- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.321
Yedinmi yedinmi?Belki olabilir elmalı pasta yapıyorum dayanamayabilirim.
Canımıım severim senin cısları görmeyen gözlerini..Ben cısları görmedim zaten bana göre normal ki :))
Hakkaten öyle olmuş niye?_________________________________________ 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Kısır336 kcal 0.25 x 100gr Sütaş Süzme Yoğurt28 kcal 3.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği168 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta131 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin28 kcal
Toplam 691 kcal_________________________________________
iyi alsamlar kizlar bugun dengesiz oldu biraz
Kız kaçak özlettin kendini...Sakin bırakma rakibem. Spora devam et bak ben spor yapamiyorum diye bende gramla gidiyorm
Ay kalori hesaplamasi mi ? Bende yapıyordum bi ara yaz yaz herseyi bıktım hesap kitaptan . Ne o öyle muhasebeci gibi dedim saldim cayira sonra işte malum burdayım.
Vay bana bunu dediler vay bana yan baktılar, huysuz yaşlı karilar gibi dolaniyorum. Hakkettim mi ? Kesinlikle evet. Bana bunu yapanlara teşekkür edeceğim. Ve tukurduklerini bi zahmet yalayacaklar.
GÜÜNAAAYDIIIIIIINN!!
Eee hani bezelye vardı öğlene menü değişmiş..günaydın kızlar
Dünkü menüm
Saat 9,00 : Bitki çayı
Saat 11 : 1 yumurta, peynir 1 kk biraz daha büyük, 7-8 zeytin, 1 bardak şekersiz çay
Saat 15 : 1 elma 1 portakal
Saat 19,30 : Söğüş et 1 parça , Cacık büyük bir kase,
Saat 20,30 : 1kase puding şekersiz light
Su 1 lt
Spor Leslie 1 mile
meersi efenim. sizler nasılsınız?Günaydın Canım nasılsın ?
Eee hani bezelye vardı öğlene menü değişmiş..
meersi efenim. sizler nasılsınız?
GünaydınYedinmi yedinmi?Bak o cıss demeye hazır bekliyorum..
Canımıım severim senin cısları görmeyen gözlerini..
Hakkaten öyle olmuş niye?
Kız kaçak özlettin kendini...
Heh heh bu kız tam benim kafadan
İyi yapmışsın tatlım..Evet vardı ama yemedim öğle yemeğine yakın yumurta falan yedim tok tuttu sonra acıkınca elma portakal yedim
Niye kız kahvaltı bugündemi yok?Valla açım şuan ya başka bir sıkıntım yok Allah'a şükür :)
Günaydın
CIS yaptım tabii ki de yedim bir tane. Ama şimdi. Açlıktan uyunmuyor. Zaten uyku problemim var. Uyumakta zorlanıyorum.
Ne yani akşam yemedinmi?Günaydın
CIS yaptım tabii ki de yedim bir tane. Ama şimdi. Açlıktan uyunmuyor. Zaten uyku problemim var. Uyumakta zorlanıyorum.
İyi yapmışsın tatlım..
Niye kız kahvaltı bugündemi yok?
Ne alaka? Tavuk yemiyonmu?Yok tatlım bugün kahvaltı yapacağım çünkü öğlende tavuk var :)
Daha iyi yanına karbon almazsan yarın kesin eksidesin....Şimdi farkettim akşama da tavuk var bende süte koymuştum dün geceden bütün gün protein olacak :)
Ne alaka? Tavuk yemiyonmu?
Evet canım gözüm görmesin diye de eşime paket yaptım arkasdaslariyla yesin diye oğlumun çantasına da koydum bitti. Pasta yaparak egomu tatmin etmiş oldumNe yani akşam yemedinmi?
Sabahki cıstan sayılmazki... Eritirsin onu akşama kadar..
Vay be hatuna bak.. Bu ne kararlılık arkadaş...Evet canım gözüm görmesin diye de eşime paket yaptım arkasdaslariyla yesin diye oğlumun çantasına da koydum bitti. Pasta yaparak egomu tatmin etmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?