- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.501
Canım 10 yıl değil 10 aydır çalışıyormuşGünaydın kızlar
Menülerden önce polyanna için bir iki şey yazmak istiyorum.
Hem kıdem tazminatı, hem ihbar tazminatı alabilirsin. 10 yıl olduysa oldukça da yüklü tutar. Ayrıca 6 ay işsizlik maaşı da alacaksın. Sadece dikkat et seni ne sebeple çıkarıyorlar. Eğer sorun çıkarırlarsa, İstanbulda plakçılar çarşısının karşısında sgk nın bir kurumu var. Oraya şikayette bulunabiliyorsun. Ben daha önce gitmiştim çok yardımcı oluyorlar. Tabi hangi ildesin onu da söylersen, ve işten çıkarılma ile ilgili ayrıntıları da anlatabilirsen ben de araştırırım gülüm. Elimizden geleni yaparız. Rahat ol
evet canım sözleşmeliyim.depresif polyanna canım bir yıl dolmadıgı icin kıdem tazminatı alamazsın ama sözleşmen bir yıllıksa ihbar tazminatı alabilirsin, şözlesmeli mi calısıyordun?
ilk girişim 9 yıl önce falan.ama düzenli olarak 3,5 yıl oldu hemen hemen...
işsizlik maaşı alabilir miyim ???? en azından buna da şükür...Onlar çıkartıyorsa vermek zorunda tabiki kıdem ihbar yıllık izin hepsini vermek zorunda ayrıca işsizlik maaşı alacaksın
Tmm o zaman ben de bildiğim kadarıyla kıdem alamıyorsun ama yeni yönetmeliklere ve işe iade şartlarına bakmak lazım. Bi araştıralımsağol canım.10 yıl değil 10 ayçıkarılma sebebim yok.dalgın çalışıyormuşum.
Naptın kız?muska77 yok tatlım +1.1 kg yine bugun, git gel alıstım artık bu kiloya valla :)
bilmiyorum kiben 10 yıl okudum ya pardon canım ihbar alabilirsin ama kıdem tazminatı vermeyebilirler işsizlik maaşı alabilirsin sigortan maaşından mı ödeniyordu?
ben nelere hayır dedim fasılda yemekte sen bi de bana sorNaptın kız?
Ben k.valideden bisürü azar yedim kollontai eksi görür ben göremem diye...
Bi sürü şeye hayır dedim ben..
sağol canım.iki saattir sigorta günümü bulmaya çalışıyorum ama girmediğim sayfa kalmadı.hesaplayamadım4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu'na göre;
Bu şartların sağlanması halinde işsizlik maaşından yararlanılmaktadır.
- İşsizlik sigortası kapsamında bir işyerinde çalışırken çalışma istek, yetenek, sağlık ve yeterliliğinde olmasına rağmen, kendi istek ve kusuru dışında işini kaybedenler,
- Hizmet akdinin feshinden önceki son 120 gün içinde prim ödeyerek sürekli çalışmış olmak kaydıyla son üç yıliçinde en az 600 gün süre ile işsizlik sigortası primi ödemiş olmalıdır,
- Hizmet akdinin feshinden sonraki 30 gün içinde başvuruda bulunulmalıdır. Başvuruda gecikilmesi halinde geçen her gün için işsizlik ödeneğinden faydalanılamayacaktır.
Hizmet akdinin sona ermesinden önceki son 120 gün içinde prim ödeyerek sürekli çalışmış olanlardan, son üç yıl içinde;
- 600 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 180 gün,
- 900 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 240 gün,
- 1080 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş olan sigortalı işsizlere 300 gün,süre ile işsizlik ödeneğine hak kazanmaktadırlar.
sen ekside misin rakibem ? ya c.tesi arkadasın nisanı vardı gece eglenceye gittik, orda da alkol patates gece 5 de eve donduk, dun butun gun uyudum zaten oyle olunca boyle oldu, bugun yarın normale doner eksilere duserim sen hiiiic merak etme :)Naptın kız?
Ben k.valideden bisürü azar yedim kollontai eksi görür ben göremem diye...
Bi sürü şeye hayır dedim ben..
Valla ben moralimbozuk olunca saldırırdım yemeğe..ben nelere hayır dedim fasılda yemekte sen bi de bana sorben bu moral bozukluğuyla zaten zayıflarım merak etmeyin
Cuma 72,5sen ekside misin rakibem ? ya c.tesi arkadasın nisanı vardı gece eglenceye gittik, orda da alkol patates gece 5 de eve donduk, dun butun gun uyudum zaten oyle olunca boyle oldu, bugun yarın normale doner eksilere duserim sen hiiiic merak etme :)
benim zaten iştahım yok,iyice kesilirim artıkValla ben moralimbozuk olunca saldırırdım yemeğe..
Şimdi tamamen pollyannayım..
sağol canım.iki saattir sigorta günümü bulmaya çalışıyorum ama girmediğim sayfa kalmadı.hesaplayamadım
Ptt den e devlet şifresi al. turkiye.gov.tr adresinden herşeyini öğrenirsin canımsağol canım.iki saattir sigorta günümü bulmaya çalışıyorum ama girmediğim sayfa kalmadı.hesaplayamadım
merak etme tatlım bu hafta gecicem seniCuma 72,5
Bugün 72,2
Hadi rekabeti soğutma..
en son 2,5 yıl aynı yerde çalıştım,ondan sonra 10 aydır da burada çalışıyorum.sanırım 800 gün falan yapara yaklaşık toplamda.22 iş gününden hesaplarsak.Canım 10 aydır çalışıtyorsun 300 gün olmuş zaten o cepte ondan önce 3,5 yılım var dedin bu toplu olarak 3,5 yılmı başka başka yerlerde mi?
Oooo hadi bakalım.. Kız bu rekabet iyi oldu valla acayip gaza geldim ben...merak etme tatlım bu hafta gecicem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?