- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.301
irade çok önemli bu durumlardamuskam sakın başlama bu işin sonu kötü yedikçe yiyesi geliyor insanın
Ben spora basladigimdan beri migren tutmadı. Hayret icerisindeyim. Allah şifa versin.migrenimi kötü yapıyo ama olsun
Cokokrem reçel bitter CIS onlar kız.Artık yazayım menümü...
8,00
3dl kız ekmek/2 yumurta/1 kk peynir/1 çay kaşığı çokokrem/1 çay kasığı reçel
14,00 Fırında kabak mücver (1 kabak ve yulaf kepeği ile)/2 kaşık yoğurt
15,00
18 gr cips
16,00
1 kare bitter (kahvenin yanına
19,00
Yoğurtlu kereviz salatası
Su 2,5 oldu
Spor 1,5 saat yürüyüş
sağol tatlım benimkini uykusuzluk ve açlık fazla tetikliyoBen spora basladigimdan beri migren tutmadı. Hayret icerisindeyim. Allah şifa versin.
Evet uykusuzluk açlık tetikler bir de susuzluk var benimki susuzluktan tutuyordu galiba.sağol tatlım benimkini uykusuzluk ve açlık fazla tetikliyo
Bunları doktorda duysa iyi olur.. Ben her sabah yerim tatlı dayanamazdım yoksa dokuz ay..Cokokrem reçel bitter CIS onlar kız.
Kereviz beğendin mi?
Telefon işini halletsin gelir ebru meraklanma hem hepimiz rakibe sayılırız..Şimdi benim rakibimde yok. Kimle yarisicam ben? Gerci hala adayım ama yine de olsa iyi olurdu.
Ama sende kızacak cıs yook.Spordan geldim. Yemek hazırlıyorum.
Bugunki menu
Sabah
2 yumurta 6 zeytin
Öğle
Yok
Aksam salata mercimek çorbası
3 litre su
Sayamadigim kadar çay
1.5 saat step artı bacak çalıştırma
Belki olabilir elmalı pasta yapıyorum dayanamayabilirim.Ama sende kızacak cıs yook.
Haksızlık bu
Hazır ev hanımı modundayken deniyim atıyım dolaba.Aslında alışabilsen akşamı ekmeksiz geçirince göreceğin eksiler motive eder seni...
Kurabiye işinide dene ben börke poğaça bile koyuyorum ısıtınca harika oluyor. Hem misafir gelince kolaylık oluyor..
Geçen kektede denedim harika oldu... Ama keki ve poğaçayı poşete değil kapaklı kaba koy eziliyorlar yoksa.. Pufluğu kalmıyor.
Kesinlikle, hiç sevmiyorum aç kalmayıIste bu yüzden acıktın galiba afiyet olsun
açlık ne kötü şey...
Ha haaa çok iyiymiş
Çok sevindimAz da olsa şükür birazcık düştüm sonunda pazar günü 58.2 idim bugün 57.6 geldimIF yaradı galiba bana
Evet evet olalııııııımmmmmm ama haftaya birinci olalım ben bu hafta şişim : )
evet ya ben sporu bir türlü standarda bağlayamadımcanım inşallah verirsin bian önce rabbim gönlüne göre versin
suyu artırmalısın çok önemli su çünkü spor yaparken ben çok güzel veriyodum her hafta mutlaka gidiyordu spor olmayınca malasef gitmiyo
Şeker düşmesinden ben çok çekiyorum işteYa acayip oldu ama tuzlu şeyler çekiyor canım. En çokta tatlı. Ne yesem faydasız sanki.
Herşey normalde şekerim 66 çıktı dusukmus yemeliymisim biraz :)
Ben çok yaşadım ve dikkat etmezsem hep bayılıyorumŞeker düşünce bayılma oluyormuş muhtemelen gece ondan bayilmisim.
Bunu duymuştum ama hiç denemedimTarçının kan şekerini dengeleyici özelliği olduğu bilimsel olarak kanıtlandı. Sütünüze veya light sütlü tatlınıza bir çay kaşığı tarçın ekleyebilirsiniz.
Tabi tabi dengeler??? şekeri neler dengeler şu an yediğim bir kare bitter olabilirmi mesela?
İyi akşamlaaarrrrrİYİ AKŞAMLAR ballı fıstıklar
Ben cısları görmedim zaten bana göre normal ki :))Artık yazayım menümü...
8,00
3dl kız ekmek/2 yumurta/1 kk peynir/1 çay kaşığı çokokrem/1 çay kasığı reçel
14,00 Fırında kabak mücver (1 kabak ve yulaf kepeği ile)/2 kaşık yoğurt
15,00
18 gr cips
16,00
1 kare bitter (kahvenin yanına
19,00
Yoğurtlu kereviz salatası
Su 2,5 oldu
Spor 1,5 saat yürüyüş
MaşallahBen spora basladigimdan beri migren tutmadı. Hayret icerisindeyim. Allah şifa versin.
Benimki de gitti ama seni rakip almam ben çok dişlisinŞimdi benim rakibimde yok. Kimle yarisicam ben? Gerci hala adayım ama yine de olsa iyi olurdu.
Yani üstte demiştim çok dişlisin :)Spordan geldim. Yemek hazırlıyorum.
Bugunki menu
Sabah
2 yumurta 6 zeytin
Öğle
Yok
Aksam salata mercimek çorbası
3 litre su
Sayamadigim kadar çay
1.5 saat step artı bacak çalıştırma
İyi akşamlaaarrrrİyi akşamlar ben gittim.
Hazır ev hanımı modundayken deniyim atıyım dolaba.
Kesinlikle, hiç sevmiyorum aç kalmayı
Ha haaa çok iyiymiş
Çok sevindim
evet ya ben sporu bir türlü standarda bağlayamadım
Şeker düşmesinden ben çok çekiyorum işte
Ben çok yaşadım ve dikkat etmezsem hep bayılıyorum
Bunu duymuştum ama hiç denemedim
Tabi tabi dengeler
İyi akşamlaaarrrrr
Ben cısları görmedim zaten bana göre normal ki :))
Maşallah
Benimki de gitti ama seni rakip almam ben çok dişlisin
Yani üstte demiştim çok dişlisin :)
İyi akşamlaaarrrr
Kızlar bende pasta yapıyorum 1 tanecik yeme hakkı verdim kendime.Hazır ev hanımı modundayken deniyim atıyım dolaba.
Kesinlikle, hiç sevmiyorum aç kalmayı
Ha haaa çok iyiymiş
Çok sevindim
evet ya ben sporu bir türlü standarda bağlayamadım
Şeker düşmesinden ben çok çekiyorum işte
Ben çok yaşadım ve dikkat etmezsem hep bayılıyorum
Bunu duymuştum ama hiç denemedim
Tabi tabi dengeler
İyi akşamlaaarrrrr
Ben cısları görmedim zaten bana göre normal ki :))
Maşallah
Benimki de gitti ama seni rakip almam ben çok dişlisin
Yani üstte demiştim çok dişlisin :)
İyi akşamlaaarrrr
Hoşgeldin ben izinli üye EbruMerhaba arkadaşlar, davetinizi memnuniyetle kabul ediyorum. Umarim faydali olur hepimize. Takim kurallarini ögrenebilir miyim? Bu arada eski takımımdayim tekrar. 4 sene önce falan buralardaydim. Bayaģı kilo vermistim.
Sakin bırakma rakibem. Spora devam et bak ben spor yapamiyorum diye bende gramla gidiyormYarın oruç tutmayı planlıyorum.
Ay kalori hesaplamasi mi ? Bende yapıyordum bi ara yaz yaz herseyi bıktım hesap kitaptan . Ne o öyle muhasebeci gibi dedim saldim cayira sonra işte malum burdayım._________________________________________ 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Kısır336 kcal 0.25 x 100gr Sütaş Süzme Yoğurt28 kcal 3.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği168 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta131 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin28 kcal
Toplam 691 kcal_________________________________________
iyi alsamlar kizlar bugun dengesiz oldu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?