- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.381
Benim 1.58-1.60canım depresif ve topraks ın kilosu ve boyu aynı olduğu için böyle yaptık senin kilona uygun birisi aslında kollontai senin boyunu bilmiyorum onun 1,52 boyunuzda yakınsa onunla eş olabilirsin
Evet iyi olurbizi kaptanımız eşleştirdi kilomuz aynı diye :) sonra da muska gaza geleyim diye kendine rakip edindi.bence sen de rakip bulabilirsin gaza gelmek için
Aaaa tamm o zmanGordunuzmu? Gevezeligim kaptandan onaylı.
Sanmam
Tebrikler.
Yok öyle yağma, geçmiş okunacak. İlk sayfanın kurallarından biri.
Evet muskamOfff tam sopalik. Tartı öncesi çiğköfte ha?
Hayırlı cumalar.
Heh heh vermem rakibemi!Benim 1.58-1.60
Ama zaten kollantai muskayla rakip değilim?
Tabi, biz bosunami okuyup yorumluyoruz kural böyleAaaa tamm o zman
Okuyalım barii
Bende kullanmıştır bi araben bugün beşi bir arada çaya da başladım yeşil çaya ilaveten.ama dikkat edin arkadaşlar,kayısılı ve kiraz saplı beşi bir aradaya baktım.içerikte stevya yazıyor.stevya tatlandırıcı.cısssss.almadım o yüzden .sade beşi bir arada aldım onda tatlandırıcı yok
sagol rakibem sporumuda yaptım, artık senin menuleri de boyle sporlu istiyorumVaay menü muhteşem!
Kız ben hergun yuruyus yapiyom ya. Hemde 1,5 saat diğerlerini yapamam eklemlerim rahatsız ya şişip ağrı yapıyorlar sonra.sagol rakibem sporumuda yaptım, artık senin menuleri de boyle sporlu istiyorum
bende seniiiSeviyorum seni kaptanım
canım bak sende henüz çocuk yok spor için bahanen de yok gerçekten kilo vermek istiyorsan mutlaka spor yapman gerekiyor ve takıma karşı sorumluluğunda olması gerekiyor tartı öncesi akşam bol miktarda çiğköfte hiç hoş değil 1 kg verseydin dereceye bile girerdik o yüzden hiç bişey yapamıyorsan 30 dk günlük yürüyüş yapacaksın mazeret kabul edilmiyorYaa kızlar sanırım benim kaybettigim nokta tam da burası.
Bildiğiniz kadarıyla ben de bikac gün dışında sürekli bi spor yok.
Belki sürekli spor yapsam oda farkedecek
Yürüyüş en guzel aktivetelerden canım zatenKız ben hergun yuruyus yapiyom ya. Hemde 1,5 saat diğerlerini yapamam eklemlerim rahatsız ya şişip ağrı yapıyorlar sonra.
rahatsızlıgını unutmusum rakibemKız ben hergun yuruyus yapiyom ya. Hemde 1,5 saat diğerlerini yapamam eklemlerim rahatsız ya şişip ağrı yapıyorlar sonra.
Ben hep yuruyusle verdim zaten. Başka alternatifimde yoktu.Yürüyüş en guzel aktivetelerden canım zaten
Kolay gelsin canım benim.. Bol eksiler gör..rahatsızlıgını unutmusum rakibemyuruyus de candır, dise dis olsun bu hafta da biraz heyecanlı gecsin ben kacıyorum ufaktan aksam yemegini hazırlamam lazım opuldunuz, rakib sen haftasonu gelmiyosun pazartesi gorusuruz artıkın bol eksilerle
sagol rakibem pazartesi gorusuruz sana da bol eksilerKolay gelsin canım benim.. Bol eksiler gör..
sabah öğle ve akşam işe gidip gelirken yürüyorumBen hep yuruyusle verdim zaten. Başka alternatifimde yoktu.
AFİYET olsun canım gayet güzel menün belim agrısı baya duzeldi akşam yarım pekikle başliyim diyorum azıcıkta diyetisyenin verdiği intervali yapayım inşallahhhhMenümü yazayım artık...
8,00
3 dl. kız.kep.ekmeği/kıymalı yumurta/yarım kk peynir/1 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı tereyağ
14,00
1 kase çorba/salata
19,00
1 kase çorba/1 kase yoğurt
su 2,5 olur
spor 1,5saat yürüyüş
En iyisi canım bende 30+30+30 1,5 saat yürüyorum her gün..sabah öğle ve akşam işe gidip gelirken yürüyorum
Sağol fatmacım..AFİYET olsun canım gayet güzel menün belim agrısı baya duzeldi akşam yarım pekikle başliyim diyorum azıcıkta diyetisyenin verdiği intervali yapayım inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?