- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.521
tamam o 2,5 yıl son 3 yıl içinde ise işsizlik alabilirsin ama ihbar tazminatını bırakma birde maaşın tamamı bankaya yatıyorsa sorun yok ama bi kısmı bankaya bi kısmı elden ise sigortan maaşından görünmüyor demektir dava açabilirsinen son 2,5 yıl aynı yerde çalıştım,ondan sonra 10 aydır da burada çalışıyorum.sanırım 800 gün falan yapara yaklaşık toplamda.22 iş gününden hesaplarsak.
Evet çok haklısın, daha dikkat edicem ama işte bu sağlıksız şeyleri çok seviyorum ben maalesefcanım az yiyemedigini soylemistin ben sadece daha saglıklı seyler oneririm biskuvi yerine elma ne bileyim ekmek yerine fazladan salata gibi tabi sen bilirsin yine de :)
Sabahki sucuklu yumurta biraz sırıtmış ama öğlen yememişsin, akşam güzel bence. Sadece vücudun dengesi bozulmaması için öğün atlamamak gerek diyor uzmanlar.Günaydın ben bu sabah doktora gittim ve maalesef aceleden tartılmayı unuttum
Dünkü menüm
Kahvaltı geç
Sucuklu yumurta ama fazla yemedim, Domates biber, Peynir, Yeşil zeytin 4 tane, 1 kaşık pekmez, 2 dilim ekmek kepek
Çay şekersiz
Ara
1 dilim kek
Akşam
Ciğer Domates Soğan ve ayran 1 bardak 1 dilim ekmek
evet bunu dikkate alıcam, yoğurdu zaten severim, salatayı ve meyveyi artırmam gerekTatlım, öğlen ve akşam bir çeşit yemek yanına sınırsız salata yada bi kase yogurt seni daha tok tutar ve daha çok zayıflatır. Hem AC olmayınca terör estirmezsin evde
Bencede yaa tutun boğazları kızlar dereceye girelim artık!
Halk ekmek bana uzak biraz ama bakıcam canımTanrım! Pasta sevmiyomus inanamiyorum. Bende sevmemek istiyorum..
Al sana alternatif. Halk ekmeğin kepeklisini al kızarınca bir dilimi 30 KCl.
Teşekkürler gülüm. Mutlu oldum..
Of şu alkol meselesi kötü işte, ben de birileri gelip aklımı çelmesin bu ara diye dua ediyorum :) aç kalsanda biraz alkol bütün yaptıklarını güme götürüyor maalesef :)sen ekside misin rakibem ? ya c.tesi arkadasın nisanı vardı gece eglenceye gittik, orda da alkol patates gece 5 de eve donduk, dun butun gun uyudum zaten oyle olunca boyle oldu, bugun yarın normale doner eksilere duserim sen hiiiic merak etme :)
Aynen ben de moralim bozuksa çok yerimValla ben moralimbozuk olunca saldırırdım yemeğe..
Şimdi tamamen pollyannayım..
vayyy denemek lazım, yeşil çay bana çok yarıyor zatenBenim rakibim nerelerde acaba.
Size güzel bi içecek tarif i yazayım kızlar
Maden suyuna bir adet yeşil çay atıp limon sıkıp için biraz beklemeniz lazım maden suyunda poşet çay şişiyor. Kilo vermeye etkisi varmis
Evet yaa kaptanım çok sıkıldım k.k olmayıncagünaydın kızlar haftasonu kk da arıza vardı hatta sabahleyinde devam ediyordu yeni açılmış gözümüz aydın
Birden olmuyor canmGünaydın kızlar!
Hoşgeldin, gelmeyeceğini düşünmeye başlamıştım fıstık
Hah ebruya rakip alpim.. Sağol kaptanım yaa benim rakibeme sulanıyordu bu hatun!
Onu denememiştim bak, deneyeyim alipta sağol.
Hadi hayırlı olsun rakiben.
Ebruuuu, kız ogleni değil akşamı hafif tutacan ok?
Aaa oylemi tebrik ederim muskaTanrım! Pasta sevmiyomus inanamiyorum. Bende sevmemek istiyorum..
Al sana alternatif. Halk ekmeğin kepeklisini al kızarınca bir dilimi 30 KCl.
Teşekkürler gülüm. Mutlu oldum..
Oooo hemde 3.muskam tebrik ederim tatlım 3 olmuşsun bireyselde
Ayy inanamiyorum.günaydın kızlarhaftasonu giremedim evde nete.şu anda şirketteyim.ama sabah sabah işten çıkarıldığımı öğrendim.bugün son günümmüş.moralim çok bozuk.
Ne haber takibemzaten hafta sonu kapaliydi kk
Çok üzüldüm canın sagolsun bulursun is
Sağol tatlım.Oooo hemde 3.
Daha ne diyelim muska
gelmiş rakibin alpim cim gözün aydınBenim rakibim nerelerde acaba.
Maden suyuna bir adet yeşil çay atıp limon sıkıp için biraz beklemeniz lazım maden suyunda poşet çay şişiyor. Kilo vermeye etkisi varmis
ooo sen ve spor yapmak gözler,m yaşardıEvet yaa kaptanım çok sıkıldım k.k olmayınca
Sonunda açılmış.
Hafta sonu spor yaptım yazmak için fırsat kolluyordum ama arizaliydi k.k.
gelmiş rakibin alpim cim gözün aydın
ooo sen ve spor yapmak gözler,m yaşardı
bak ne güzel
Vayyy meydan mı okuyorsuncanmCuma 72,5
Bugün 72,2
Hadi rekabeti soğutma..
Eveeeeet.Vayyy meydan mı okuyorsuncanm
Aynen yaa kaptanım.gelmiş rakibin alpim cim gözün aydın
ooo sen ve spor yapmak gözler,m yaşardı
bak ne güzel
Iyiyim rakibem kahve içtim spora gideceğim. Sen varsın artık bogazimi tutarımNe haber takibem
Nasılsın ?
Yazın bende yapıyordum ise yarıyor.Benim rakibim nerelerde acaba.
Bravo sana iyi spor yapmissin.Aynen yaa kaptanım.
Ağrıdan hareket ettikçe ayyy uuyyy diyorum.
C.tesi:
50 mekik
15 dk. Yuruyus
Karın ve simit bölgesi egzersizleri toplam 1 saat spor yapmış oldum.
Pazar:
30 mekik (ki hala her yerim agriyor bunu da zor çektim)
Basen egzersizi
Bisiklet hareketleri
Toplamda 35 dk falan oldu.
Bu rekabet işi iyi oldu dimi? Gaza geliyo insan..Iyiyim rakibem kahve içtim spora gideceğim. Sen varsın artık bogazimi tutarım
12 kg verince bende kendimi doğurmuş gibi olcam.Ebru salondaki kızlar resmen erimiş
Bazıları kendini doğurmus gibi acayip incelmisler bende onlardan gaz alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?