Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de menumu yaziyim ay igrenc oldu bugun!

sabah 10:
kepek ekmegine domatesli peynirli tost

ogle 12.30
tavuk hamburger (ekmegini biraktim biraz)
buyuk boy patates

bugun de herhalde bekunis alacagim ya, gunlerdir bir corba icmedigim icin dugumlendim galiba.

su : 3lt olur
spor : 5km kosma planim var ama hadi insallah

patateeesssssssssssssss ayyy ne güzel yenmiştir şimdi o

Patatesleri bari yemeyeydin tatlis.
patateeesssssssssssssss ayyy ne güzel yenmiştir şimdi o
Şştt kendine gel bakiiim patates cıss.

Ayyy açım zaten, akşama anneme gidicez, sırayla dün kayın valide bugün anne :) İnşallah cıss yemekler yapmaz annem. Annem benim korkulu rüyam .Diyete başladım diyorum ertesi gün Gökçeee kız bi tatlı yaptım baakkk diye bi de gösteriyo:) çılgın kadın. Kızınca da aman size de yaranılmıyo diyo. Bi de lezzetli yapıyo offfff

Eee anne yemekleri guzelde bize sınav oluyor resmen.

sagol canım bugun de efsane bi menu yazıcam

dun 62.1 miydi sanki?

kac olman gerekiyordu liste icin?
cuma 62.1 dim liste icin 61.3 olmam lazım canım

bugun ki menum

toplam 867 kalori

sabah
2 has yum
50 gr beyaz peynir
25 gr labne
2 dlm tb ekmegi (40 gr)
5 zeytin

aksam
250 gr ıspanak yemegi
250 gr yogurt

su 2.5 lt
1 kupa yesil cay

spor
leslie 5 mile
45 dk aerobik
toplam 120 dk

acelem yok ama muhtemelen bu hafta girerim
Menüde, sporda harika canım bencede bu hafta listedesin..

Kız kaçamakmı yaptın yoksa? Fazla demoralize oldun sen bu ara..

aa noldu sana ?

dun gaza gelmistin baya, ne freni patlamis kamyonu ?

ya off benim hayatım çok düzensiz yaaaa çok unutkanım çok dalgınım şu işyerini bi değiştiriyim var ya baya bi rahatlicam hem ruhen hem kafa olarak.. sabah geç kaldım işe kahvaltı bile yapamadım ev dandini bugün günüm var. 10 gündür gez gez gez valla içim sıkıldı evde oturmak istiyorum ben artık haftasonu geldi kesin gene bi işler bi yerler gezmeler bunalıyorum artık yaaa kendime ayırdığım bi zaman hiç yok zaten bugün 6 ya 10 varken uyudum 6 yı 10 geçe kalktım kızla babasını gönderdim 6 buçukta uyumuşum diyemicem bildiğin bayılmışım bi kalktım saat 8 buçuk 1 saat geç kaldım işe

böyle de olunca modum düşüyo işte benim hiçbişey yapasım gelmiyo iş çıkışı iki dolmuşla kv ye bebeğin yanına git artık ordan eve ne zaman dönersen eve geldim mi evle mi ilgileneyim kızla mı ilgileneyim kocamla mı ilgileneyim kendimi hiç saymıyorum zaten.. valla bi düzen oluşturmam lazım ama nasıl yapacağımı bile bilmiyorum eve gittiğimde hava kararmış oluyo buz gibi zaten doğal gazda yanmadı bi türlü ayyyyyy

siz bana dert sorun yeter ki bin türlüsü bende zaten

ahaha ya ne bileyim bana su an 900 gram cok zor gibi geliyor ondan dedim

hem ha bu hafta ha haftaya ne fark eder onemli olan gitmesi
Tabii gitsinde.. Ay ben bi ara 2 günde 1 kilo veriyodum artık gitmiyo neden acaba..
Tatlım yapma ya.. Bari gün işini bırak biraz vakit kalır belki sana..

Tabii gitsinde.. Ay ben bi ara 2 günde 1 kilo veriyodum artık gitmiyo neden acaba..

Tatlım yapma ya.. Bari gün işini bırak biraz vakit kalır belki sana..

Bi tane günüm var zaten canım o da 15'de bir.. Apartman komşuları ile günümüz bu o da olmasa kimseyi tanımam apartmandan ben kimseyi görmem

15'te bir temizlikçi alıcam ya eve ben valla sıkıldım aartık bi nefes olur bari o bana.. kocam zaten suyunu kalkıp kendi almaz madem yardım etmiyo bari parasını versin

O kötü işte.. Seval benimkide öyleydi.. Azıcık bile yardımı yoktu..
Normal kadın boyutlarına indim ya poşet bile taşıtmıyo.. Okadar yoruluyorsun diye sofraya bile yardım eder oldu..
Önceden naptında yoruldun derdi.. Güya bu adam kilomdan rahatsız olmayan adam. Düşün yani 90 derece dondü anlatamam sana.. Bunlar ilk aklıma gelenler evde ufak tefek şeylerde olanları sen düşün artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…