Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında öğlen canın çekimiştir olabilir ama akşam sadece sebze ile idare etseydin iyi olurdu canısı

bu kadar spor yapabilsem süper olurdu :) menü süper

Kızlar avakado salatası yiyen var mi?
Yapmayı dusunuyorum ama daha önce denemedim.
Hiç bilmiyorum, dün de ilk defa brokoli yaptım çok da fena değil yani bu kadar yıldır hiç tadına bakmaya cesaret edememiştim.

Oglenki börek batmadi benim gozume ya. Ama akşam brokoli salata peynir yeterdi sanki. Su bence yine az.

Bravo alpim azim bu işte.

Helal be! Pankek yap ve yeme. Alkisliyorum.

Vay rakibem müthiş!
Kız sen geldin ben gaza geldim ya!
tatlış rakibem bu hafta eksiyle listeye girmeyi düşünüyorum valla :) nasıl olacak bakalım :) hadi gecen hafta sabit kalmıssın sende hızlan biraz

bu arada ufak bir duzeltme yapayım pilatesi 1 bucuk saat yaptım, yani toplamda bugun 2.5 saat spor yaptım, öpüyorum sizi bundan sonra herkesin menusunde 15 dk yuruyus de olsa spor gormek istiyorum, bu hafta dereceye girmemiz lazım yoksa valla herkese ceza yagar, ipsiz ip atlamalar cirit atar burda

Ben farklı şeyleri denemeyi seviyorum.
Brokoliyi yogurtladin mi

Maşallah canm nasıl yapıyorsun bu kadar sporu

Muskam akşama sarma var ama ben yemeyeyim diyorum.
Yumurta salatası falan mi yapsam acaba çok acim.
Canm da yumurta cekiyor.
Yoksa avakado salatası mi?
Oooff çok acim dusunemiyorum.
Canım çıkmak zorunda kaldım. Muhtemelen yemissindir. Umarım yumurta salatası yapmissindir.
Kızlar ütü yapıyorum, daha yemek yapıcam, ne yapacağıma karar veremiyorum bir türlü. Bezelye mi yapsam acaba? Sebze en azından :)
Bezelyeyi çok nadir tüket canım karbonhidrat yüksek onda.
tatlış rakibem bu hafta eksiyle listeye girmeyi düşünüyorum valla :) nasıl olacak bakalım :) hadi gecen hafta sabit kalmıssın sende hızlan biraz
Sorma içime karbonhidrat canavarı kaçtı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…