- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.821
Hımm anladım hayırlı olsun canım.Şöyle ki :) 2 aylık evliyim 2. evliliğim fakat nikah aile arasında oldu, düğünü bahara yapıcaz. Banane bi daha gelinlik giycem :)))) Hem de kızımla birlikte
teşekkür ederiiiim :)Hımm anladım hayırlı olsun canım.
Valla yaa ben de 130 küsürden 97 ye düşmüştümşimdi kendime dur iyemiyorum freni patlamış kamyon gibiyim yaaaa
patateeesssssssssssssssben de menumu yaziyim ay igrenc oldu bugun!
sabah 10:
kepek ekmegine domatesli peynirli tost
ogle 12.30
tavuk hamburger (ekmegini biraktim biraz)
buyuk boy patates
bugun de herhalde bekunis alacagim ya, gunlerdir bir corba icmedigim icin dugumlendim galiba.
su : 3lt olur
spor : 5km kosma planim var ama hadi insallah
Patatesleri bari yemeyeydin tatlis.ben de menumu yaziyim ay igrenc oldu bugun!
sabah 10:
kepek ekmegine domatesli peynirli tost
ogle 12.30
tavuk hamburger (ekmegini biraktim biraz)
buyuk boy patates
bugun de herhalde bekunis alacagim ya, gunlerdir bir corba icmedigim icin dugumlendim galiba.
su : 3lt olur
spor : 5km kosma planim var ama hadi insallah
Şştt kendine gel bakiiim patates cıss.patateeesssssssssssssssayyy ne güzel yenmiştir şimdi o
Eee anne yemekleri guzelde bize sınav oluyor resmen.Ayyy açım zaten, akşama anneme gidicez, sırayla dün kayın valide bugün anne :) İnşallah cıss yemekler yapmaz annem. Annem benim korkulu rüyam .Diyete başladım diyorum ertesi gün Gökçeee kız bi tatlı yaptım baakkk diye bi de gösteriyo:) çılgın kadın. Kızınca da aman size de yaranılmıyo diyo. Bi de lezzetli yapıyo offfff
sagol canım bugun de efsane bi menu yazıcamçok profesyonel çalışıyorsun :)) ben hayatta o kadar ince uğraşamam Vallahi. çok mu üşengecim ben yaw
Çok iyi menü ama sporlarına hayran kalıyorum
akşama yemeyerek dengeliycen sanırım gün içi biraz cısss olmuş gibi :))
hadi hayırlısı tatlım İnşallah olur
teşekkür ederim
hiç ısınamadım şu plartese nedense :) Ebru Şallı etkisi sanırım
cuma 62.1 dim liste icin 61.3 olmam lazım canımdun 62.1 miydi sanki?
kac olman gerekiyordu liste icin?
Patatesleri bari yemeyeydin tatlis.
Şştt kendine gel bakiiim patates cıss.
sagol canım bugun de efsane bi menu yazıcam
cuma 62.1 dim liste icin 61.3 olmam lazım canım
acelem yok ama muhtemelen bu hafta girerimhadi bakalim bence 2 gun detoks sadece sivi yapabilirsin ama en gec haftaya girersin
Bak bak, hamburgeri patatesi götür, sonrada rakibeme gül. Girer o bu hafta listeye bikerem..hadi bakalim bence 2 gun detoks sadece sivi yapabilirsin ama en gec haftaya girersin
bugun ki menum
toplam 867 kalori
sabah
2 has yum
50 gr beyaz peynir
25 gr labne
2 dlm tb ekmegi (40 gr)
5 zeytin
aksam
250 gr ıspanak yemegi
250 gr yogurt
su 2.5 lt
1 kupa yesil cay
spor
leslie 5 mile
45 dk aerobik
toplam 120 dk
Menüde, sporda harika canım bencede bu hafta listedesin..acelem yok ama muhtemelen bu hafta girerim
Bak bak, hamburgeri patatesi götür, sonrada rakibeme gül. Girer o bu hafta listeye bikerem..gaz ver kız biraz rakibeme.
Kız kaçamakmı yaptın yoksa? Fazla demoralize oldun sen bu ara..
aa noldu sana ?
dun gaza gelmistin baya, ne freni patlamis kamyonu ?
Tabii gitsinde.. Ay ben bi ara 2 günde 1 kilo veriyodum artık gitmiyo neden acaba..ahaha ya ne bileyim bana su an 900 gram cok zor gibi geliyor ondan dedim
hem ha bu hafta ha haftaya ne fark eder onemli olan gitmesi
Tatlım yapma ya.. Bari gün işini bırak biraz vakit kalır belki sana..ya off benim hayatım çok düzensiz yaaaaçok unutkanım çok dalgınım şu işyerini bi değiştiriyim var ya baya bi rahatlicam hem ruhen hem kafa olarak.. sabah geç kaldım işe kahvaltı bile yapamadım ev dandini bugün günüm var. 10 gündür gez gez gez valla içim sıkıldı evde oturmak istiyorum ben artık haftasonu geldi kesin gene bi işler bi yerler gezmeler bunalıyorum artık yaaa kendime ayırdığım bi zaman hiç yok zaten bugün 6 ya 10 varken uyudum 6 yı 10 geçe kalktım kızla babasını gönderdim 6 buçukta uyumuşum diyemicem bildiğin bayılmışım bi kalktım saat 8 buçuk 1 saat geç kaldım işe
böyle de olunca modum düşüyo işte benim hiçbişey yapasım gelmiyoiş çıkışı iki dolmuşla kv ye bebeğin yanına git artık ordan eve ne zaman dönersen eve geldim mi evle mi ilgileneyim kızla mı ilgileneyim kocamla mı ilgileneyim kendimi hiç saymıyorum zaten.. valla bi düzen oluşturmam lazım ama nasıl yapacağımı bile bilmiyorum eve gittiğimde hava kararmış oluyo buz gibi zaten doğal gazda yanmadı bi türlü ayyyyyy
siz bana dert sorun yeter ki bin türlüsü bende zaten
Tabii gitsinde.. Ay ben bi ara 2 günde 1 kilo veriyodum artık gitmiyo neden acaba..
Tatlım yapma ya.. Bari gün işini bırak biraz vakit kalır belki sana..
O kötü işte.. Seval benimkide öyleydi.. Azıcık bile yardımı yoktu..Bi tane günüm var zaten canım o da 15'de bir.. Apartman komşuları ile günümüz bu o da olmasa kimseyi tanımam apartmandan ben kimseyi görmem
15'te bir temizlikçi alıcam ya eve ben valla sıkıldım aartık bi nefes olur bari o bana.. kocam zaten suyunu kalkıp kendi almaz madem yardım etmiyo bari parasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?