Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım 10 yıl değil 10 aydır çalışıyormuş

4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu'na göre;

• İşsizlik sigortası kapsamında bir işyerinde çalışırken çalışma istek, yetenek, sağlık ve yeterliliğinde olmasına rağmen, kendi istek ve kusuru dışında işini kaybedenler,
  • Hizmet akdinin feshinden önceki son 120 gün içinde prim ödeyerek sürekli çalışmış olmak kaydıyla son üç yıliçinde en az 600 gün süre ile işsizlik sigortası primi ödemiş olmalıdır,
  • Hizmet akdinin feshinden sonraki 30 gün içinde başvuruda bulunulmalıdır. Başvuruda gecikilmesi halinde geçen her gün için işsizlik ödeneğinden faydalanılamayacaktır.
Bu şartların sağlanması halinde işsizlik maaşından yararlanılmaktadır.

Hizmet akdinin sona ermesinden önceki son 120 gün içinde prim ödeyerek sürekli çalışmış olanlardan, son üç yıl içinde;

1. 600 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 180 gün,
  2. 900 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 240 gün,
  3. 1080 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 300 gün,süre ile işsizlik ödeneğine hak kazanmaktadırlar.

sağol canım.iki saattir sigorta günümü bulmaya çalışıyorum ama girmediğim sayfa kalmadı.hesaplayamadım

Naptın kız?
Ben k.valideden bisürü azar yedim kollontai eksi görür ben göremem diye...
Bi sürü şeye hayır dedim ben..
sen ekside misin rakibem ? ya c.tesi arkadasın nisanı vardı gece eglenceye gittik, orda da alkol patates gece 5 de eve donduk, dun butun gun uyudum zaten oyle olunca boyle oldu, bugun yarın normale doner eksilere duserim sen hiiiic merak etme :)

Cuma 72,5
Bugün 72,2
Hadi rekabeti soğutma..

Canım 10 aydır çalışıtyorsun 300 gün olmuş zaten o cepte ondan önce 3,5 yılım var dedin bu toplu olarak 3,5 yılmı başka başka yerlerde mi?
en son 2,5 yıl aynı yerde çalıştım,ondan sonra 10 aydır da burada çalışıyorum.sanırım 800 gün falan yapara yaklaşık toplamda.22 iş gününden hesaplarsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…