Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen yine iyisin 10 kiloluk damacanalardan 4 tane 1 litrelik sulardan 3 tane gitti benden..
Ay bide utanmadan belim ağrıyo diyodum. Bel napsın bu ağırlığa yine sağlammış iskeletim..
Heyy maşallah bende 1 10 kiloluk damacanadan 4 tanede 1.5 litrelik lerden vardı boşuna bel ağrısı cekmiyorum buda bi gerçek vere vere 6 ayda 7.5 kg

maşallah menun gayet güzel bugün bi yazı okudum reçel felan yerine kahvaltıda bal tüketin diyo kış aylarında

Ya acayip oldu ama tuzlu şeyler çekiyor canım. En çokta tatlı. Ne yesem faydasız sanki.

Herşey normalde şekerim 66 çıktı dusukmus yemeliymisim biraz :)

evet şeker baya düşük çıkmış ama dikkat et ani şeker düşmelerine karşı yanında bişeyler taşı kesme şeker bile olur yani

Heyy maşallah bende 1 10 kiloluk damacanadan 4 tanede 1.5 litrelik lerden vardı boşuna bel ağrısı cekmiyorum buda bi gerçek vere vere 6 ayda 7.5 kg
Olsun başladın ya.. Onlarda gider.
maşallah menun gayet güzel bugün bi yazı okudum reçel felan yerine kahvaltıda bal tüketin diyo kış aylarında
Anne reçeli o baldan faydalı bi kere
evet şeker baya düşük çıkmış ama dikkat et ani şeker düşmelerine karşı yanında bişeyler taşı kesme şeker bile olur yani
Korktum açıkçası sevalcim. Bisey olurmuki?

canım açlık ve tokluk kan şekerine baktır gerekirse şeker yüklemesi falanda olabilir ama dr gerek yok dediyse gerek yoktur
Off kaptanim ya öğleye ekmek ekle dedi Hemde iki dilim onun yerine cips yedim bende
Şaka bi yana yiyemem ekmek öğlen yoksa içimdeki karbonhidrat canavarı uyanıyor.

Tarçının kan şekerini dengeleyici özelliği olduğu bilimsel olarak kanıtlandı. Sütünüze veya light sütlü tatlınıza bir çay kaşığı tarçın ekleyebilirsiniz.

Off kaptanim ya öğleye ekmek ekle dedi Hemde iki dilim onun yerine cips yedim bende
Şaka bi yana yiyemem ekmek öğlen yoksa içimdeki karbonhidrat canavarı uyanıyor.
canım ekmek yerine çorba içebilirsin 1 kase o da ekmek yerine geçer 2 dilim
??? şekeri neler dengeler şu an yediğim bir kare bitter olabilirmi mesela?
bak sennn regli zamanın mı yaklaştı sen bu kadar kaçamak yapmazdın

canım ekmek yerine çorba içebilirsin 1 kase o da ekmek yerine geçer 2 dilim

bak sennn regli zamanın mı yaklaştı sen bu kadar kaçamak yapmazdın
Neredeyse 1 hafta 10 gün var ama bilmiyorum midemde bişey var yiyorum yiyorum boş sanki...
Hayırdır diyorum kendime bilemiyorum..
Ayy kafamda bulanık ne diyorum ben ..
Yani boyuna çerez türü abur cubur istiyor canım.. Hah şimdi anlatabildim..

muskam sakın başlama bu işin sonu kötü yedikçe yiyesi geliyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…