- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.021
Aynen canımı sıkan şey çok fazla efor sarfetmem ve hiçbir işe yaramamasi. Yoksa kilo verdim evet ama bu beni mutlu etmedi. Bu kadar şeye rağmen gitmiyorsa daha ne yapılır bilmiyorum. Bir yakinimdanda hormonu tavuk lafını duyunca sigortalar attı benim. Trajikomik çok düşünmüş bu lafa.Öyle. Şimdi önümüzdeki hafta ya odaklanacagiz.
canım haftasonu sen bırak ayran detoksunu abartma sadece ve ptesiden itibaren muskam ne söylerse onu yap tatlımkızlar ben haftasonu iki gün ayran detoksu yapıcam
sonra da pazartesiden itibaren muskamı takip edicem
ayran detoksu bence de yapma ya gerek yok sen saglikli beslen yeter.kızlar ben haftasonu iki gün ayran detoksu yapıcam
kendi tartında tartılmamışmıydın tatlım bende sen 1 kg vermişindir fazlası var mı acaba demiştim :)ayran detoksu bence de yapma ya gerek yok sen saglikli beslen yeter.
toplight kaptanim ben 1 kilo vermistim carsamba geri almisim 57 ciktim diyetisyenin tartisinda.
kendi tartında tartılmamışmıydın tatlım bende sen 1 kg vermişindir fazlası var mı acaba demiştim :)
Ne kadar seviyesizce.. Boşver tıka kulaklarını böyle insanlara..Aynen canımı sıkan şey çok fazla efor sarfetmem ve hiçbir işe yaramamasi. Yoksa kilo verdim evet ama bu beni mutlu etmedi. Bu kadar şeye rağmen gitmiyorsa daha ne yapılır bilmiyorum. Bir yakinimdanda hormonu tavuk lafını duyunca sigortalar attı benim. Trajikomik çok düşünmüş bu lafa.
Söylerim tabii kaptanım.canım haftasonu sen bırak ayran detoksunu abartma sadece ve ptesiden itibaren muskam ne söylerse onu yap tatlım
haftasonu abartıyorsun haftaiçi onu toparlamaya çalışırken geçiyor sen abartma sakin bi şekilde ye hatta muska az sonra gelince sana haftasonu içinde bişeyler söyler
Patateslerin intikamı ha? Tartı farkı da olabilir ama..ayran detoksu bence de yapma ya gerek yok sen saglikli beslen yeter.
toplight kaptanim ben 1 kilo vermistim carsamba geri almisim 57 ciktim diyetisyenin tartisinda.
bence tartı farkıNe kadar seviyesizce.. Boşver tıka kulaklarını böyle insanlara..
Söylerim tabii kaptanım.
Patateslerin intikamı ha? Tartı farkı da olabilir ama..
Aşkım ayran detiksunu kilo vermen durunca yaparsin. O ise yarıyor zaten.kızlar ben haftasonu iki gün ayran detoksu yapıcam
ayy tatlım benim hemen sevaline manü de hazırlarmışAşkım ayran detiksunu kilo vermen durunca yaparsin. O ise yarıyor zaten.
Sen hafta sonu 2-3 dL kız ekmek, yumurta, peynir kahvaltıda ne varsa tadımlık ye.
Erken kalkiyorsan ogleyi sebze yemeği, salata yap.
Geç kalkiyorsan akşamı.. Akşamları mutlaka iki kasıkta olsa yoğurt ye.
Ogle ve akşam ekmek, makarna, pilav, hamurisi yok. Sebze muz hariç meyve yoğurt,süt,peynir serbest.
Tamamı canikom.
Senin farklı sorun varsa elimden geldiğince cevap veririm.
Aşkım ayran detiksunu kilo vermen durunca yaparsin. O ise yarıyor zaten.
Sen hafta sonu 2-3 dL kız ekmek, yumurta, peynir kahvaltıda ne varsa tadımlık ye.
Erken kalkiyorsan ogleyi sebze yemeği, salata yap.
Geç kalkiyorsan akşamı.. Akşamları mutlaka iki kasıkta olsa yoğurt ye.
Ogle ve akşam ekmek, makarna, pilav, hamurisi yok. Sebze muz hariç meyve yoğurt,süt,peynir serbest.
Tamamı canikom.
Senin farklı sorun varsa elimden geldiğince cevap veririm.
Bencede zaten blanche de ne kadar yağ olacaktı?bence tartı farkı
Valla kaptanim biraz az girmeye gelmiyor. Herkes kayıp!fatma bildirim yapmadı, depresif ne yaptı acaba kızlar takımdaki bu sessizlik hiç hoş değil yahuuu
O yeterki kilo versin ben ona hergun hazırlarim liste..ayy tatlım benim hemen sevaline manü de hazırlarmış
Su şok diyet Sevdan yokmu Seval .. Onu yapıp kilo vereceksin eee pazartesi azda yesen salı artı göreceksin çünkü ayran detoksu çorbasının kclsi çok az. Daha çok uzuleceksin. Sen bilirsin istiyorsan yap peki.ama ben ayran detoksu yapmak istiyorum muskam o beni motive edicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?