Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimki de onu vaad ediyo yani kilo versen hem sen bu kadar şikayet etmeyeceksin hem ben çok değişicem diyo hem sinir oluyorum hem umutlanıyorum çok

yok benimki kilomdan fazlasıyla rahatsız

Benimki de onu vaad ediyo yani kilo versen hem sen bu kadar şikayet etmeyeceksin hem ben çok değişicem diyo hem sinir oluyorum hem umutlanıyorum çok

Ya ver ozaman şu kiloları kızım ya.. Bence hepsi rahatsız oluyo.. Ama hepsi seninki kadar dürüstçe itiraf etmiyo.. Benimki madem rahatsız değildi niye değişti dimi?

Ya ver ozaman şu kiloları kızım ya.. Bence hepsi rahatsız oluyo.. Ama hepsi seninki kadar dürüstçe itiraf etmiyo.. Benimki madem rahatsız değildi niye değişti dimi?

Benimki gereğinden fazla dürüst Ben söylediklerini yumuşatarak anlatıyorum burda

Bence de eşinin inadına zayıfla, sakın moralini bozma zayıfla o düşünsün :)

muskam yaa gözlerim doldu yorumunu okuyunca
Öyle ama..Ben seni çok yakın buluyorum kendime, çokda seviyorum..
Vallahi inanmazsın akşam yemek yerken bile umarım seval kaçırmaz diye aklımdan geçiyor..
Çünkü kaçırınca üzülüyorsun.. Sen üzülüncede ben üzülüyorum..

Benimki gereğinden fazla dürüst Ben söylediklerini yumuşatarak anlatıyorum burda

muskaya katiliyorum bence de butun erkekler guzel, fit, bakimli kadin severler.
ne kadar iyi olursan o kadar cok kaybetmekten korkup sana dikkat edecektir.

bir keresinde bir kiz arkim hoslandigi cocuk onu begensin diye 15 kilo vermisti. sonra ben bunu bir erkek arkima anlatmistim. o da benim icin 15 kilo veren bir kadinla direkt evlenirim, 15 kilo verebiliyorsa benim icin kimbilir beni mutlu etmek icin daha neler yapar demistim. mantik bu.

ama sevalcim sen de gercekten biraz iradeni eline almalisin, aylardir bu forumda taniyorum seni; herkes inanilmaz kilolar verdi ve hani senin gercekten istesen vermen cok kolay. her hafta basinda geliyorsun iste ben yine yedim, yine kacirdim, hatirlamiyorum soyle boyle bir bahaneyle. olmaz boyle bir ileri iki geri, senin kilo vermen icin ciddi bir temoya girmen lazim. artik gaza gel ve ver cidden. ama bu konusmalarimizin etkisi de 2 hafta sonra gecmis olmasin lutfen.

Evet çok çok üzülüyorum depresyona giriyorum resmen ama yine de dikkat etmiyorum ya çok acaip bi insanım

canım muskam benim ben de seni sanki kırk yıllık dostummuşsun gibi görüyorum hatta kırk yılık dostuma söylemediğim şeykleri bile sana söylüyorum ben yani

bi de akıllı kadınsın akıl alıyorum senden

evet ya aynen de böyleyim ben

Doğru..
Benimki beni her halimle seviyordu.. Amaaaaaa....
Yorulmam umrunda olmuyordu.(Şimdi aşkım yoruldun otur artık cümlesini her gün duyuyorum)
Çocukların beni üzmesini umursamıyordu.(Şimdi annenizi üzmeyin tek şikayetinde ceza veririm deniyor)
Yolda bile yanımda yürümüyordu..(Şimdi elimi bırakmıyor.. Bide bu adam sana niye bakıyo diye kızıp sinirleniyor)
Ve benim kör gözlerim bunları görmüyordu..(Değişince gözlerim açıldı.. Daha fazla vermeyim diye her gün bir sabotajı var.. Ama ben yemiyorum.. Muskanın gözü açıldı....)

Aslında sevgi fiziksel olmamalı ama beşeriz işte maalesef ne kadar sevgi olsa da fizik önemli olabiliyor, fazla feminist yaklaşmak istemiyorum fakat erkeklerden çok kendimiz için kendi fiziksel ve psikolojik sağlığımız için mümkün olduğunca bakımlı olmamız gerek.

Ben daha yeniyim takımın tüm işleyişini öğrenebilmiş değilim fakat biz önceki takımımızda ciddi cezalar uyguluyorduk kaçamaklara. Ben şahsen kaçamak yapmadan çok uzun süre dayanamıyorum ama cezamı çekiyordum, böylece yediğimi de eritmiş oluyor ve bi dahakine daha küçük kaçamaklar yapıyordum :) burda da var sanırım ceza ama uygulama noktasında nasılız bilmiyorum. Kimler eski kimler yeni bilmiyorum fakat ben bu forumda yakaladığım motivasyonu hiç biyerde yakalayamamıştım. Çok eğlenceli, hep gelmek istediğim, korkumdan yemeklerime dikkat ettiğim bir platformdu. Çok da güzel kilo verdim ve ayrıca çok özel arkadaşlıklar kazandım. Ülkenin dört bir yanında hiç yüzünü bile görmediğim ama o şehre gittiğimde rahatlıkla kapısını çalabileceğim arkadaşlarım var ve bundan çok memnunum. Umarım burada da bu uyumu yakalayabiliriz.

Ah birde verdiğim akllar işe yarasa..
Hadi seval boşver adamını benim hatırım için zayıfla..

Kesinlikle katılıyorum ama oluyor işte.. Birde diğer taraftan bakalım biz yanımızda şişman bakımsız bir erkek istermiyiz.. Öyle olsalar birazda olsa rahatsız olmazmıyız..
Cezaya gelince veriliyor ceza ama yapılıyormu bu o kişinin kendine kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…