- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.281
He valla hoşuma gitti çiçek ama az önce 18 gr cips yedimSen tam eksidesin muskam o zaman
He valla hoşuma gitti çiçek ama az önce 18 gr cips yedim
Ya acayip oldu ama tuzlu şeyler çekiyor canım. En çokta tatlı. Ne yesem faydasız sanki.Ben de 5 tane yulaflı biskuvi yedim muskam az önce
ama sen bu ara baya kaçamak yapıyon.. kocişi çok dinliyon bence
Herşey normalde şekerim 66 çıktı dusukmus yemeliymisim biraz :)aaamuska77 senin tahliller ne oldu nasıl çıktı? doktor bişey dedi mi başka
Heyy maşallahSen yine iyisin 10 kiloluk damacanalardan 4 tane 1 litrelik sulardan 3 tane gitti benden..
Ay bide utanmadan belim ağrıyo diyodum. Bel napsın bu ağırlığa yine sağlammış iskeletim..
maşallah menun gayet güzel bugün bi yazı okudum reçel felan yerine kahvaltıda bal tüketin diyo kış aylarındaArtık yazayım menümü..
8,00
3 dl.kız ekmek/1 yumurtayla kıymalı yumurta/1 çay kaşığı çokokrem/1çay kaşığı reçel
14,00
haşlamnmış tavuk/ sabahtan kalan azıcık kıymalı yumurta
19,00 haşlanmış tavuk (buda öğleden kaldı ziyan olmasın.) bugün gıdaklıcammm
su 2,5u geçti 3 olur
spor 2 saat yürüyş..
Ya acayip oldu ama tuzlu şeyler çekiyor canım. En çokta tatlı. Ne yesem faydasız sanki.
Herşey normalde şekerim 66 çıktı dusukmus yemeliymisim biraz :)
Olsun başladın ya.. Onlarda gider.Heyy maşallahbende 1 10 kiloluk damacanadan 4 tanede 1.5 litrelik lerden vardı boşuna bel ağrısı cekmiyorum buda bi gerçek vere vere 6 ayda 7.5 kg
Anne reçeli o baldan faydalı bi keremaşallah menun gayet güzel bugün bi yazı okudum reçel felan yerine kahvaltıda bal tüketin diyo kış aylarında
Korktum açıkçası sevalcim. Bisey olurmuki?evet şeker baya düşük çıkmış ama dikkat et ani şeker düşmelerine karşı yanında bişeyler taşı kesme şeker bile olur yani
canım açlık ve tokluk kan şekerine baktır gerekirse şeker yüklemesi falanda olabilir ama dr gerek yok dediyse gerek yokturOlsun başladın ya.. Onlarda gider.
Anne reçeli o baldan faydalı bi kere
Korktum açıkçası sevalcim. Bisey olurmuki?
Off kaptanim ya öğleye ekmek ekle dedi Hemde iki dilim onun yerine cips yedim bendecanım açlık ve tokluk kan şekerine baktır gerekirse şeker yüklemesi falanda olabilir ama dr gerek yok dediyse gerek yoktur
nerdeeeee kaptancım inemedim sürünüyorum halencanım ben senin listeye girebileceğini düşünmüştüm cuma gün eski kg na gelmişindir diye de o yüzden sordum
olabilir canım şekeri dengeleyecek besinler tüket azıcık diyetine ekleme yap benceŞeker düşünce bayılma oluyormuş muhtemelen gece ondan bayilmisim.
??? şekeri neler dengeler şu an yediğim bir kare bitter olabilirmi mesela?olabilir canım şekeri dengeleyecek besinler tüket azıcık diyetine ekleme yap bence
canım ekmek yerine çorba içebilirsin 1 kase o da ekmek yerine geçer 2 dilimOff kaptanim ya öğleye ekmek ekle dedi Hemde iki dilim onun yerine cips yedim bende
Şaka bi yana yiyemem ekmek öğlen yoksa içimdeki karbonhidrat canavarı uyanıyor.
bak sennn regli zamanın mı yaklaştı sen bu kadar kaçamak yapmazdın??? şekeri neler dengeler şu an yediğim bir kare bitter olabilirmi mesela?
Neredeyse 1 hafta 10 gün var ama bilmiyorum midemde bişey var yiyorum yiyorum boş sanki...canım ekmek yerine çorba içebilirsin 1 kase o da ekmek yerine geçer 2 dilim
bak sennn regli zamanın mı yaklaştı sen bu kadar kaçamak yapmazdın
muskam sakın başlama bu işin sonu kötü yedikçe yiyesi geliyor insanınNeredeyse 1 hafta 10 gün var ama bilmiyorum midemde bişey var yiyorum yiyorum boş sanki...
Hayırdır diyorum kendime bilemiyorum..
Ayy kafamda bulanık ne diyorum ben ..
Yani boyuna çerez türü abur cubur istiyor canım.. Hah şimdi anlatabildim..
Yok yok tutuyorum kendimi merak etme..muskam sakın başlama bu işin sonu kötü yedikçe yiyesi geliyor insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?