte yedim ki hala karnim agriyor.
Bütün hafta verdiğim kiloyu 1 gecede aldım.
Hayırlı cumalar.öncelikle çoklu alıntı yapabilmiş olmanı tebrik ediyorum rakibemdaha şimdi şimdi rahatladım.bi türlü nete giremedim.bu arada herkese hayırlı cumalar :)
Hayıııırr! O benim rakibem.canım depresif ve topraks ın kilosu ve boyu aynı olduğu için böyle yaptık senin kilona uygun birisi aslında kollontai senin boyunu bilmiyorum onun 1,52 boyunuzda yakınsa onunla eş olabilirsin
Tatlandırıcı niye cıss olsunki? KCl yok KB yok, bilelim de ona gore davranalim.ben bugün beşi bir arada çaya da başladım yeşil çaya ilaveten.ama dikkat edin arkadaşlar,kayısılı ve kiraz saplı beşi bir aradaya baktım.içerikte stevya yazıyor.stevya tatlandırıcı.cısssss.almadım o yüzden .sade beşi bir arada aldım onda tatlandırıcı yok
biz onu birlikte sopalarız rakibemHayıııırr! O benim rakibem.
Vermem kimselere banane
Oluuuur..biz onu birlikte sopalarız rakibem
Vaay menü muhteşem!bugun ki menum
toplam 666 kalori
sabah
2 has yum
50 gr peynir
5er siyah yesil zeytin
3 sosis
1 dlm tb ekmegi
aksam
250 gr haslanmıs brokoli
150 gr yogurt
su 2 lt
spor
leslie 2 mile
jillian level 2
pek spor yapasım yok bugun ancak bu kadar yapıcam, ben spor yapmaya baslıyorum bitince yazarım yine :)
Hoşbuldum canımHoşgeldin canm.
Dün babayağı yazısmissiniz
Okuyamadım
Bu şekilde yemek motivasyon bırakmaz insanda canım zaten, sürekli aç gez sonra saldır :) ben de yapıyorum bazen onu, özellikle de çikolata daaaaOff evet kaptanm
Sanırım grubun en kotü üyesi benim.
Çok çok haklisin kaptanım
Ben bu hafta da deneyecem. Eğer yine olmazsa dediginiz gibi gruptan ayrilayim.
70 gunde sadece 0.5 kilo vermisim.
Aslında evet diyet yapıyorum.
Ama bazen öyle kacamaklar yapıyorum ki bütün haftanın açısını çıkarıyorum
Mesela dün yine sabah yemedim ama akşam öyle çiğköfte yedim ki hala karnim agriyor.
Bütün hafta verdiğim kiloyu 1 gecede aldım.
teşekkür ederim canısım, ben daha zor durumdayım bugün. Çocuklar bi yerde, müşterilerle konuşuyorum bi yerde, arkadan çizgi film sesleri:))) bi yandan yemek hazırlayıp bi yandan mail atıyorum falan, şapşik oldumöncelikle çoklu alıntı yapabilmiş olmanı tebrik ediyorum rakibemdaha şimdi şimdi rahatladım.bi türlü nete giremedim.bu arada herkese hayırlı cumalar :)
Ay ben tatlandırıcı olmadan hiç içemiyorum maalesefben bugün beşi bir arada çaya da başladım yeşil çaya ilaveten.ama dikkat edin arkadaşlar,kayısılı ve kiraz saplı beşi bir aradaya baktım.içerikte stevya yazıyor.stevya tatlandırıcı.cısssss.almadım o yüzden .sade beşi bir arada aldım onda tatlandırıcı yok
Valla ben sadece dukan kekte kullanıyorum coook nadir oda. Ama zararlı olduğunu bilmiyordum.Hoşbuldum canım
Bu şekilde yemek motivasyon bırakmaz insanda canım zaten, sürekli aç gez sonra saldır :) ben de yapıyorum bazen onu, özellikle de çikolata daaaaminik kaçamaklarla nefsini köreltmeyi ve sıkı diyet psikolojisinden çıkmayı dene bence.
teşekkür ederim canısım, ben daha zor durumdayım bugün. Çocuklar bi yerde, müşterilerle konuşuyorum bi yerde, arkadan çizgi film sesleri:))) bi yandan yemek hazırlayıp bi yandan mail atıyorum falan, şapşik oldum
Ay ben tatlandırıcı olmadan hiç içemiyorum maalesefzararlı biliyorum ama yapacak bişey yok denedim hiç alışamıyorum
Gordunuzmu? Gevezeligim kaptandan onaylı.
Sanmam
Tebrikler.
Yok öyle yağma, geçmiş okunacak. İlk sayfanın kurallarından biri.
bebelerle iş zor oluyor yaa haklısın ama bazen mecbur kalıuyoz yanımızda oluyorlarHoşbuldum canım
Bu şekilde yemek motivasyon bırakmaz insanda canım zaten, sürekli aç gez sonra saldır :) ben de yapıyorum bazen onu, özellikle de çikolata daaaaminik kaçamaklarla nefsini köreltmeyi ve sıkı diyet psikolojisinden çıkmayı dene bence.
teşekkür ederim canısım, ben daha zor durumdayım bugün. Çocuklar bi yerde, müşterilerle konuşuyorum bi yerde, arkadan çizgi film sesleri:))) bi yandan yemek hazırlayıp bi yandan mail atıyorum falan, şapşik oldum
Ay ben tatlandırıcı olmadan hiç içemiyorum maalesefzararlı biliyorum ama yapacak bişey yok denedim hiç alışamıyorum
Seviyorum seni kaptanımmuskam sen benim gönlümün sultanısın sana geveze dermiyim hiç
Yaa kızlar sanırım benim kaybettigim nokta tam da burası.kessinlikle haklısın.sporsuz diyet olmaz.spor hem kilo vermeyi hızlandırıyor hem de vücudu sıkılaştırıyor.
Çook teşekkürler kaptanım.***5. TAKIM 441. ETAP***
candy_candy (109,8/108,8/1,0/%0,91)
NES84(74,3/) izne ayrılmak istiyor
femmette(60.5/60.2/0.3/%0.50)izne ayrılmak istiyor
ebrusonmez(61/)sabit
muska77(74,1/72,5/1,6/%2,16)
shoji (93,4/93,0/0,4/%0,43 )
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,67
hadi bakalım listede olmayanlarda alt listede olacak
fatmaaskın1 57,5
kollontai 62,1
blanche_ea tartılmadı
cakil86 (64/63,5/0,5/%0,78) yeni üye başlangıç 10 kasım 65 kg hedef 55 kg
lmavi 71,5 yeni üye başlangıç 24 kasım 72,5 kg hedef
depresif polyanna 78,6 yeni üye başlangıç 25 kasım
alpim
topraks 76,9 (364. etapta 4. takımdan kilo bildirmeden izne ayrılan üye)
sadece alpim kaldı kilo bildirmeyen
tamam canım haber vermekle iyi yaptın net pajketin artınca yoğuın yazarsın
ebrucum böyle olmuyor işte tatlım sabah yemeyip akşam yiyorsun hatanı biliyorsun ve senden bunu telafi etmeni bekliyorum sana inanıyorum istersen verirsin sen ama diyet moduna girmiyorsun takımdan ayrılmazsın seni izne ayırırız kg vermeye başlayınca listeye girersin ama gene gruba hergün yazman gerekir ona göre sana ceza bunu düşündüm
E yani!Yaa kızlar sanırım benim kaybettigim nokta tam da burası.
Bildiğiniz kadarıyla ben de bikac gün dışında sürekli bi spor yok.
Belki sürekli spor yapsam oda farkedecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?