- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.481
zaten hafta sonu kapaliydi kkgünaydın kızlarhaftasonu giremedim evde nete.şu anda şirketteyim.ama sabah sabah işten çıkarıldığımı öğrendim.bugün son günümmüş.moralim çok bozuk.
çok sıkışıktık.bir sürü borcumuz var.hiç sırası değildizaten hafta sonu kapaliydi kk
Çok üzüldüm canın sagolsun bulursun is
O nasıl şey yaaa. Önceden haber falan vermeleri gerekmiyormu?günaydın kızlarhaftasonu giremedim evde nete.şu anda şirketteyim.ama sabah sabah işten çıkarıldığımı öğrendim.bugün son günümmüş.moralim çok bozuk.
Tabiiki ama hiç değilse bir hafta önceden sana söylemelilerdi.. Bunaltma kendini canım her şerde bir hayır vardır..çok sıkışıktık.bir sürü borcumuz var.hiç sırası değildiama nasip kısmet.vardır bunda da bir hayır.
evet haklısın iki hafta önceden haber vermeleri lazımdı.sanırım ihbar tazminatı hakkım doğuyor. yardım edin kızlar.hakkımı yemesinler.ne yapmam gerekiyor ????Tabiiki ama hiç değilse bir hafta önceden sana söylemelilerdi.. Bunaltma kendini canım her şerde bir hayır vardır..
Ufff bende tam olarak bilmiyormki...evet haklısın iki hafta önceden haber vermeleri lazımdı.sanırım ihbar tazminatı hakkım doğuyor. yardım edin kızlar.hakkımı yemesinler.ne yapmam gerekiyor ????
ben de araştırıyorum şu anda.10 aydır çalışıyordum.kıdem tazminatım olur mu acaba,yıllık izin falan,ihbar tazminatı... offff kafam çok karıştıUfff bende tam olarak bilmiyormki...
Kızlardan bilen mutlaka çıkar.. Bizde bu arada netten araştıralım..
Tabiiki yemesinler hakkını..
günaydın kızlarhaftasonu giremedim evde nete.şu anda şirketteyim.ama sabah sabah işten çıkarıldığımı öğrendim.bugün son günümmüş.moralim çok bozuk.
ben de araştırıyorum şu anda.10 aydır çalışıyordum.kıdem tazminatım olur mu acaba,yıllık izin falan,ihbar tazminatı... offff kafam çok karıştı
ben de araştırıyorum şu anda.10 aydır çalışıyordum.kıdem tazminatım olur mu acaba,yıllık izin falan,ihbar tazminatı... offff kafam çok karıştı
canım yaa haber vermeden çıkarmaları saçma ben devlet memuru olduğum için bu konuları çok bilmiyorum hayırlısı olsun tatlım ne diyeceğimi bilemedimgünaydın kızlarhaftasonu giremedim evde nete.şu anda şirketteyim.ama sabah sabah işten çıkarıldığımı öğrendim.bugün son günümmüş.moralim çok bozuk.
ilk girişim 9 yıl önce falan.ama düzenli olarak 3,5 yıl oldu hemen hemen...sigorta girişin kaç yılında
sağol canım.10 yıl değil 10 ayGünaydın kızlar
Menülerden önce polyanna için bir iki şey yazmak istiyorum.
Hem kıdem tazminatı, hem ihbar tazminatı alabilirsin. 10 yıl olduysa oldukça da yüklü tutar. Ayrıca 6 ay işsizlik maaşı da alacaksın. Sadece dikkat et seni ne sebeple çıkarıyorlar. Eğer sorun çıkarırlarsa, İstanbulda plakçılar çarşısının karşısında sgk nın bir kurumu var. Oraya şikayette bulunabiliyorsun. Ben daha önce gitmiştim çok yardımcı oluyorlar. Tabi hangi ildesin onu da söylersen, ve işten çıkarılma ile ilgili ayrıntıları da anlatabilirsen ben de araştırırım gülüm. Elimizden geleni yaparız. Rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?