- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #152.841
O kötü işte.. Seval benimkide öyleydi.. Azıcık bile yardımı yoktu..
Normal kadın boyutlarına indim ya poşet bile taşıtmıyo.. Okadar yoruluyorsun diye sofraya bile yardım eder oldu..
Önceden naptında yoruldun derdi.. Güya bu adam kilomdan rahatsız olmayan adam. Düşün yani 90 derece dondü anlatamam sana.. Bunlar ilk aklıma gelenler evde ufak tefek şeylerde olanları sen düşün artık..
Ya ver ozaman şu kiloları kızım ya.. Bence hepsi rahatsız oluyo.. Ama hepsi seninki kadar dürüstçe itiraf etmiyo.. Benimki madem rahatsız değildi niye değişti dimi?Benimki de onu vaad ediyoyani kilo versen hem sen bu kadar şikayet etmeyeceksin hem ben çok değişicem diyo hem sinir oluyorum hem umutlanıyorum çok
yok benimki kilomdan fazlasıyla rahatsız
Ya ver ozaman şu kiloları kızım ya.. Bence hepsi rahatsız oluyo.. Ama hepsi seninki kadar dürüstçe itiraf etmiyo.. Benimki madem rahatsız değildi niye değişti dimi?
Ya ver ozaman şu kiloları kızım ya.. Bence hepsi rahatsız oluyo.. Ama hepsi seninki kadar dürüstçe itiraf etmiyo.. Benimki madem rahatsız değildi niye değişti dimi?
Ver tabi bitanem ver ve sen onun kusurlarını yüzüne vur.. Nolur seval sen zayıflasan varya ben senden çok sevinecem yaaaa.veriyim di mi muskam
Ver tabi bitanem ver ve sen onun kusurlarını yüzüne vur.. Nolur seval sen zayıflasan varya ben senden çok sevinecem yaaaa.
Bence de eşinin inadına zayıfla, sakın moralini bozma zayıfla o düşünsün :)Benimki de onu vaad ediyoyani kilo versen hem sen bu kadar şikayet etmeyeceksin hem ben çok değişicem diyo hem sinir oluyorum hem umutlanıyorum çok
yok benimki kilomdan fazlasıyla rahatsız
Öyle ama..Ben seni çok yakın buluyorum kendime, çokda seviyorum..muskam yaa gözlerim doldu yorumunu okuyunca
Dimi? Bende aynı şeyi diyorum..Bence de eşinin inadına zayıfla, sakın moralini bozma zayıfla o düşünsün :)
O evden giremiyorum diyodu işten çıkınca giremedi herhalde..Kızlaaarrr Polyanna naaptı acaba? Bilen var mı?
Of üzüldüm ya İnşallah hakkını yemezler ve yeni hem de daha güzel bir iş bulurO evden giremiyorum diyodu işten çıkınca giremedi herhalde..
Benimki gereğinden fazla dürüstBen söylediklerini yumuşatarak anlatıyorum burda
İnşallah bir an önce bulur iyi ve güzel bir iş..Of üzüldüm ya İnşallah hakkını yemezler ve yeni hem de daha güzel bir iş bulur
Öyle ama..Ben seni çok yakın buluyorum kendime, çokda seviyorum..
Vallahi inanmazsın akşam yemek yerken bile umarım seval kaçırmaz diye aklımdan geçiyor..
Çünkü kaçırınca üzülüyorsun.. Sen üzülüncede ben üzülüyorum..
muskaya katiliyorum bence de butun erkekler guzel, fit, bakimli kadin severler.
ne kadar iyi olursan o kadar cok kaybetmekten korkup sana dikkat edecektir.
bir keresinde bir kiz arkim hoslandigi cocuk onu begensin diye 15 kilo vermisti. sonra ben bunu bir erkek arkima anlatmistim. o da benim icin 15 kilo veren bir kadinla direkt evlenirim, 15 kilo verebiliyorsa benim icin kimbilir beni mutlu etmek icin daha neler yapar demistim. mantik bu.
ama sevalcim sen de gercekten biraz iradeni eline almalisin, aylardir bu forumda taniyorum seni; herkes inanilmaz kilolar verdi ve hani senin gercekten istesen vermen cok kolay. her hafta basinda geliyorsun iste ben yine yedim, yine kacirdim, hatirlamiyorum soyle boyle bir bahaneyle. olmaz boyle bir ileri iki geri, senin kilo vermen icin ciddi bir temoya girmen lazim. artik gaza gel ve ver cidden. ama bu konusmalarimizin etkisi de 2 hafta sonra gecmis olmasin lutfen.
Doğru..muskaya katiliyorum bence de butun erkekler guzel, fit, bakimli kadin severler.
bir keresinde bir kiz arkim hoslandigi cocuk onu begensin diye 15 kilo vermisti. sonra ben bunu bir erkek arkima anlatmistim. o da benim icin 15 kilo veren bir kadinla direkt evlenirim, 15 kilo verebiliyorsa benim icin kimbilir beni mutlu etmek icin daha neler yapar demistim. mantik bu.
ama sevalcim sen de gercekten biraz iradeni eline almalisin, aylardir bu forumda taniyorum seni; herkes inanilmaz kilolar verdi ve hani senin gercekten istesen vermen cok kolay. her hafta basinda geliyorsun iste ben yine yedim, yine kacirdim, hatirlamiyorum soyle boyle bir bahaneyle. olmaz boyle bir ileri iki geri, senin kilo vermen icin ciddi bir temoya girmen lazim. artik gaza gel ve ver cidden. ama bu konusmalarimizin etkisi de 2 hafta sonra gecmis olmasin lutfen.
muskaya katiliyorum bence de butun erkekler guzel, fit, bakimli kadin severler.
Ah birde verdiğim akllar işe yarasa..Evet çok çok üzülüyorum depresyona giriyorum resmen ama yine de dikkat etmiyorum ya çok acaip bi insanım
canım muskam benimben de seni sanki kırk yıllık dostummuşsun gibi görüyorum hatta kırk yılık dostuma söylemediğim şeykleri bile sana söylüyorum ben yani
bi de akıllı kadınsın akıl alıyorum senden
evet ya aynen de böyleyim ben
Kesinlikle katılıyorum ama oluyor işte.. Birde diğer taraftan bakalım biz yanımızda şişman bakımsız bir erkek istermiyiz.. Öyle olsalar birazda olsa rahatsız olmazmıyız..Aslında sevgi fiziksel olmamalı ama beşeriz işte maalesef ne kadar sevgi olsa da fizik önemli olabiliyor, fazla feminist yaklaşmak istemiyorum fakat erkeklerden çok kendimiz için kendi fiziksel ve psikolojik sağlığımız için mümkün olduğunca bakımlı olmamız gerek.
Ben daha yeniyim takımın tüm işleyişini öğrenebilmiş değilim fakat biz önceki takımımızda ciddi cezalar uyguluyorduk kaçamaklara. Ben şahsen kaçamak yapmadan çok uzun süre dayanamıyorum ama cezamı çekiyordum, böylece yediğimi de eritmiş oluyor ve bi dahakine daha küçük kaçamaklar yapıyordum :) burda da var sanırım ceza ama uygulama noktasında nasılız bilmiyorum. Kimler eski kimler yeni bilmiyorum fakat ben bu forumda yakaladığım motivasyonu hiç biyerde yakalayamamıştım. Çok eğlenceli, hep gelmek istediğim, korkumdan yemeklerime dikkat ettiğim bir platformdu. Çok da güzel kilo verdim ve ayrıca çok özel arkadaşlıklar kazandım. Ülkenin dört bir yanında hiç yüzünü bile görmediğim ama o şehre gittiğimde rahatlıkla kapısını çalabileceğim arkadaşlarım var ve bundan çok memnunum. Umarım burada da bu uyumu yakalayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?