- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.721
Harikasin kız! Hadi sporunu yap sen. Gorusuruz.Hatta şimdi de leslie 1 mil yapayım oturuyorum boş boş iyi olur.
15 dk ama olsun hiç yoktan iyidir.
Gaza geldim yalniz
Ne guzel. Hem hurmayi sabah yiyip bide su içersen barsaklarinida çalıştırır.
Öluyorum kocaman bana bi enerji geldi sorrrmaaaaHarikasin kız! Hadi sporunu yap sen. Gorusuruz.
Öpüyorum olucaktiÖluyorum kocaman bana bi enerji geldi sorrrmaaaa
Öluyorum kocaman bana bi enerji geldi sorrrmaaaa
Hadi kactım ben byy byy
Haahhayytt
Bir taşta iki kus.
Acilen aldıklarını vermem lazım.
Dune gore 200 gram vermisim
Güle güle..Hadi kactım ben byy byy
Kaptanım listeye giremiyorsum biliyorum ama bildirimde bulunmak seni gaza getirebilir gibi..ayy maşallah ebru coşmuşsun sen menülerin güzelleşmiş spor var maşallah diyelim popomuzy kaşıyalım nazar değmesin
muskam senin menü de güzel
kollontai cim spora ve menüye bayıldım
diğer arkadaslarsizinde abartılı görünmüyor bakalım ptesi ne çıkacaksınız
bende sabah3 er m den 6 m yolluk sildim uzun süredir hep yıkamaya veriyordum havalar soğutunca koridor boş kalmasın diye elde sildim mutfsk temizledim çamaşır vs arkasından salona gidip 2 saat spor yaptım kol bacak çalıştım kollarım ağrıyor yarın tekrar gidecem salona aynı sporun üstüne biraz yüzüp saunaya gireyim diyorum yediklerime dikkat edemiyorm bari bolspor yapayım dedim çebem düştü
Evet kaptanım evim düzenim bana iyi geldi.ayy maşallah ebru coşmuşsun sen menülerin güzelleşmiş spor var maşallah diyelim popomuzy kaşıyalım nazar değmesin
muskam senin menü de güzel
kollontai cim spora ve menüye bayıldım
diğer arkadaslarsizinde abartılı görünmüyor bakalım ptesi ne çıkacaksınız
bende sabah3 er m den 6 m yolluk sildim uzun süredir hep yıkamaya veriyordum havalar soğutunca koridor boş kalmasın diye elde sildim mutfsk temizledim çamaşır vs arkasından salona gidip 2 saat spor yaptım kol bacak çalıştım kollarım ağrıyor yarın tekrar gidecem salona aynı sporun üstüne biraz yüzüp saunaya gireyim diyorum yediklerime dikkat edemiyorm bari bolspor yapayım dedim çebem düştü
Az kalsın unutuyordum. Sporun üzerine 1 litre ılık suEvet kaptanım evim düzenim bana iyi geldi.
Muskam sogolsun. Hurma ve kestane yemedim. Ve Leslie 1 mill yaptım.
Veee 200 IP atladim. ( tabiki leslie terletti ama ip ölümcül vuruşu yaptı) 10 saniye ara vererek atladim. Ardından daa 10 mekik çektim.
Umarım yarın hala hayatta olabilirim.
evet canım hatta şimdi cevaplardan sonra leslie ile başlıycam :)
ben akşamları artık sadece salata mı yesem acaba? çocuklar yemek seçiyo eşim de yemek yemeyi seviyo :)) ben yemeğe karar verirken zorlanıyorum. Kendime bol salata yapsam aslında ne güzel olur.zaten insanı yoran ne yemek yapacagına karar vermek, bugun esim makarna yiyor ben corba, yarın ben de ne yapacagım onu dusunuyorum
Evet, ilk defa pişirdim. Brokoliyi haşladım, ayrı kapta havuç, patates ve bezelye haşladım, sonra tuz ve zeytinyağı ile tatlandırıp üstüne sarımsaklı yoğurt ve biber yaktım. Fena olmadı dediğim gibi yenilebilir ama özellikle alıp sürekli pişirceğimi sanmam. Arada salata niyetine olabilir :)Ben farklı şeyleri denemeyi seviyorum.
Brokoliyi yogurtladin mi
:) bizim işyeri yakın ve çocuklar da öğlen geldiği için sabah öğle akşam evde yeniyor, yemek yetiştiremiyorumAynı ben
Bende yemek seçimi konusunda çok kararsizim.
Esimde yardımcı olmuyor.
Gayet de güzel fıstık, ev temizliği spordan sayılır zaten :))Menüm
11.00
3 dL kız ekmek
1 yumurtalı menemen
1 KK peynir
5 zeytin
2 çay kaşığı cokokrem
16.30
Tavuk sote
Yeşil salata
Yoğurt
Su 2 lt
Spor yok 1,5 saat temizlik.
çok iyi, zaten sonraki mesajlarını da gördüm spor konusunda coşmuşsun. Harika Valla. Ben de kalkıp yapıcam şimdi, ev işlerini anca bitirdim. Bütün dolapları döktüm, ütüleri bitirdim. Bisürü iş yarattım kendime, rahat battı :)Hemen menümü de yazayım.
Erken kalktim.
Kahvaltı
1 kupa yeşil çay
Öğle çeyrek simit
4 minicik yaprak sarma
4 ince dilim yağsız sucuk
Ara
10 adet antep fıstığı
1 elma
Akşam :
Domates
Peynir
5y.k yumurta salatası
3 lokma ekmek
1.30 saat yuruyuş
Temizlik ( bavullari boşalttim.)
Su 1 litre
0.5 litre beşibiyerde çayı ( yeşil çayı booll)
Öluyorum kocaman bana bi enerji geldi sorrrmaaaa
Woooowwwww :)))muska77 tatlı rakibem yarın ip atlama yerine fazladan bir saat pilates yapıcam olur mu? yani 3.5 saat spor yapıcam 2.5 yerine
Sende süpersin canm.evet canım hatta şimdi cevaplardan sonra leslie ile başlıycam :)
ben akşamları artık sadece salata mı yesem acaba? çocuklar yemek seçiyo eşim de yemek yemeyi seviyo :)) ben yemeğe karar verirken zorlanıyorum. Kendime bol salata yapsam aslında ne güzel olur.
Evet, ilk defa pişirdim. Brokoliyi haşladım, ayrı kapta havuç, patates ve bezelye haşladım, sonra tuz ve zeytinyağı ile tatlandırıp üstüne sarımsaklı yoğurt ve biber yaktım. Fena olmadı dediğim gibi yenilebilir ama özellikle alıp sürekli pişirceğimi sanmam. Arada salata niyetine olabilir :)
:) bizim işyeri yakın ve çocuklar da öğlen geldiği için sabah öğle akşam evde yeniyor, yemek yetiştiremiyorum
Gayet de güzel fıstık, ev temizliği spordan sayılır zaten :))
çok iyi, zaten sonraki mesajlarını da gördüm spor konusunda coşmuşsun. Harika Valla. Ben de kalkıp yapıcam şimdi, ev işlerini anca bitirdim. Bütün dolapları döktüm, ütüleri bitirdim. Bisürü iş yarattım kendime, rahat battı :)
Maşallah canm menüde ufak tefek kaçamak var ama spor acigi kapamisBen sporumu yaptım geldim:) aferim banaaa :))
bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
4 parça kaşar peynir
5 zeytin
çay
ara
yeşil çay
1 tatlı kaşığı halleyli pasta( tadımlık)
öğlen
1 kase tarhana
1 dilim ekmek
ara
diyet kraker( şu üçgen olanlardan eti formun)
akşam
az bezelye
azcık erişte
yarım dilim ekmek
spordan sonra bir çay bardağı süt
su 2.5 lt
spor leslie 1 mil+ 800 trambolin zıplama+ 100 twister+ ağırlık ile göğüs çalışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?