- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #153.681
Nasılsın muskaaOglenki börek batmadi benim gozume ya. Ama akşam brokoli salata peynir yeterdi sanki. Su bence yine az.
Bravo alpim azim bu işte.
Helal be! Pankek yap ve yeme. Alkisliyorum.
Vay rakibem müthiş!
Kız sen geldin ben gaza geldim ya!
Çok daha iyiyim şükür. Sen nasılsın?Nasılsın muskaa
7 den bu saate kadar hep kosturdum. YorgunumÇok daha iyiyim şükür. Sen nasılsın?
Muskam akşama sarma var ama ben yemeyeyim diyorum.7 den bu saate kadar hep kosturdum. Yorgunum
Aslında öğlen canın çekimiştir olabilir ama akşam sadece sebze ile idare etseydin iyi olurdu canısıGünaydın arkadaşlar napiyosunuz
Dünkü menüm
Sabah 9 bitki çayı
Saat 12 bir dilim patates böreği 1 bardak ayran
Saat 20,30 1 kase bulgur pilavı + Közlenmiş kırmızı biber + brokoli + peynir
Su 1 lt
Spor yapmadım yine temizlik yaptım 2 saat sürdü
Kaçamaklı oldu ama maalesef patates böreği en sevdiğim aç geçen bir haftadan sonra dayanamadım
bu kadar spor yapabilsem süper olurdu :) menü süperuzun zamandan sonra efsane menumle geldim,
bugun ki menum
toplam 965 kalori
sabah
2 has yum
peynir
zeytin
1 dlm kızarmıs yaglı ekmek
1 kucuk kofte
aksam
1 kase tarhana corbası
1 kase yogurt
su 2 lt
1 kupa yesil cay
spor
leslie 2 mile
jillian level 2
1 saat pilates
Hiç bilmiyorum, dün de ilk defa brokoli yaptım çok da fena değil yani bu kadar yıldır hiç tadına bakmaya cesaret edememiştim.Kızlar avakado salatası yiyen var mi?
Yapmayı dusunuyorum ama daha önce denemedim.
tatlış rakibem bu hafta eksiyle listeye girmeyi düşünüyorum valla :) nasıl olacak bakalım :) hadi gecen hafta sabit kalmıssın sende hızlan birazOglenki börek batmadi benim gozume ya. Ama akşam brokoli salata peynir yeterdi sanki. Su bence yine az.
Bravo alpim azim bu işte.
Helal be! Pankek yap ve yeme. Alkisliyorum.
Vay rakibem müthiş!
Kız sen geldin ben gaza geldim ya!
zaten insanı yoran ne yemek yapacagına karar vermek, bugun esim makarna yiyor ben corba, yarın ben de ne yapacagım onu dusunuyorumKızlar ütü yapıyorum, daha yemek yapıcam, ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü. Bezelye mi yapsam acaba? Sebze en azından :)
Ben farklı şeyleri denemeyi seviyorum.Aslında öğlen canın çekimiştir olabilir ama akşam sadece sebze ile idare etseydin iyi olurdu canısı
bu kadar spor yapabilsem süper olurdu :) menü süper
Hiç bilmiyorum, dün de ilk defa brokoli yaptım çok da fena değil yani bu kadar yıldır hiç tadına bakmaya cesaret edememiştim.
Aynı benKızlar ütü yapıyorum, daha yemek yapıcam, ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü. Bezelye mi yapsam acaba? Sebze en azından :)
Maşallah canm nasıl yapıyorsun bu kadar sporubu arada ufak bir duzeltme yapayım pilatesi 1 bucuk saat yaptım, yani toplamda bugun 2.5 saat spor yaptım, öpüyorum sizibundan sonra herkesin menusunde 15 dk yuruyus de olsa spor gormek istiyorum, bu hafta dereceye girmemiz lazım yoksa valla herkese ceza yagar, ipsiz ip atlamalar cirit atar burda
Bütün kadınların ortak derdi heraldezaten insanı yoran ne yemek yapacagına karar vermek, bugun esim makarna yiyor ben corba, yarın ben de ne yapacagım onu dusunuyorum
valla bi baslıyorum leslieye gerisi geliyorMaşallah canm nasıl yapıyorsun bu kadar sporu
evet leslie cok zevkli bende cok seviyorum ama birde yapabılsemvalla bi baslıyorum leslieye gerisi geliyor
ay ebru valla sana spor yap dedikce bana fenalık geliyor, kız yuruyus nesini yapamıyorsun :) bak bu sabah 61.4 cıktım 1 ayda 3 kilo verdim istersen sende verirsin ben yeni yıla 59.9 la girmek istiyorumevet leslie cok zevkli bende cok seviyorum ama birde yapabılsem
Canım çıkmak zorunda kaldım. Muhtemelen yemissindir. Umarım yumurta salatası yapmissindir.Muskam akşama sarma var ama ben yemeyeyim diyorum.
Yumurta salatası falan mi yapsam acaba çok acim.
Canm da yumurta cekiyor.
Yoksa avakado salatası mi?
Oooff çok acim dusunemiyorum.
Bezelyeyi çok nadir tüket canım karbonhidrat yüksek onda.Kızlar ütü yapıyorum, daha yemek yapıcam, ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü. Bezelye mi yapsam acaba? Sebze en azından :)
Sorma içime karbonhidrat canavarı kaçtı..tatlış rakibem bu hafta eksiyle listeye girmeyi düşünüyorum valla :) nasıl olacak bakalım :) hadi gecen hafta sabit kalmıssın sende hızlan biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?