- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #15.241
gözüm tepelerdeya bebegim illede kurt köpegi ne bileyim tek tas falan baktim yeterli puanin yok dediler.. o yüzden seyettimdi..yerimsenibengünaydın güzeller twetty hoşgeldin canım az kendidne bahsedersen seni daha iyi tanırız zamanla sende bizleri tanırsın :)
cedric canım umarım çok can sıkıcı durum yoktur normal bir keyiszlik halidir umarım
annem sana nasıl hediye vermez bunlar gidip döfeyimmmi bunları ben sana alırım annecim ne isteersen sen bi liste yap:)))
bugun bende evde değilim birazdan çıkıcam . annemlere gidicem misafirimiz falan geliyor azerbaycandan gelinimizin annesi . annemler onları almaya ankara gittiler havaalanına bende bebeği doktora götürecem sarılık durumu varmış kontrol ediyorlar. ama çok tatlu teyzeleri yaa yiyesim geliyor bu kadar mı sever insan . demi annecim sen birde anneanne oldun :)
oy oyyyy sekerparem benim herkes anladi bence..:roflol:ablacım baktımda senin puanın var ama yeterli gelmedi demek ki...
sefgülü arkadaşlar reyhan alamın hediye alması için bir şeylere ihtiyacı var duyurulurkaydirigubbakcemile5 anlamayan sorsun kaydirigubbakcemile5
tabiki gelebilirsin... kurallarımız dahilinde bir şey yazmam gerek yeni üyeler gelip bakıp sıkılıp haber vermeden çekip gittikleri için 2 haftalık deneme süremiz var 2 hafta için takım listesinde 2 hafta sonra yarışma listesinde olursun kabul edersen buyur seve seve kucaklarız kaydirigubbakcemile5
tweety cok sevimli nickin var. hosgeldin hayirli olsun
günaydın güzeller twetty hoşgeldin canım az kendidne bahsedersen seni daha iyi tanırız zamanla sende bizleri tanırsın :)
cedric canım umarım çok can sıkıcı durum yoktur normal bir keyiszlik halidir umarım
annem sana nasıl hediye vermez bunlar gidip döfeyimmmi bunları ben sana alırım annecim ne isteersen sen bi liste yap:)))
bugun bende evde değilim birazdan çıkıcam . annemlere gidicem misafirimiz falan geliyor azerbaycandan gelinimizin annesi . annemler onları almaya ankara gittiler havaalanına bende bebeği doktora götürecem sarılık durumu varmış kontrol ediyorlar. ama çok tatlu teyzeleri yaa yiyesim geliyor bu kadar mı sever insan . demi annecim sen birde anneanne oldun :)
heyy fıstıklar ben geldimm..
amaninn herkesler bebekle gün geçiriyor bugün.. cedriciminde nesi var aklım kaldı....
yaa arkadaşlar unutmadan yazayım benim kızın sınavlardan önce telefonu arızalanmaıştı ben kendi telimi vermiş uzun zaman kullanamamıştım.. şimdi kıza telefon aldık ben haftalardır evde döne döne hattımı arıyorum ama bulamıyorum çocuklar en son ablamda otelde çıkarıp kontrol ettiğimi söylüyor ama ben hatırlamıyorum kimsenin numarasının yedeğide yok bir tek mustang kızın telinden de aradığı için onun numarası var birde reyhan ablamın... geri kalanlar nolur versin numarasını tekrar bana... çikolatım seninkide var kızımın teline kaydetmiştim yedekte.. bijomun yok mersamın yok o zaten vermemişti cedricimin yok... aman unutmayın nolur... yeni hat çıkartacağım numaralarım yok diye sinirden ağladım akşam...
tweetycim kabul ettiğine göre hoşgeldin aramıza... yatılı aile ziyaretleri derken gezmek anlamındamı yazdın işin gereğimi :)) kafam basmadı... bizim bu gibi zamanlarda sorun halletmek için işte tlefon zincirimiz var bana sakıncası yoksa bırakabilirsin numaranı böyle anlardada bir sms yazabilir durumunu bildirebilirsin gerçekten takım olarak çok cidiye aldığımız için sıkıntı olabiliyor... ama yok ben önceden bildiririm numaramı vermeme gerek yok dersende olur ayarlarsın sen..
mustangın dediği gibi durumunu kendini biraz anlatabilirsen seni tanımış oluruz ..bizde birer birer anlatırız kendimizi..diyet adına neler yapıyorsun vs aklına ne gelirse yaz cevabını mutlaka alırsın...
bir yorgunum ki sormayın sabah 11 de köpüşümü bide ortanca kızımı alıp yürüyüşe çıktım bu saat oldu ancak döndük evimize aman nasıl yorulduk anlatamam çok iyi oldu ama uzun yürüyüş...
:a015: madem unutulmuşum ben geri didim bari... geldiğim gibi...
haydeeeeeakannehir al bir sitemkar gelmiş yine akannehir, tıss ne dedikte gidiyon...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?