- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.795
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.761
Şuan kaçsin hayatım.
Ne durumda kilolar
Bende hala adayım . Yarıyıl tatilinde memlekete gideceğim. Ay değişmem lazım. 40 gün var. Kaç kilo verebilirim acaba?Ben iki gundur çok iyiyim yanı bu tempoda gidersem. Haftaya listedeyim
Canm en az 5 gider.Bende hala adayım . Yarıyıl tatilinde memlekete gideceğim. Ay değişmem lazım. 40 gün var. Kaç kilo verebilirim acaba?
Mesela 60 olacam veya 61 olacam diye bi hedef koy kendine.Canm en az 5 gider.
40 günde neler neler yapılırMesela 60 olacam veya 61 olacam diye bi hedef koy kendine.
İnsan daha hırslı oluyor
58 desem çok mu abartmis olurum.Canm en az 5 gider.
Canm sen bu hafta mi listeye gireceksinBende hala adayım . Yarıyıl tatilinde memlekete gideceğim. Ay değişmem lazım. 40 gün var. Kaç kilo verebilirim acaba?
Daha düzgün bi program yapacağım adt olma sıkıntım var. Olunca kafadan 2 yada kilo gidiyor bende. Ay inşallah40 günde neler neler yapılır
Ooo daha iyi ama ilk aşamada zaten çok yapamam diye pes etmeceksen iyi..58 desem çok mu abartmis olurum.
25 kasimda başladım nezaman bilmiyorum 2 haftaymis sonra 3 hafta olmuş aday beslemesi ben takılıyorum burda ama etkisiz elemanim.Canm sen bu hafta mi listeye gireceksin
Hadi o zamnDaha düzgün bi program yapacağım adt olma sıkıntım var. Olunca kafadan 2 yada kilo gidiyor bende. Ay inşallah
25 kasimda başladım nezaman bilmiyorum 2 haftaymis sonra 3 hafta olmuş aday beslemesi ben takılıyorum burda ama etkisiz elemanim.
Kız ben o zman yarın başlıyorum 3 hafta oluyor.
Besleme mii?
Çok guldüm
Kaptana sormak lazim canm.Kız ben o zman yarın başlıyorum 3 hafta oluyor.
Aşkım benimki daha insafliydi ya! Helal sporuna valla.muska77 tatlı rakibem yarın ip atlama yerine fazladan bir saat pilates yapıcam olur mu? yani 3.5 saat spor yapıcam 2.5 yerine
Vay toprakscım çok iyiii..Ben sporumu yaptım geldim:) aferim banaaa :))
bugünkü menüm
sabah
1 dilim ekmek
4 parça kaşar peynir
5 zeytin
çay
ara
yeşil çay
1 tatlı kaşığı halleyli pasta( tadımlık)
öğlen
1 kase tarhana
1 dilim ekmek
ara
diyet kraker( şu üçgen olanlardan eti formun)
akşam
az bezelye
azcık erişte
yarım dilim ekmek
spordan sonra bir çay bardağı süt
su 2.5 lt
spor leslie 1 mil+ 800 trambolin zıplama+ 100 twister+ ağırlık ile göğüs çalışma
Hadi bu gazla motivasyonla devam ebru. Çok iyi bir sonuç bu.Haminlar tartım 63.6 bu kadar çabuk fark edeceğini tahmin etmezdim. Ben hızla ilerliyorum.Dune gore -700
Muhtesemmmmmm
Az daha su icsen daha iyi olur tatlım menun harika.Selam kızlar
Dünki menu
Sabah
Peynir Zeytin
Domates salatalık
Yumurta
Aksam
Köfte salata
spor.yok1 litre su
bugün
sabah
Peynir zeytin
Domates salatalık biber
Aksami bilmiyorum.
Bravo valla, bu ne kararlılık.Dün sabah kızlarla kahvaltıya gittim bozmadan devam ettim. Açık büfe baya bi zordu yani bu sınavı da geçtim.
Bence yemiceksin..Günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Dün menümü paylaşmıştım zaten, biraz geç uyandım bu sabah, belim biraz ağrıyor umarım spordan değil de regl olacağım içindir :) yılan hikayesine döndü, hem hamile değilim hem regl olamıyorum. Yarım kilo vermişim Cumaya göre, bu da bişey tabi:)
Bugün arkadaşımın oğlunun doğumgünü var, oğlumla akranlar. Cup cake istemiş benden doğumgünü çocuğu :) ona dün akşam pişirdim şimdi içini doldurup üstünü süsliycem, öğleden sonra orada olucaz çocuklarla. Allah yardımcım olsun :)
Görüşürüz yine, gitmeden uğrarım. Öpüldünüüüüüüüzzzzzzzzzzzzz
Bizde haberdar et emi. Merakliyimda azıcık.Kızlar ayin 19 unda tartı günü var sporda o güne kadar çok dikkat etmeliyim. Sporda 1ayim doluyor. Başlangıçta 72:)
Tatlım cuma günü listedeydin ya. Benmi yanlış gordum?Bende hala adayım . Yarıyıl tatilinde memlekete gideceğim. Ay değişmem lazım. 40 gün var. Kaç kilo verebilirim acaba?
Vay be rakibem gümbür gümbür geliyo kaçın!rakibem 61.8 dim bugun
ayrıca bugun ki menumu yazayım
toplam 413 kalori
sabah
2 has yum
25 gr peynir
5 zeytin
1 kupa yesil cay
10 gr kızarmıs kıyma
aksam
1 kase yogurt
su 2 lt
spor
leslie 2 mile
jillian level 2
2.5 saat pilates
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?